Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maraşli teyze olabilir. Takma dişlerim var demiş yaMaraşlı teyze idi değil mi o ?
Kaptanlar aç gezer
Eline sağlık hocam. Hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum.
Afiyet olsun canım. Ama pazar bence de misafir kabul etme. Dinlen bolca.
Afiyet olsun canım
Oruç değilimki.Afiyet olsun canım
Hayretimi nolur maruz gör ama bir oturuşta bu kadar yiyecekleri nasıl yiyebiliyorsun
Ramazan' da bir kase çorba beni kesiyor
Ben var ASLAN olmakEki Görüntüle 3341697
Kankim bizim hastalığın adı buymuş Kış çocugu değilim ama kış hastasıyım.
Koç burcuyum, en iyi anlaştığim burçlardan biridir yay. Digeri aslan
Tek öğün. İyi dayanabiliyorsun canım. Afiyet olsun.
Evet evet video bulsam atardım.Maraşli teyze olabilir. Takma dişlerim var demiş ya
Rica ederim Sibelcim. Umutlari olan hanımlara yardımcı olabilmek mutluluk veriyor, birlikte kilo vermek de ayrıca keyifli.
Bende emziriyorum qma yemekte yediği için çok etkilemedi benimki biraz alışkanlık olarak emiyorAralıklı oruç düşünüyorum aslında. Bi bakayım program indirip. Emziriyorum ama zorlanmam inşallah
Aslanım benimBen var ASLAN olmak
Tek öğün. İyi dayanabiliyorsun canım. Afiyet olsun.
Evet evet video bulsam atardım.
Benim 3 aylık bebeğim canım da. Yine dikkat edeyim bi yapmaya çalışayım inşallahBende emziriyorum qma yemekte yediği için çok etkilemedi benimki biraz alışkanlık olarak emiyor
Mehtaplı gecelerdeeeeeeHep olmayanı istiyoruz, gündüz güneş çok severim, gece yıldızlar olsun
İyiki yapmadım, daha ne yiyecektim acabaMisafirim gitti ama ben pek hoş deyilim
Kendime özel bişey yapmayacağım
Afiyet olsun canım Makarna salatası sade makarna gibi düşünülmemeli , bir kaşık tatlı da öyle....çok kalorili bir menü sayılmaz. Ucuz kurtulmussun misafirli bir gündenMenü
Sabah 10.30 - 11.00
1 yumurta
Yarım dilim ekmek
Domates biber
2 dilim peynir
Közlenmiş biber patlıcan
Ara 14.30
1 armut
Yarım avuç kaju
3 kaşık makarna salatası
1 kaşık tavuk göğsü tatlısı
Akşam 18.00
3 kaşık bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
1 közlenmiş biber ve patlıcan
Elhan sibel_84
3 kaşık makarna salatası ve 1 kaşık tavuk göğsü tatlısını tadına bakmak için yedim. Misafirim var. Birdaha pazar günleri misafir kabul etmeyeceğim
Fezo ne yedi ne yediİyiki yapmadım, daha ne yiyecektim acaba