- 18 Mart 2018
- 30.587
- 121.627
- 598
- 35
Başlamak ve bırakmamak lazım abla. Yani bırakmamam. Ama hiç iradem yok. Yapamayacak gibi hissediyorum bu defa.Tatlım iki haftada üç kiloya yakın artı gelen bir ablan var karşındasorumluluk olmazsa tabi ki dikkat edilmez . Ben de etmedim. Çok nadir sabit veya eksi gelen. O şans da bizde yok. Olan oldu deyip bir yerden tekrar başlamak lazım. Bu daha da ileri gider.
Arada birakmalar oluyor tabi ama arayı çok açmamak lazım. Daha önce yaptın niye yapamayasin.Başlamak ve bırakmamak lazım abla. Yani bırakmamam. Ama hiç iradem yok. Yapamayacak gibi hissediyorum bu defa.
Bakıyorum öyle tatlı, börek vs yiyen biri de değilim aslında. Ama nasıl gitmiyor bu kilolar anlamıyorum.
Canımcımm şimdi nasılsınTünaydın
Bugün heryerim dökülüyor
Kaptanlık yordu beni.
Gezegen ablam haklı hafif cokusteyim yine
Gelsin kaptanımmBen geldim takımım. Haftasonu çok güzel gecirelim. Azıcık dikkatsizlik bize artı olarak geri geliyor. O yüzden yediğimiz içtiğimiz herşeye dikkat ediyoruz. Sizlere çok güveniyorum. Kaç haftadır kırmızı takım ipi göğüslüyor. Bu hafta düzeni değiştirip mavi takıma geçsin birincilik.
Ellssa
Jasminium84
M muhendishanim98
@Nergis 35
gezegenfeza
@Anka
@Tesnim1903
@Ruveyda-
@Meryem1306
Geçmiş olsun canımBen dünkü menumu yazmamıştım araba işi çıkınca arabaya 31bin sıkışmışustalar onu cikartti geldik eve
Dünkü menum
Sabah
10 gibi
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak bezelye yemeği
2 çatal latife tatlısı
2 çatal profiterol (ogretmenler günü diye çocuklar getirmis)
Ara
2 pirinç patlagi
1 salatalık
Yarım domates
Ceyrek avokado
Saat 3 gibi
Okulda kutlama oldu
4 tane ekler
1 tane kuru pasta
1 bardak vişne suyu içtim
Akşam
1 tabak kremalı mantarlı tavuk yedim
Elhan sibel_84
Ogretmenler günü diye pastaları abarttim
Mesaj alınmıştırArada birakmalar oluyor tabi ama arayı çok açmamak lazım. Daha önce yaptın niye yapamayasin.
Biraz ağırlık var üstümde ama düne göre daha iyiyim hamd olsunCanımcımm şimdi nasılsın
Gelsin kaptanımm
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun mühendiscim.
Tamam dır .
Keşke 20 de ki öğünün olmasa imiş canım ya da tek tur olsa imiş. Ama yine de afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. Ama senden ricam öğün öğün değil de günlük menünü birden yazıp atman. Hem bize kolayljk olur yorumlamak için hem sana.
Ok elhancımbadem000 canım Kırmızı Takım' dasın. Günlük menülerinde kaptanini etiketleyeceksin. 70' ler liginde bireysel olarak yarisiyorsun .
Yarışların kadınıyızOk elhancımher türlü yarıştayız yani :)
Birbirimizden habersiz aynı şeyi istemişizAfiyet olsun canım. Ama senden ricam öğün öğün değil de günlük menünü birden yazıp atman. Hem bize kolayljk olur yorumlamak için hem sana.
Afiyet olsun balım.Ayılmam için kahve şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?