Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuz atarken olsun lütfen görmem lazım sjksjksjkYaptığımda sana foto atacağım
Dukanda çok iyi geliyor.Akşam yemeği öncesi Dukan içiyorum
sibel_84 tebrikler canim
Açıkçası bugün kazanan olamadigima üzüldüm
Ama cuma günü ve pazar günü biraz fazla kaçırdım o nedenle haftaici daha dikkatli olacağım. Takımım, kırmızı takımın gülleri nerdesiniz ses verin
Yasaklı şeylerden yemeyelim
Kendimizi tutalım
Benim yaptığımı yapıp herseyden yemeyin
Akşam yemeği öncesi Dukan içiyorum
Anlaştık o zaman
Yan yattıyı okula yapacağım. Çünkü benim boş dersim vardı ben yapacaktım. Hep yap hem yeme olmaz.
Ben hiç atmadım eküricim. En uslu danişanin benim.Tuz atarken olsun lütfen görmem lazım sjksjksjk
Saracim çoooook güzel bir menüMenümü yazayım
Sabah
Peynir zeytin
Haşlanmış yumurta
Domates
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak etli nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Ara
Bir tane cennet hurması
bir avuç fındık
Akşam
Fırında somon
Tarhana çorbası
Salata
Su 2.5 litre spor 15 dakika leslie 10 dakika eliptik bisiklet
Elhan
Akşam yememissin harika
Minnacık at tatlım...biber tuzlu olduğu için hissetmeyeceksin emin ol.Biraz tuz atsak nolur ki? Tansiyonum düşer benim.
Teşekkür ederim kaptanımSaracim çoooook güzel bir menü
Afiyet olsun canım
Sen görürsünBu üye değişimlerini sevmiyorum ama bu hafta mavi takımın kazanmasını da cok istiyorum. Kaç haftadır hep kırmızı takım kazaniyor cunku. O yüzden üzülerek gezegenfeza yi veriyorum. ZincirKirma yi mavi takıma alıyorum hocam iznin olursa Elhan
Kaptanım benden ümidi kesmişHayiiiir sevenleri ayirmayin
HoşbuldumHayırlı olsun canım Yarışmayı kızıştırmak için zor olsa da âdetin yerini bulması yerinde bir karar kaptancim.
ZincirKirma hadi bebişim bavulunu hazırla maviş takımda başarılarının devamını diliyoruz.
gezegenfeza kırmızı takıma hoş geldin tatlım. sıkıştırma bizi poponu az bir çek ...itekleme beni
Tamam sözTuz atarken olsun lütfen görmem lazım sjksjksjk
Aynen yiyemedimDukanda çok iyi geliyor.
AynenÇok iyi fikir, mide dolmuş olur.
Aynen biberde tuzlu oluncaMinnacık at tatlım...biber tuzlu olduğu için hissetmeyeceksin emin ol.