Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçırmışım orayı ben geçmiş çok geçince okuyamıyorum. Göreydim vermem ben onu diye tutardım eteğinden
Düzene girmen lazım da dikkat et lütfen bu kadar aç kalma bence.
Arada oluyor zaten çok tatlıylada aram yok çünkü.İyi yapmışsın abla ama bundan sonra dikkat et :)
Evet cozuttum iyice
Muhteşemsinorucumun 38. saatinden herksese günaydın çok dinç ve mutluyum harika bir eksi ile uyandım inşallah cumaya kadar bu performansta devam edersem
Bana özelden yazarmısınBen kaptanım hemide ayran aşı kaptanı
Şimdi şöyle yapalım bugünden itibaren cumaya kadar her gün tartıyı bana bildirin cuma sabahıda genel kiloyu sayfaya yazarım .
Sen perşembe bırakman sorun değil çıtırcım gene dikkat edecen zaten yediğine,perşembe bana yolla tartıyı onu baz alayım.
Evet ama yediğim şeyler hep kalorisi fazla yiyeceklerdi ve neredeyse 1 aydır 65lerde geziyorum artık güzel bir eksi görmek istiyorum Vücudum açlığa alışık yani bu sisteme zorluk çekersen ağzıma atacağım birseyler.Düzene girmen lazım da dikkat et lütfen bu kadar aç kalma bence.
Arada oluyor zaten çok tatlıylada aram yok çünkü.
Teşekkürler hocamsibel_84 canım cocuguna geçmiş olsun. Yeni fark ettim. Acil şifalar dilerim.
Rahatsızdı canım cumadan beri. Salgın kuzuyu da vurdu. İshali geçmedi. Pişik oldu. Az önce geldik doktordan. Bende girmisken tahlillerime baktirdim. Bakalım demirim ne durumdasibel_84 ne oldu canım geçmiş olsun?
Insallah bebegimmmKapım her zaman açık bebeğim gel çorumdayım ben Amasya’dan Çorum’a gelirsin
İyi yapmışsın. Tekrar geçmiş olsun. Benimde baktırmak lazım herseyime :)Teşekkürler hocam
Rahatsızdı canım cumadan beri. Salgın kuzuyu da vurdu. İshali geçmedi. Pişik oldu. Az önce geldik doktordan. Bende girmisken tahlillerime baktirdim. Bakalım demirim ne durumda
Bu sabah aynen böyle kalktımGünnnnooooooo
Cokfenayım yavvvBu sabah aynen böyle kalktım
Çorap yada patik naylon olabilirmiAbla ayaklarım o kadar üşüyor ki çorap üstüne patik giysem bile ayağımın soğukluğundan çorabım terliyor hiç yaşadınız mı bilmiyorum ama beni sadece 7/24 üşüyenler demir eksikliği olanlar ayağı elleri hiç ısınmayanlar anlar
Yok abla pamuklu kullanıyorum hep zaten vücudum hassas pamukludan başka bir şey giyemiyorum kiÇorap yada patik naylon olabilirmi
Kaynanam da öyle olurdu, patik terliği değiştirince düzeldi
Ortada kaldım resmengezegenfeza kaptanım.
Onu hiç düşünmemiştimArtı olmadığımıza şükür fezom
Tarifimi istiyorsun.Bana özelden yazarmısın
Bu olan tarif her 2 saatte yeniyor,yaklaşık 1 kilo yoğurtla yapılıyor 3 günde tüketiyorsun.Elhan hocam nette 2 saat aralıklarla yiyin diyor. Öyle mi yapacağız. Ben dün birşey mi kaçırdım.