Canisi sıvı diyet yap. Akşam ciss yediğin için bugün yokluk yaşama. Çok zorda kalırsan çorbaya ayrana yönel. Bas ağrısı ve dikkat dağınıklığı yaşamaGünaydın herkese
Dün gece eve gelen ablaya ve çocuklar için yemek yaptım gece boyu ayaktaydim uykum da yoktu zaten. Ama bu sırada dolaptakileri çıkardım görmediğim az kalan falan filan derken biraz yedim ben de sadece öğlen yediğim için acikmisim. Yani yenmemesi gereken cısss lardan yedim. Çok degil ama olsun...
O nedenle bugün açlık yaparak vücudumu dinlendirecegim ve yarına inşallah eksi gelecegim.
Bugünkü menum
Yok
Elhan diyetkolikmom
Beni zafere onlar götürecek. Yarın seçimler var oy peşinde koşuyorumTeşekkür ederim düşüncen için. Tekrar geçmiş olsun. Bu halinle bile takimini düşünüp yazıyorsun ellerine saglik.
çok çok geçmiş olsun canımKızlar Çoķ migrenim tuttuOnun için hem ağrım hem miğde bulantım var. İlaç aldım ve geçsin diye uyumaya çalışacağım. İnşallah uyurum iyi geceler.
canım kaptanım maşallah kendini iyi hissetmediğin halinle bile çok enerjiksin, çok aktifsin hepimize de yetişiyorsunKızlar bu haftayı umdugumdan daha aktif geçirdim. Tabloyu tamamlamaya çalışacağım inşallah. Son 2 gündür çok iyi hissetmiyorum ama siz ben değilsiniz. Cuma almamız gereken bı galibiyet var. Yarın telafi günü. Bana yada başkasına birşey borçlu değilsiniz. Sadece kendinize borçlusunuz. Bedeninize ve ruhunuza sağlık borçlusunuz. Güzelliğe gelince hepimiz güzeliz zaten onun için emek ve para harcamayın
İyi geceler. Uyuyun güzelleşirsiniz zaten
Takımımı etiket yapmak istemiyorum. Hepimiz bir bütünün parçasıyız. Sabah daha hafif uyanalim
ben de öyle anladım ilk önceApaçi gibi
güzel kaptanımm haklısın menü ve spor paylaşımlarım bu hafta çok eksik kaldıGeçmiş yazılanları yüzeysel geçtim açıkçası daha detaylı paylaşım varsa incelemedigim için göremedim kusura bakma lütfen. Biraz yogunlugumun arasında kaldı bu paylaşımlar.
Rahatsızligin sebebiyle biraz daha ağır geçti sanırım senin için bu hafta. Onun dışında grupta aktif katılım sagladin inşallah yarın aktif bir sonuç alırsın
Ayy takımım zafere yürüyor çok güzel çok mutluyumçok çok geçmiş olsun canımşu anda nasılsın
canım kaptanım maşallah kendini iyi hissetmediğin halinle bile çok enerjiksin, çok aktifsin hepimize de yetişiyorsun
ben de öyle anladım ilk önce
güzel kaptanımm haklısın menü ve spor paylaşımlarım bu hafta çok eksik kaldı
hem kendi hastalığım hem kızımın hastalığı bir de gece uykusuzluğu beni çok bitkinleştirdi, bir de biraz gerginliğim var bu hafta, bugünü bir sıkıntısız atlatabilirsem bir nebze kafam da rahatlayacak.
o yüzden de bir hevessizdim yazamadım
ama adımlarım da beslenmem de olması gerektiği gibiydi canımm
hatta müjdemi vereyim pazartesi artımı attım üstüne eksiye de geçtim
Himmmm evet olabilir yani aslında şuanda kayısı çayı içiyorum sonra yeşil çay kahve normal çay falan icicem ama işte onları yazmadım kalorisi diyeCanisi sıvı diyet yap. Akşam ciss yediğin için bugün yokluk yaşama. Çok zorda kalırsan çorbaya ayrana yönel. Bas ağrısı ve dikkat dağınıklığı yaşama
Beni zafere onlar götürecek. Yarın seçimler var oy peşinde koşuyorum
Ay hafif geçirelim kaptanım biz de incecik olalımgezegenfeza ablam demişti ki bu kaptanlık işi sana iyi gelecek demişti. Sağolsun haklı çıktı. Ama istediğim hedefe ulaşamadım. İnşallah bende bugünu hafif geçiririm
Ayy takımım zafere yürüyor çok güzel çok mutluyum
Elhan kaptanım bak takımıma nasıl güzeller maşallah
Canım benimmmmçok çok geçmiş olsun canımşu anda nasılsın
canım kaptanım maşallah kendini iyi hissetmediğin halinle bile çok enerjiksin, çok aktifsin hepimize de yetişiyorsun
ben de öyle anladım ilk önce
güzel kaptanımm haklısın menü ve spor paylaşımlarım bu hafta çok eksik kaldı
hem kendi hastalığım hem kızımın hastalığı bir de gece uykusuzluğu beni çok bitkinleştirdi, bir de biraz gerginliğim var bu hafta, bugünü bir sıkıntısız atlatabilirsem bir nebze kafam da rahatlayacak.
