Ben de bir an tereddüt ettim ya Nergis benim takımında değildi ama dedim sonradan
Ayran öğün yerine geçiyor, yasakTatlım tamamdır.
Ekmek şeker yok ama bol su içiyorum veya ayran sofrada
Ben ne yesemBenim dünkü menümü görmelisin.
Pide yaş pasta börek pattis kızartma ayferde tabikilahmacun.
Az önce yazdım, şimdi senin karar verdiğini okudum, mutlu oldumYarın ilk işim bunu denemek olacak. Çok duydum yanlış olduğunu ama inanmadım ki...birinin dediğini bir diğeri beğenmiyor doktorlardan bahsediyorum.
Dediğin gibi yapacağım önümüzdeki hafta boyunca. Değişimleri görelim.
Birde yemek yerken sıvı içmek yemeğin fazla çiğnenmesine engel oluyorSıvı katı ayrımını biliyorum canım evet. Ondan o kısmı değil de sadece çorba ve cacık olayını direk sordum veEllssa de , sende çok güzel açıklamışsınız teşekkur ederim. ❤
kuru cacık çok severim ve onun ve çorbanın sorun olmaması harika. İçecekte yemekte pek almıyirum çok nadir içiyordm yani hiç içmem sorun değil ama su içebiliyordum sadece tek onu bırakmam lazım o zaman tamamdır.
Acizane söylemek istediğim saat 12-13 ten sonra meyve tüketmesen ve balıktan sonra mutlaka 1 kaşık tahin yesen daha sağlıklı olur kaptanım. Afiyet olsun
Sen de başla gel. Biz 3 farklı paketle başladık. Birinci pakettekiler açlık oruçlarına kadar yapacak. Sen de istersen açlık oruçlarında bitirirsin. Apaçi olmak ayrıcalık gerçekten hayat kaliten artıyorBu apacilara çok imrenmeye başladım.
Afiyet olsun canım.
Sen de başla gel. Biz 3 farklı paketle başladık. Birinci pakettekiler açlık oruçlarına kadar yapacak. Sen de istersen açlık oruçlarında bitirirsin. Apaçi olmak ayrıcalık gerçekten hayat kaliten artıyor
Az önce yazdım, şimdi senin karar verdiğini okudum, mutlu oldum
Afiyet olsun kankişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?