AnlaştıkSıvı katı ayrımını biliyorum canım evet. Ondan o kısmı değil de sadece çorba ve cacık olayını direk sordum veEllssa de , sende çok güzel açıklamışsınız teşekkur ederim. ❤
kuru cacık çok severim ve onun ve çorbanın sorun olmaması harika. İçecekte yemekte pek almıyirum çok nadir içiyordm yani hiç içmem sorun değil ama su içebiliyordum sadece tek onu bırakmam lazım o zaman tamamdır.
Rica ederim.Tamam canım pazartesi itibari ile şu su olayına dikkat etmeye çalışayım bakalım.
Teşekkür ederim.
benim de öyle çok var giyemediğimRica ederim.
En güzeli kışlıkları çıkardım. Geçen yıl hepsini çıkarmamıştım. Olmuyordu çünkü
Bu yıl hepsini çıkardım. Yazlıklarımdan çok büyük olmaya başlayanları ayırdım verdim. Kışlıklar dan da çok büyük olanlar var. Cuk otururdu. Baktım kolu bol potlu sarkıyor. Onları da ayırıyorum.
Harika his.
60 lı rakamlara doğru yolumuz
Bu his gerçekten çok güzel. Ben de 55 olunca dolabımı düzenleyeceğim.Rica ederim.
Bu yıl hepsini çıkardım. Yazlıklarımdan çok büyük olmaya başlayanları ayırdım verdim. Kışlıklar dan da çok büyük olanlar var. Cuk otururdu. Baktım kolu bol potlu sarkıyor. Onları da ayırıyorum.
Harika his.
Çaresizseniz. Çare sizsinizbenim de öyle çok var giyemediğim
inşallah canım. her yıl mutlaka Ekim ayında başlardım diyete ama bu yıl kasım sonu oldu hala adapte olamadım.Çaresizseniz. Çare sizsiniz
Kıyamam hiç üzülme lütfen. Kendine bir şans tanı. Bir kapı aç. Hedefine odaklan ve etrafında uçan kelebekler senin görüşünü bulandırmasın.
Çok değil 3 bilemedin 4 ay sonra değişimine inanmicaksın
Her yıl Ekim diyet başlamak çok yanlış aslında. Doğrusu dopru beslenmek bir ömür doğru beslenmek. Kilo zaten kendiliğinden gidiyor.inşallah canım. her yıl mutlaka Ekim ayında başlardım diyete ama bu yıl kasım sonu oldu hala adapte olamadım.
neyse kendimi motive edici şeyler bulayım
evet ama işte bazen düzgün giderken çoğu zaman düzgün beslenmiyoruz. ben mesela karbo çok tüketiyorum falan. bir rayına koysam beslenme düzenimi çok iyi olacak.Her yıl Ekim diyet başlamak çok yanlış aslında. Doğrusu dopru beslenmek bir ömür doğru beslenmek. Kilo zaten kendiliğinden gidiyor.
Aynen hocam. Vazgeçmek yok. Tam gaz devam.Canın sağ olsun. Geçmişe bir sünger çekip önümüze bakalım. Bu hafta benim de benzer sıkıntım var. İki haftada olanlar oldu. Böyle deyip bırakamam.Mücadelemize devam ediyoruz kaptanım.
Afiyet olsun canım. Tek öğüne dusumursun
Afiyet olsun canım. Günü e erken kapamişsin
Afiyet. Olsun canımMenü
Sabah 10. 30
Yarım dilim ekmek
1 yumurta sucuklu
Domates biber
1 çatal patates kızartması
2 ceviz
Ara 14.00
1 sade Türk kahvesi
Ara 17.00
Yarım portakal
Akşam 17.30
Büyük bir kase tavuklu salata
3 çatal patates kızartması
Su 1.5 lt
Saatleri tam tutturamadım. Ama 16 saatlik açlık başladı.
Elhan sibel_84
Geçmiş olsun canım. Menü falan olmamış kuzumBen dünkü menumu yazmamıştım araba işi çıkınca arabaya 31bin sıkışmışustalar onu cikartti geldik eve
Dünkü menum
Sabah
10 gibi
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak bezelye yemeği
2 çatal latife tatlısı
2 çatal profiterol (ogretmenler günü diye çocuklar getirmis)
Ara
2 pirinç patlagi
1 salatalık
Yarım domates
Ceyrek avokado
Saat 3 gibi
Okulda kutlama oldu
4 tane ekler
1 tane kuru pasta
1 bardak vişne suyu içtim
Akşam
1 tabak kremalı mantarlı tavuk yedim
Elhan sibel_84
Ogretmenler günü diye pastaları abarttim
Çocukların pastaları olmamış canımBugünkü menum
Sabah yok
Öğlen
Biraz peynir, 2 3 tane zeytin
1 haşlanmış yağda kızartılmış yumurta
2 dilim ekmek
2 3 tane sucuk
2 çatal vişne receli
Çay
16.00
Yarım tabak kremalı mantarlı tavuk
1 parça pirzola
Aslında bununla günü kapatacaktim ama akşam dışarı çıktık malesef
Akşam
1 bardak leblebili boza
Çok az çocukların pastaları kaldi onlari bitirdim
Elhan sibel_84
Ben çok abartmadim. Dün biraz abartı oldu ama bugün daha sakinimTek duam sevgilisibel_84 ünde aynı şekilde menüsünü abartmasi :)
Afiyeet olsun canım
Bu apacilara çok imrenmeye başladım.
Ben de sakindim hatta eşim senin miden küçülmüş falan dedi ama dışarı çıkınca yedim biraz aman olsun veririm insallahAynen hocam. Vazgeçmek yok. Tam gaz devam.
Afiyet olsun canım. Tek öğüne dusumursun
Afiyet olsun canım. Günü e erken kapamişsin
Afiyet. Olsun canım
Geçmiş olsun canım. Menü falan olmamış kuzum
Çocukların pastaları olmamış canım
Ben çok abartmadim. Dün biraz abartı oldu ama bugün daha sakinim
Afiyeet olsun canım
Oh ne rahatladımBiraz unlu bı menü ama hafta sonu için kötü değil. Bide kaptanın kim canım.Beth18 mi?
Günün kutlu olsun canım
E buna da afiyet olsun
Canlar meşhur sıvı katı ayrı mı olacak şekilde düşünün. Çorba cacık yiyecekseniz katilara geçmeden önce biraz beklemelisiniz.
Genelde mide ameliyatları sonrası önerilen beslenme şekli. Elinizde küçük bir poşet var. Katı yerseniz hem doygunluk olur hem poşet sabit kalır. katı sıvı yerseniz poşette esnemeler olur. Ayrıca sıvı asıl almanız gereken besini almanıza engel olur ve besinin mideyi erken terk etmesine sebeb olur.
Doğru muEllssa canım
SeniOh ne rahatladım
Ben de grup olayını soracaktım . Ayrıca burda kırmızı mavi diye 2 takım var sanıyorum
Ben 70 ler grubundayım başka grup da mı seçicem ?
Yoksa siz mi seçiyorsunuz ?
Nasıl oluyor ?
Yok yok sen ye kuzum ye.Ben de sakindim hatta eşim senin miden küçülmüş falan dedi ama dışarı çıkınca yedim biraz aman olsun veririm insallah
Afiyet olsun canım
İşte beklediğim performans Afiyet olsun canimBen balık yiyemedim küçük yedi hapsini mercimek çorbası ve salata ile kapattım sonra acıktım sade kahve ve sade soda içtim
Yok yok sen ye kuzum ye.
Afiyet olsun canım
Anlaştıksüper
Rica ederim.
Harika his.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?