- 18 Mart 2018
- 30.593
- 121.647
- 598
- 35
Ben demiyorum Apa diyorDeme öyle bozulmaz inşallah ya pazar yemem artık direk 3 e geçerim.![]()
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Evet pazar serbest öğünü öne çekmiş ol, devam et, bak faydasını görmüşsün bile, neyseki 3 yakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben demiyorum Apa diyorDeme öyle bozulmaz inşallah ya pazar yemem artık direk 3 e geçerim.![]()
Afiyet olsun canımKahvaltı 11:30
11 hurma, çok az ceviz
Akşam 18:00
Çok az köz patlıcan salatası
6 parça tavuk
Su az oldu, uyuyakalmazsam devam edeceğim, hamdolsun evimdeyim, daha düzenli olurum
Elhan
Çok teşekkür ederim bitanemBu kupa aynen Tam bize benzemiş sorma
İncecik balerin deyince zaten tam biz
Eşinin doğum günü de kutlu olsun tatlım. ❤ Bir ömür böyle hep mutlu mesut geçsin
Ay seninle aynı süreyi yakalamak
gurur duydum şuan çok mutlu oldum.
Birlikte incecik olucaz inşallah.
Geçmiş olsun canım.Kızlar Çoķ migrenim tuttuOnun için hem ağrım hem miğde bulantım var.
İlaç aldım ve geçsin diye uyumaya çalışacağım. İnşallah uyurum iyi geceler.
Haftaya daha güzel başlangıçlar yapma umuduyla canım.Yapıyoruz aslında canım ama mavi takım kaptanı çocuğunun rahatsızlıgi sebebiyle çok ilgilenemiyor. Bende kendi rahatsizligim sebebiyle.
Aslında çok hızlı başlamıştık haftaya nazara geldik
Hepimizin içinde o büyük kaptanlık ruhu var. Ve hepimiz birbirimizi önemsiyoruz. Kaptanları beklemeden aydinlatalim birbirimizi
İyi geceler çiçeğim![]()
Canım haftalık değerlendirmen için tüm beslenmeni önüne seriyorum.
2 günlük güzel bir paylaşım olmuş ama sonrasında tekrar gelmemisin. Umarım iyisindir. Yarın bol eksili bir cuma sabahı ile seni aramızda bekliyorumBugün ev temizliği yaptım o yüzden sabah özenli bir kahvaltı olmadı
Sabah 11 civari
1 adet elmalı kurabiye küçük
17.30
1 küçük elmalı kurabiye
Akşam 19.00 bu şekilde
Eki Görüntüle 3338376
Su 2 lt olur
1 2 bardak bitki çayı
Saati bazen takmayı unutuyorum
5.256 adım olmuş
Elhan
Mthn83
Çok aktif bir paylaşım haftası olmamış ama yine bizimle kalmaya devam etmişsin. Sende farkındasın dolu dolu olmuş menüler. Yarın bekledigin sonuclara kavusmani dilerim canımBu hafta kendime gelemedim, başım ağrıyor. Diyete dikkat etmeye çalışıyorum, ama bugün 1-2 çikolata kaçırdım. Akşamı bir pas geçebilsem, ne güzel olacak.
Kızlar bu haftayı umdugumdan daha aktif geçirdim. Tabloyu tamamlamaya çalışacağım inşallah. Son 2 gündür çok iyi hissetmiyorum ama siz ben değilsiniz. Cuma almamız gereken bı galibiyet var. Yarın telafi günü. Bana yada başkasına birşey borçlu değilsiniz. Sadece kendinize borçlusunuz. Bedeninize ve ruhunuza sağlık borçlusunuz. Güzelliğe gelince hepimiz güzeliz zaten onun için emek ve para harcamayın
İyi geceler. Uyuyun güzelleşirsiniz zaten
Takımımı etiket yapmak istemiyorum. Hepimiz bir bütünün parçasıyız. Sabah daha hafif uyanalim![]()
Canım benim güzel dileklerin için çok sağol.Çok teşekkür ederim bitanem
Geçmiş olsun canım.sabaha ağrısız uyanmani diliyorum.
Haftaya daha güzel başlangıçlar yapma umuduyla canım.![]()
Teşekkür ederim. Aslında spor yapıyorum ama süre bazında gitmiyorum. Günlük yaptığım hareketlerim var yatmadan önce. Bunları yazmıyorum sadece.Canım haftalık değerlendirmen için tüm beslenmeni önüne seriyorum.
Çok hızlı gitmesin yavaş kalıcı olsun diyorsan beslenmene spor eklemeni tavsiye ederim
Bugün güzel bir kapanış ve yarın güzel bir başlangıç bekliyorum![]()
Günaydın kankişim bugün bi yoklama yapayım dedim tartı beni biraz üzdü neden oldu anlamadım ınsalhhh yarın güldürürSon virajdayiz herkese sağlıklı çok güzel bir perşembe günü geçirmek nasip olsun.
Günaydın
![]()
Tatlım bugünü temiz, sağlıkla geçir yarın tartı yüzüne güler inşallah.Günaydın kankişim bugün bi yoklama yapayım dedim tartı beni biraz üzdü neden oldu anlamadım ınsalhhh yarın güldürür
Canım aslında çok dolu dolu menülerin yok ama eksiye geçmek için vücudunun ihtici bunlar değil sanırım. Bugün hafif geçirip yarın güzel sonuçlar alırsın inşallah
Tatlım bugün perşembeGünü şaşıran ben günaydın
Geçmiş yazılanları yüzeysel geçtim açıkçası daha detaylı paylaşım varsa incelemedigim için göremedim kusura bakma lütfen. Biraz yogunlugumun arasında kaldı bu paylaşımlar.18 Kasım Cumartesi
10.30
1 bardak portakal suyu
1 tk pekmez
13.00
1 kase çekirdek
3 mandalina
18.00
1 kase pilav
1 kase et sote
1 kase brokoli salatası
1 elma
Su: 2,5 lt
Adım: 6.413
Eki Görüntüle 3337406
Mthn83
Elhan
Canım çok aktif bir haftan olmadı bizim için ama inşallah senin için aktif bir hafta olmuştur. Bol eksiler dilerim
Evet yaa. Kalktım cumaya uyandım sandım. Hayır hiç farketmedim takvime bakıp hazırladım. Telefona bakmak aklıma gelmediTatlım bugün perşembe![]()