- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Bademli kurabiyeyi diyorsanız tam zamanında girdim bir ısırıktan sonra şöyle görünüyorResim de isterim
Emaann eman eman diye kulağımda bir ağıt.Afiyet olsun.
2, 3 badem kurabiyesinin boyutunu düşünüyorum gözlerim kapalı
Canım 2 günde kilo attıran ayran aşı,patates vs. Tüm bu tarz diyetlerin ortak noktası tuzdur zaten çünkü o -2 görülme sebebi vucuda hiç tuz girmeyince 2gün boyunca vücut tuttuğu tüm suyu bırakır ,ödemler iner. Ödemin nekadarsa eksin o kadar yükselir canım hiç tussuz 2 gün ne uygularsan -2 ye yakın gidiyor ama öbür hafta geri gelmemesi için de birden bol tuzlu yada bol karbonhidratlı yememek gerekiyor yoksa tekrar artı olarak geliyor.tuzsuz yapılacak olması kötü
Kuru bamya Konya'nın ya bi saniye ya bı saniyeNohutlu bamya meselesi
Sagol canım benim
Kuru bamya olduğunu sanmıyorum canım.Kuru bamya Konya'nın ya bi saniye ya bı saniye
Kuru bamya var, onun yaptığı yaş bamyadir mi demek istediniz netten bakın isterseniz normal bamyadan cooookkk daha güzel olurKuru bamya olduğunu sanmıyorum canım.
Yok canım kuru bamya degil canımKuru bamya Konya'nın ya bi saniye ya bı saniye
Afiyet eksi olsun kankişim27 Kasım
11.30 İki yumurtalı omlet, bir dilim çavdar ekmeği, zeytin, domates, bol maydanoz, salatalik, ceviz , çay
13.00 Kahve
16.00 Ayran çorbası
iki buçuk litre su
Beth18
Sen anladın onuKuru bamya olduğunu sanmıyorum canım.
Afiyet olsun hiç aklıma gelmez bamya yapmak ben de yarın yapayım bariYok canım kuru bamya degil canım
Buzluğa attığım taze bamya
Afiyet eksi olsun kankişim
Sen anladın onu
Buzluğa attığım taze bamya
Kuru bamya ile de güzel olur annem yapardı kurutup yemeği güzel lkurdu ama ben buzluk bamya sini daha çok seviyorumKuru bamya var, onun yaptığı yaş bamyadir mi demek istediniz netten bakın isterseniz normal bamyadan cooookkk daha güzel olur
Yap yap lifli gıda bağırsakları iyi gelirAfiyet olsun hiç aklıma gelmez bamya yapmak ben de yarın yapayım bari
Özledim ya kızSonunda
İse yaradığına sevindim canimYok küsmedim, aksine hırslandım.
Bu değiş tokuş ne kadar doğru karar, devam edelim, yok ben kimseyi yollamayım olmasın
Bakın bende nasıl işe yaradı
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun tek menü
Okurken içim cız etti. Yemeseydin iyiydi ama olmuş olan. Önümüze bakalımMenü
Sabah 11.00
1 yumurta ile omlet
Bir dilim ıspanaklı börek
2 kaşık makarna salatası
1 küçük lokmalık baklava
1 ufak dilim tavuk göğsü tatlısı
Ara 14.30
Yarım tarçınlı cennet hurması
Yeşilçay
Ara 17.00
1 sade kahve
Yarım avuç kaju fındık
Akşam 18.30
1 biber, yarım patlıcan kıymalı dolma
Salata
Yoğurtlu haşlanmış karnabahar
Su 1. 5 lt
Elhan sibel_84
Sabahkiler akşam misafir varken onlara hazırlayıp yemediklerim. Eğer yemeseydim gün içinde gidip gelip yerdim. Kendime dedim şimdi yiyeceksin başka yoksonuç olarak yemesem daha iyiyidi fakat bir de nefs durumu var yine de az yedim diye düşünüyorum ama inşallah göze batmayacak kadardır
Ay kuzum benim rabbim tez zamanda şifa versin(3 yasindaki kizimi ) Bizi hastaneye yatırdılar şu gruba girdigimden beri sıkıntılardan kurtulup buraya odaklanamadim kusura bakmayın =( ins sorunlarimi halledip içinize dönerim.
En iyisiben de hazır 89 ları görmüşken bunun kıymetini bileyim de yeniden 90 lara dönmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?