- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Tabi ki öyle yaparım bundan sonra iki öğün yapıyorumAfiyet olsun mühendiscim.Saglikli bir öğün olmuş. Hafizama güvenemiyorum diğer mesajlarını okuyacağım acaba tek öğün mü yapıyorsun?
Tarih yazıp yeme içme bittikten sonra beni etiketlemeni rica etsem
Tamam öyle yapicam yeni olunca bilemedimKeşke 20 de ki öğünün olmasa imiş canım ya da tek tur olsa imiş. Ama yine de afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. Ama senden ricam öğün öğün değil de günlük menünü birden yazıp atman. Hem bize kolayljk olur yorumlamak için hem sana.
Çok teşekkür ederim.Tabi ki öyle yaparım bundan sonra iki öğün yapıyorum
Aralıklı orucmu yapsan acaba akşamdan sonra yememek gerçekten faydalı oluyor kacamak yapiyosanda gündüz yaparsın ufak tefek akşam kesinlikle hiçbir şey yemezsinBaşlamak ve bırakmamak lazım abla. Yani bırakmamam. Ama hiç iradem yok. Yapamayacak gibi hissediyorum bu defa.
Bakıyorum öyle tatlı, börek vs yiyen biri de değilim aslında. Ama nasıl gitmiyor bu kilolar anlamıyorum.
Geçmiş Fulyacim. Acil şifalar dilerim.mutlu pazarlar kızlar
ben hasta olacağım gibi. yanaklarım yanıyor, başım ve boğazım ağrıyorlimonlu adaçayı içiyorum şimdi
amin canımGeçmiş Fulyacim. Acil şifalar dilerim.Hastalik sezonu açıldı. İnşallah çabuk geçer canım.
Kalpler birBirbirimizden habersiz aynı şeyi istemişiz
Ben olsam ikinci kahveyi icerdimAfiyet olsun balım.Ayığım kahve içmistim başka ne içsem ki
Tamam öyle yapicam yeni olunca bilemedim
Tam hastalık havası canım benim geçmiş olsun sabahtan beri aynı bende zencefil ler limonlar önlemler alıyorum olmayayım diyemutlu pazarlar kızlar
ben hasta olacağım gibi. yanaklarım yanıyor, başım ve boğazım ağrıyorlimonlu adaçayı içiyorum şimdi
Geçmiş olsun kankişim.Tam hastalık havası canım benim geçmiş olsun sabahtan beri aynı bende zencefil ler limonlar önlemler alıyorum olmayayım diye
Aralıklı oruç düşünüyorum aslında. Bi bakayım program indirip. Emziriyorum ama zorlanmam inşallahAralıklı orucmu yapsan acaba akşamdan sonra yememek gerçekten faydalı oluyor kacamak yapiyosanda gündüz yaparsın ufak tefek akşam kesinlikle hiçbir şey yemezsin
Puslu havalar benim de favorimAyyy izmir havası bi ara full yağmur bi ara güneş açtı şimdi dolu yağdı soğuk
Tam benlik havalar puslu gizemli ama 2 gündür çok hareketsiz kaldım
Geçmiş olsun canım aman dikkat et bu seneki grip çok ağır geçiyor ben daha yeni yeni toparlanıyorum geçen hafta çok fena oldum evde raporluydum sende bal ye vitamin takviyesi yap tavuk suyu çorba ic bol bol bağışıklığı güçlü tutmak lazımmutlu pazarlar kızlar
Ben hiç sevmem puslu havaları masmavi gökyüzü pırıl pırıl parlayan güneş gibisi var mı yaPuslu havalar benim de favorim
Geçmiş olsun saracim. Çalistigini unutmuşumGeçmiş olsun canım aman dikkat et bu seneki grip çok ağır geçiyor ben daha yeni yeni toparlanıyorum geçen hafta çok fena oldum evde raporluydum sende bal ye vitamin takviyesi yap tavuk suyu çorba ic bol bol bağışıklığı güçlü tutmak lazım
Teşekkür ederim canım yarın iş başı yapıyorum sağlık gibisi yok vallaGeçmiş olsun saracim. Çalistigini unutmuşum
Güneşli havalarda dışarı cikasim gelmez.Ben hiç sevmem puslu havaları masmavi gökyüzü pırıl pırıl parlayan güneş gibisi var mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?