Bizim yapacağımız bu değil mi canım. Offf kafam karıştı.Bu olan tarif her 2 saatte yeniyor,yaklaşık 1 kilo yoğurtla yapılıyor 3 günde tüketiyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim yapacağımız bu değil mi canım. Offf kafam karıştı.Bu olan tarif her 2 saatte yeniyor,yaklaşık 1 kilo yoğurtla yapılıyor 3 günde tüketiyorsun.
Yüksek kalori tüketmişsin o kiloda kalman çok normal,daha düşük kalori almaya bak protein tüketmeye çalış bu arada.Evet ama yediğim şeyler hep kalorisi fazla yiyeceklerdi ve neredeyse 1 aydır 65lerde geziyorum artık güzel bir eksi görmek istiyorum Vücudum açlığa alışık yani bu sisteme zorluk çekersen ağzıma atacağım birseyler.
Eğer öyleyse iyi benim hayatta en çok sevdiğim yiyecek tatlı
3 günlük uygulamada tek seferde malzeme hazır olsun dersen bu uygun zaten,bunun videosunu seyretmiştim,her 2 saatte içiliyordu,Bide haerkesin zamanlaması fsrklı oluyordu.Bizim yapacağımız bu değil mi canım. Offf kafam karıştı.
Tatlım kendi yeme düzenine uyarla . Ben göze alamıyorum öyle iki saat arayla yemeyi. Öğün saatinde corbani iç yani. Baktın sonra acıktın biraz daha iç ..Elhan hocam nette 2 saat aralıklarla yiyin diyor. Öyle mi yapacağız. Ben dün birşey mi kaçırdım.
genelde çorba ile mideyi yormamak için 42 saatin sonunda bir kase tarhana çorbası içtim ve asırı tokum şuan müde küçülüyor galibaMuhteşemsin
Nasıl sonlandırıyorsun
Oyyyy kıyamamm yaa, kızın izin verdikçe yat dinlen, iki tane dünya güzeli olunca etrafında, dinlenmek ancak hayallerde oluyorAhaa bu hamilelikte öyleyimm kızzz
çok geçmiş olsun kaptanımRahatsızdı canım cumadan beri. Salgın kuzuyu da vurdu. İshali geçmedi. Pişik oldu. Az önce geldik doktordan. Bende girmisken tahlillerime baktirdim. Bakalım demirim ne durumda
Akşam acıkırsan azda olsa iç bari.Ben oglenede yiyemem herhalde saat dört gibi yerim günü kapatırım. Son soru kahve serbest mi
Elhan HanimKelesimiGetir
Vallahaaa tek çocuk hiç cocuk dedikleri misal resmennOyyyy kıyamamm yaa, kızın izin verdikçe yat dinlen, iki tane dünya güzeli olunca etrafında, dinlenmek ancak hayallerde oluyor
çok geçmiş olsun kaptanım
Harika olmuş afiyetler olsun yarasın bol eksileri olsunElhan HanimKelesimiGetir
Yaptım iki öğün yapayım. Anneme geçeceğim mantı varmış. Yememek için şimdi yiyorum.
aynennn, 2. kızım doğduktan sonra anladım ki ben ilk kızımla oyuncak bebekle oynar gibiymişimVallahaaa tek çocuk hiç cocuk dedikleri misal resmenn
Amin inşallah canımHarika olmuş afiyetler olsun yarasın bol eksileri olsun
Olacak bak gör ..Amin inşallah canım
Aayyy ozaman bolbol uyuyayim en iyisiaynennn, 2. kızım doğduktan sonra anladım ki ben ilk kızımla oyuncak bebekle oynar gibiymişim
hadi inşallahMerhaba canim takımım
Nasilsiniz?
@Mthn83
@deli bir dombili
Elhan
@TemelinSafinazi
@sudansebep
@menekse_kokusu
@badem000
@diyetkolikmom
Ozzybal
@gezegenfeza
Canim takımım daha cumaya çok var demeyin detoks sularimizi icelim güzel güzel kilolarınızi verelim dikkat edelim
Aayyy ozaman bolbol uyuyayim en iyisi
Kesinlikle uyu, hiçbir fırsatı kaçırma canımAayyy ozaman bolbol uyuyayim en iyisi
Cokkotu oluyorum gunduzede alisik degilim uyumaya bugun boyle olsun dedimKesinlikle uyu, hiçbir fırsatı kaçırma canım