- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.445
- 158
Evet yalnız kalmak istemiyorum geliyorum tamam :)Nerde olursan ol burda ol. Kaybolma. Bence adından dolayı kayboluyordu. Bence bende oğlumun adından dolayı kayboluyorum.
Güçlü azimli fit bı isim bulalım
Çabuk gel bekliyorum. Bak gezegen de geliyor yanlız kalırsın oynayacak kimse olmaz burası kalabalık
Evet bu ismi değiştirme zamanı geldi sanırımBence de şöyle mutlu ve azimli isimler bulun
Zaten hep kayıp ben kendikendime oynayıp kendi kendime yarışıyorum
Hakkını vererek yaptin xanim ondandır hadi bugün dinlenme günün olsun yarın daha güçlü gelTünaydın
Bugün heryerim dökülüyor
Kaptanlık yordu beni.
Gezegen ablam haklı hafif cokusteyim yine
Haftaya zor diye diye kilo aldim bu sefer haftaya 70ler ligindeki geliyorum yer açınOhooo eski rakip
Beyne, hücrelere negatiflik yüklendi, ne bekleyebilirsin haftaya
Sil at eski düşünceleri, biz güzeliz, biz iyiyiz, haftaya şu kg yi göreceğiz tamam mı?
Kimseyi çökmüş görmek istemiyorum
Evet uzaklaştıkça kilo alıyorum kop kop haftasiBen de bu hafta yarışmayayım demiştim ama listede kendimi görünce olması gereken bu dedim. Sorumluluk hissedince bunun için çabalıyorsun. Öbür türlü insan koyvermeye çok meyilliEksili bildirimlerle çoşturalım buraları
Niye bizi apaçi ifçi diye ayırıyorsun amaBir ifçi de burada
Çok çalışkan gördüm sizi
Hurma yoğurt şifa olsun ankacim.apaçi müziği açıp dans edesim geliyor
Çocuklar da evde ya devamlı kavga edip duruyorlar stresten yerdim hep eskiden.
Bu gün tek öğün yapacaktım ama dayanamadım hurma yoğurt yedim şimdi doydum şüküraçık oruçlarını nasıl yapacağım ben bakalım
SağolAfiyet olsun ozimbalimMuhteşem bir menü
Maşallah 40 kilo vermişsin ya harikasın gerçekten.Önce bi takvimini düzenle 80 ler gitti ya sonra da bi müzik aç dans et hopla zıpla gelsin enerjin
Bugün heryerim dökülüyor. Midem de pek kendinde değil. Bugün bana böyle olsunGit kendine bir kahve yap karşılıklı içelim️
O ne yahu, 1 hafta kaptanlık yapmış yorulmuş, sanki sırtında taş taşımış
Silkelen at üstündeki ağırlığı, kalk doğrul bakalım
Benim bacaklar tutmadı, yatağa bağlı kaldım sizin gibi çökmedim
Bak nasıl doğrulup kalktımsiz ne meraklıymışsınız ölmeden mezara girmeye
Yaaa evet bazen öyle diyorum ilerde büyüyecekler bu günleri arayacağım ama işte tek başına 4 çocukla bazen çok yoruluyorum. Rabbim sağlık versin hepsineHurma yoğurt şifa olsun ankacim.
Çocuklarım yanımda olsa ben de stresli olsam ah ah... ah ki ne ah
Açlık oruçları tutmak zor mesele gerçekten.
Vallahi apa yapanları ayakta alkışlıyorum helall olsunHurma yoğurt şifa olsun ankacim.
Çocuklarım yanımda olsa ben de stresli olsam ah ah... ah ki ne ah
Açlık oruçları tutmak zor mesele gerçekten.
Ne oldu kuzum sana hayırdır geçmiş olsunBugün heryerim dökülüyor. Midem de pek kendinde değil. Bugün bana böyle olsun
Meyve yemiyorum akşamları öğlenleri 13 gün oldu sadece iki kere yulafimin içine muz ve çilek katmistimYaa çok iyi. Meyveyi hangi saatte yiyorsun?
Nazara geldimVallahi apa yapanları ayakta alkışlıyorum helall olsun
Ne oldu kuzum sana hayırdır geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?