- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Onu nasıl yapacaksın yasak değil mi?Bunu da yapmazsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu nasıl yapacaksın yasak değil mi?Bunu da yapmazsam
Ben dört servis kaşığı koydum canım. Çok su koymadım . Biraz göz kararı oldu benimki.Bu 6 şar kaşık nohut,mercimek,bulgur vs. ye yoğurt ne kadar konulacaktı canım ?
Biz de seni özledikkkkk
Çok geçmiş olsun canım. Tartinin mutluluğu inşallah hastalığına şifa olur.merhaba kızlar ben iyice hasta oldum. akşam erken yattım. başımı kaldıracak halim yoktu. bugün de doktora gittim.
cuma 92
bugün 89.7
fark -2.3
Elhan
Bişi olmaz ya bişi olmaz dimi anne yaaaaAfiyet olsun. Sanki düşündüğümden biraz büyük gibi.
Ben bugün öyle yaptım tatlım. 16.00' dan sonra acıktırmadi şükür
Mercimek yerine salatalik doğra kuzum. Kalorisi çok düşük. Ayranın dolu dolu olsun.Yeşil mercimek ben yiyemiyorum canım
Eline sağlık hocam
Yeşil mercimek eklemeyecegim hocam ben
İnşallah bir şey olmaz. Çıtırlara dokunmuyormuş Aliskanliga dönüşmesin yeter ki mühendiscim. Arada bir kendini şimartabilirsin . İki haftada bir meselaBişi olmaz ya bişi olmaz dimi anne yaaaa
Bugün menümü yorumlamamışsınBen bugün öyle yaptım tatlım. 16.00' dan sonra acıktırmadi şükür
Bildirimini tabloya yazamadımbu pazartesinin en çok kilo vereni ben olmuşum
Az önce gördüm hastalığına üzüldüm , kilona sevindim. Ne imoci atacagimi şaşırdımElhan sen benim kilomu gördün mü?
Şu an eksik okumadığım mesajlarıma bakıyorum Akrebim. Hemen bulmaya gidiyorum. Daha yazmadin zannediyordum öyle merak ediyorum ki sorma ..Bugün menümü yorumlamamışsın
Ooohh çokmuşİnşallah bir şey olmaz. Çıtırlara dokunmuyormuş Aliskanliga dönüşmesin yeter ki mühendiscim. Arada bir kendini şimartabilirsin . İki haftada bir mesela
Cuma aranızdayıııımmBiz de seni özledikkkkk
Sonrasına çok dikkat etmem lazım o zaman. Ederim inşallah Sag ol bitanem uyardigin için.Canım 2 günde kilo attıran ayran aşı,patates vs. Tüm bu tarz diyetlerin ortak noktası tuzdur zaten çünkü o -2 görülme sebebi vucuda hiç tuz girmeyince 2gün boyunca vücut tuttuğu tüm suyu bırakır ,ödemler iner. Ödemin nekadarsa eksin o kadar yükselir canım hiç tussuz 2 gün ne uygularsan -2 ye yakın gidiyor ama öbür hafta geri gelmemesi için de birden bol tuzlu yada bol karbonhidratlı yememek gerekiyor yoksa tekrar artı olarak geliyor.
Üzüldüm şimdi sen bizde değil miydin ya ben bizi aynı takımda sanıyordum sen seçmedin mi bizi çok karışıkmış bu takım işleriBize geldi fezo Sibelcim transfer etti kayıpdunyami .