Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın herkese
Hepsine amin kuzucumGünaydın
Bugün dünden güzel geçsin inşallah
Dün hafif bir gün geçirdim ama tartım aynı fikirde değil
Yarın bakalım nasıl olacak. Sanırım 79 kırılma noktası olabilir.
Bende diyorum bu niye diğer gruba geçti. Afiyet olsun canım ama bugün mümkünse biraz az olsun
Afiyet olsun canım
Aslında muz ile pek ara yoktur. Ama benim ufaklık yiyeceğim dedi. Soydum. Sonra yemiyorum deyince ativerdim agzimaAcizane söylemek istediğim saat 12-13 ten sonra meyve tüketmesen ve balıktan sonra mutlaka 1 kaşık tahin yesen daha sağlıklı olur kaptanım. Afiyet olsun
Teşekkürler hocam. Bugün daha sıkı tutmam lazım. Eleman kaybedememKaptanın menüsüne diyecek yok.
Afiyet olsun canım
Gü naaaaaay dınnn.Günaydın herkese
Tam iyi değilsem de daha iyiyim abla. Toparlamaya çalışıyorum. Sen nasılsınGünaydın canım
Nasılız
Sen bakma o kıskanç tartıya Senin 78 olmanı kısmanmış o ondan öyle yapmış ama bak gör yarın tamam tamam 78sin kabul ettik deyip sana 78 i gösterecekGünaydın
Bugün dünden güzel geçsin inşallah
Dün hafif bir gün geçirdim ama tartım aynı fikirde değil
Yarın bakalım nasıl olacak. Sanırım 79 kırılma noktası olabilir.
Evet kötü bir gün oldu diyet perilerim beni terkettiler gittiler koydular beni mutfaga ama pes ettim mi hayirrrrrrrr dün dünde kaldiAfiyet olsun kankişim. Açma ve ince bir dilim kek için bugün kolları sivamalisin hafta sonu oluyor ister istemez.
Kafa bi dünya karıştırdım vallahiiisöz kaptanım dün oldu bitti gitti unuttukBende diyorum bu niye diğer gruba geçti. Afiyet olsun canım ama bugün mümkünse biraz az olsun
Günaydın sabah çok enerjik geldin maşallah ışık saçtınHerkese günaydııınnnnn
Musmutlu Pazarlar 🏵
Ben şu hareketli smilleri kullanamıyorum neden acaba
İyiyim demek lazım bitanem. Kendimizi değil de bilinçaltını kandırmak lazım. Daha çabuk toparlanmani dilerim. Ben iyiyim bildiğin gibi kilo verip hafiflemeye çalışıyorum.Tam iyi değilsem de daha iyiyim abla. Toparlamaya çalışıyorum. Sen nasılsın
Öyle abla haklısın. İyiyi yerleştirmek lazım.İyiyim demek lazım bitanem. Kendimizi değil de bilinçaltını kandırmak lazım. Daha çabuk toparlanmani dilerim. Ben iyiyim bildiğin gibi kilo verip hafiflemeye çalışıyorum.
Tatlım iki haftada üç kiloya yakın artı gelen bir ablan var karşında sorumluluk olmazsa tabi ki dikkat edilmez . Ben de etmedim. Çok nadir sabit veya eksi gelen. O şans da bizde yok. Olan oldu deyip bir yerden tekrar başlamak lazım. Bu daha da ileri gider.Öyle abla haklısın. İyiyi yerleştirmek lazım.
Ben dağıttım yine abla. Kilo almış bile olabilirim. Çünkü hiç dikkat edemedim.