- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Bu 6 şar kaşık nohut,mercimek,bulgur vs. ye yoğurt ne kadar konulacaktı canım ?
Biz de seni özledikkkkkÖzledim ya kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu 6 şar kaşık nohut,mercimek,bulgur vs. ye yoğurt ne kadar konulacaktı canım ?
Biz de seni özledikkkkkÖzledim ya kız
İlk burda duydumNohutsuz bamya da ne bileyim
Şifa olsun canımBademli kurabiyeyi diyorsanız tam zamanında girdim bir ısırıktan sonra şöyle görünüyor Eki Görüntüle 3342302
Afiyet, bal şeker olsun ablacımPeynir ve kendi yaptığım yağlı turşudan yerim birazdan
Hmmm şimdi anladım canım benim teşekkürler, ayrıca detoks sonrası konusunda da uyardığın için sağolCanım 2 günde kilo attıran ayran aşı,patates vs. Tüm bu tarz diyetlerin ortak noktası tuzdur zaten çünkü o -2 görülme sebebi vucuda hiç tuz girmeyince 2gün boyunca vücut tuttuğu tüm suyu bırakır ,ödemler iner. Ödemin nekadarsa eksin o kadar yükselir canım hiç tussuz 2 gün ne uygularsan -2 ye yakın gidiyor ama öbür hafta geri gelmemesi için de birden bol tuzlu yada bol karbonhidratlı yememek gerekiyor yoksa tekrar artı olarak geliyor.
Sanada canım, bakalım kimde ne kadar işe yarayacakAfiyet, bal şeker olsun ablacım
Hmmm şimdi anladım canım benim teşekkürler, ayrıca detoks sonrası konusunda da uyardığın için sağol
O zaman olabildiğince tuzsuz yapacağım 3 gün sabrederim artık
Buyrun efendimmmŞifa olsun canım
Müsaitsen sana doğru uçuyorum
Aynen şu bu süreçte onemliBende az içiyorum. Zaten o yüzden veremiyorum.
Küsme ama
Et kuzum beni pişman et.
Yapcam bana ne
Afiyet olsun.
2, 3 badem kurabiyesinin boyutunu düşünüyorum gözlerim kapalı
Canım Konya'dan geçerken yemiştim. Etli pide ile birlikte getirmişlerdi biliyorum. Bamya çorbası diye geçiyor adı. Bizim dedigimiz bildiğin yemeği sulu olmuyor.Kuru bamya var, onun yaptığı yaş bamyadir mi demek istediniz netten bakın isterseniz normal bamyadan cooookkk daha güzel olur
Afiyetler olsun canım27 Kasım
11.30 İki yumurtalı omlet, bir dilim çavdar ekmeği, zeytin, domates, bol maydanoz, salatalik, ceviz , çay
13.00 Kahve
16.00 Ayran çorbası
iki buçuk litre su
Beth18
Afiyet olsun. Sanki düşündüğümden biraz büyük gibi.Bademli kurabiyeyi diyorsanız tam zamanında girdim bir ısırıktan sonra şöyle görünüyor Eki Görüntüle 3342302
Bamyayı çok severim hem bol lifli hem sağlıklı tam bir diyet yemeğiCanım Konya'dan geçerken yemiştim. Etli pide ile birlikte getirmişlerdi biliyorum. Bamya çorbası diye geçiyor adı. Bizim dedigimiz bildiğin yemeği sulu olmuyor.
sibel_84Sanada canım, bakalım kimde ne kadar işe yarayacak
Bende bazen nohut koyarım bazen koymam etlide güzel olur zma artık susuz domates biber soğanla ve limontuzuyla pişirip yoğurtla yiyorum böylesi daha çok hoşuma gidiyorİlk burda duydum
Ben etli yapardım
Daha doğrusu et bile koymam çünkü tek ben yerim ama birgün nohutlu deneyeceğim
Çok haklısın bitanem. tam bir bağırsak dostu .Bamyayı çok severim hem bol lifli hem sağlıklı tam bir diyet yemeği
Ayyyy çok heyecanlısibel_84
Jasminium84
Elhan
Ayran aşı çorbası güzelleri bu hafta
En çok ben vereceğim evrene olumlu mesaj göndereyim de
Ayyyy çok heyecanlı
Bakalım hangimiz ne kadar vereceğiz