o yüzden de bir hevessizdim yazamadım
ama adımlarım da beslenmem de olması gerektiği gibiydi canımm
hatta müjdemi vereyim pazartesi artımı attım üstüne eksiye de geçtim
İçimden bir ses en yüksek kiloyu sen vereceksin diyorgezegenfeza ablam demişti ki bu kaptanlık işi sana iyi gelecek demişti. Sağolsun haklı çıktı. Ama istediğim hedefe ulaşamadım. İnşallah bende bugünu hafif geçiririm
Canım buradan kopmak istemiyorum, o yüzden bir şekilde süreklilik sağlamaya çalışıyorum. Çok yoğun bir hafta benim için, iş ve çocuklar tamamen bende, eşim bel fıtığından dolayı istirahat etmek zorunda. Aktif olamıyorum, ama bırakmayacağım.Çok aktif bir paylaşım haftası olmamış ama yine bizimle kalmaya devam etmişsin. Sende farkındasın dolu dolu olmuş menüler. Yarın bekledigin sonuclara kavusmani dilerim canım
Canım 70 leri ucundan görüp geri dönüyorum kırılma noktam sanırım. 79 olursa süper olacak. Mens öncesi dönem o yüzden çok canımı sıkıyorumCanım benimmmmçok iyi toparladım. İlaç+nane yağı+erken uyku birleşince migrenime çok iyi gelmiş kuzum rahatlamışım.
İçimden bir ses en yüksek kiloyu sen vereceksin diyoryarına senden bomba bir eksi gelecek bence yarın 70ler ligine geleceksin
Dogrudur canım bazen herşey üst üste geliyor. Yansitmayinca bilemiyoruzCanım buradan kopmak istemiyorum, o yüzden bir şekilde süreklilik sağlamaya çalışıyorum. Çok yoğun bir hafta benim için, iş ve çocuklar tamamen bende, eşim bel fıtığından dolayı istirahat etmek zorunda. Aktif olamıyorum, ama bırakmayacağım.
Sağol canımDogrudur canım bazen herşey üst üste geliyor. Yansitmayinca bilemiyoruzinşallah güzel sonuçlar olur
Aynen canım bugün daha dikkatli olunacakTatlım bugünü temiz, sağlıkla geçir yarın tartı yüzüne güler inşallah.
Aksi durum da olsa üzülme.Bunu diyen kankinin durumu daha fenalarda . Her doğan gün ümit bizim için .
Perşembe günü hepimiz daha bir pür dikkate geciyoruzgezegenfeza ablam demişti ki bu kaptanlık işi sana iyi gelecek demişti. Sağolsun haklı çıktı. Ama istediğim hedefe ulaşamadım. İnşallah bende bugünu hafif geçiririm
Yılbaşı hedefleri | Yaş | Boy | 17.11 | HEDEF | 01.01.2024 | FARK |
---|---|---|---|---|---|---|
| 40 | 172 | 81.3 | 75 | ||
| 37 | 174 | 74.2 | 69 | ||
| 27 | 164 | 76.1 | |||
@kayipdunya | 38 | 163 | 80.9 | |||
| 35 | 162 | 73.7 | 68.5 | ||
| 31 | 163 | 65.5 | 62 | ||
@Ruveyda- | 36 | 160 | 59.6 | 57 | ||
| 29 | 160 | 65.35 | |||
| 28 | 172 | 105.8 | 95 | ||
| 39 | 164 | 61.7 | 59 | ||
| 38 | 160 | 82.8 | |||
@sudansebep | 33 | 170 | 61.5 | 59 | ||
| 55 | 153 | 63.5 | 61 | ||
| 160 | ilk bil. | 78.8 | 74.8 | ||
| 39 | 158 | 71.6 | 66 | ||
| 36 | 168 | 67.2 | 60 | ||
@deli bir dombili | 35 | 157 | 70.7 | 62 | ||
| 33 | 168 | ||||
| 106.6 | |||||
| 31 | 160 | 62.7 | |||
| 68.35 | |||||
| 91.2 | |||||
| 48 | 163 | 80.3 | 75 | ||
| 85.05 | |||||
| 26 | 175 | 78.05 | |||
M muhendishanim98 | 168 | 59.7 | 54 | |||
| 36 | 163 | 76.9 | 72 | ||
| 38 | 158 | 74.5 | 71 |
Ne güzel bir sürpriz senin için bir gün daha var önündeEvet yaa. Kalktım cumaya uyandım sandım. Hayır hiç farketmedim takvime bakıp hazırladım. Telefona bakmak aklıma gelmedi
Yükledikten sonra gördüm telin üstünde tarihi
Ben de diyorum kimse neden bildirim yapmamış
Neyse yarına belki biraz daha eksilir pis yağlar
Benimkisi kapkaraAynen canım bugün daha dikkatli olunacak
Desene tencere dibin kara benimkisi senden kara
Perşembe günü hepimiz daha bir pür dikkate geciyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?