ben de inan öyleyim uzun süreli ve kısıtlayıcı şeylerden çok çabuk bıkıyorum
o yüzden kilo vermem gerekiyor diye başlamadım son seferime
instagramdan bir kadını takip ediyorum, onun öğütlerini takip ederek (bir nevi sezgisel beslenme) kendimi kısıtlamadan yedğim zamandan keyif alarak, tadına vararak yemeye karar verdim başta alışması zor, vücudunu yönetmesi zor ama becerebilince de süper bir düzen oluyor
bir süre sonra da şükür, yaşam biçimi haline getirdim ve bu arada da yürüyüş kattım hayatıma
ama spor salonunda vs değil, her fırsatta 10 dk olsun yarım saat olsun bazen 1-2 saat olsun yürüyebildiğim her yere yürüdüm bi baktım takır takır gitmeye başladı
sonra araya Ramazan girip de tek öğüne düşünce öğünüm bir tık hızlandı kilo vermem
bende de çok ciddi bir yeme bozukluğu var, canım sıkkınken midem bulanıncaya kadar ve hatta midem bulana bulana yediğimi çok bilirim
o yüzden kısıtlayıcı herşeyden kaçınıyorum
bir kere daha demiştim bunu, ben diyete değil diyeti kendime uyduruyorum ben o yüzden daha uzun sürede ama daha rahat kilo verebiliyorum
yavaş kilo verirken de hep şunu düşünüyorum amaaannn hızlı versem ne olacak sanki düğünüm mü var yavaş yavaş gtisin işte kilolar
ellerine sağlık kaptanım