Gidersek olmaz gitmesek olmaz en iyisi gönder çocuklarıİşte benim rakibim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidersek olmaz gitmesek olmaz en iyisi gönder çocuklarıİşte benim rakibim
Güzel haberlerini alalımda kaç haftalık olddu şimdiEvettt bakalımm salı günü bizimde randevu var neolcak
10hafta ablamGüzel haberlerini alalımda kaç haftalık olddu şimdi
Teşekkür ederim, iyiyim canım. O da iyi büyümeye çalışıyorTeşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın? Minik nasıl?
Maşallah büyümüş bile sağlıcakla gelsin dünyaya annesi10hafta ablam
Amiinn ablamm insaallahh instada görüyotum doğuranalr ameliyata girenler gözlerim doluyo ama kizım cok ağlar pesimden ben zaten cokkötü oluyorumMaşallah büyümüş bile sağlıcakla gelsin dünyaya annesi
kızına doğum yaklaşırken güzelce anlatırsın canım, merak etme çok akıllı yeni neslin çocuklarıAmiinn ablamm insaallahh instada görüyotum doğuranalr ameliyata girenler gözlerim doluyo ama kizım cok ağlar pesimden ben zaten cokkötü oluyorum
Yaaaa cok duygulandım göxlerim doldu çok degisik bi zaman o zamanlarkızına doğum yaklaşırken güzelce anlatırsın canım, merak etme çok akıllı yeni neslin çocukları
benim gece 12ye geliyordu suyum geldiğinde apar topar çıkıp kızımı anneanneye bırakmak zorunda kalmıştık ki annemle küstüm planlarımda hiç anneme bırakmak yoktu
akıllı bızdığım, sadece aklı bende kaldığı için gece güzel uyumamış, sabah da erkenden hastaneye yanıma gelmişti ama hiç ağlamamıştı
canımmm benimm kıyamam sana, çok değişik ama bir o kadar da güzel zamanlarYaaaa cok duygulandım göxlerim doldu çok degisik bi zaman o zamanlar
Evett kuzumm yaacanımmm benimm kıyamam sana, çok değişik ama bir o kadar da güzel zamanlar
YAaaseninle konuşurken o günler gözümün önüne geliyor da nasıl duygulanıyorum anlatamam, içim pır pır oluyor çok da mutlu oluyorum
Amin bitanem benimm rabbim çok bekleyene nasip etsin isteyene nasip etsin inşaallahhher gününün keyfini çıkararak geçir, hamilelik de ayrı bir keyif, doğum ayrı bir macera, sonrası apayrı bir serüven, her anının kıymetini bilerek güzelliklerle geçir inşallah ballı çöreğimm
amiinnnn canım benimAmin bitanem benimm rabbim çok bekleyene nasip etsin isteyene nasip etsin inşaallahh
Sende öylesin ElhanııımmmmYa sen çok tatlısın
Kaptanlık konforlu iş herkese ayran çorbası , kendine baklava ooohhhh...Kaptan firardaya ondan şey ettiydim
O senin tatlılığın bal küpümyaaaaa sennn nasıl tatlısınn amaa, olleeeyyyyy o zamannn
ablacım kahvaltımı da çok geç yapmış oldum, acıkmazsam yemesem daha iyi
ama acıkırsam ikiye çıkarırım
ya kıyamamm sana, Allah yardımcın olsun canımm, sağlıkla kucağına al bebişini de bugünleri de atlatırsın inşallah
ben de hamileliklerimde çok yorgun olurdum, oturduğum yerde uyur kalırdım
Yağlar gitti canım. hücrelere su doldu ondan aynı görünüyor. Bur kaç güne o suyu şak diye bırakacak ve Aslında ne kadar yağ verip, nekadar ekside olduğunu göreceksin.Şaka resmen
Dünle aynıyım
Zaten elim, yüzüm, gözlerim şişYağlar gitti canım. hücrelere su doldu ondan aynı görünüyor. Bur kaç güne o suyu şak diye bırakacak ve Aslında ne kadar yağ verip, nekadar ekside olduğunu göreceksin.
Ne garip dünya değil mi herkese aş sen baklava ye çitirligin dayanılmaz cazibesi on kiloyu bir verebilsemSende öylesin Elhanııımmmm
Kaptanlık konforlu iş herkese ayran çorbası , kendine baklava ooohhhh...
O senin tatlılığın bal küpüm
vay vay dünya
Vericez vericez bu kez el ele geçiyoruz 6'laraNe garip dünya değil mi herkese aş sen baklava ye çitirligin dayanılmaz cazibesi on kiloyu bir verebilsem