- 5 Eylül 2018
- 1.873
- 8.558
- 158
helal sena inşallah bol bol yanmıştır yağlar
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
helal sena inşallah bol bol yanmıştır yağlar
KaydettimCuma hedefim = 72.5
Yılbaşı hedefim = 68.5
Tabloya yazabilirsiniz kaptanım
Bu arada pazartesi kilom 72.8 di yanlş yazyr galiba
Benim hedefinde yılbaşında 74 u ucundan da olsa görebilmek hepimize kolay gelsin
KaydettimŞuan ki kilom 78.8
Hedefim 74.8
kaç yaşındasın tesnim bebeişde var yeni galiba allah bağışlasın
Kaptanım senin listeden kopya çektimKaptanlığıni zirveye taşimişsin
Harika ötesi bir emek ellerine sağlık kaptanımBütün yarışanlara yürekten başarılar. Yılbaşına kaç üyemiz hedefine ulaşacak heyecanla takipteyiz tatlim. Bu cuma ben de listeye eklenirim inşallah. Tartı sonucuma göre bir hedef belirleyeceğim kaptanım.
![]()
Gizli şeker olayıyla senin durumuna benzer şeyleri yaşamaya başladım tatlım.Eski kalori uygulamasını tekrar indirdim ve bi baktım 72 ile başlamışım 68 ken bırakmışım uygulamayışuan ordaki hedef kilomda olmak motive etti
şimdi yeni hedefler yeni heycanlar
Bu arada bende yeme bozukluğu var kızlar o yüzden kendimi strese sokarsam tıkınırca yiyorm o yüzden bol su, kahve, çorba, sebze yemeği elimin altında olması gerek eğer acıktıysam ve evde bişi yoksa vay halime
Mesela şuan yok hazrlıcam hemen![]()
Çok güzel düzenlemişsin . Ben de zipzip kaptandan kopya çekmiştimKaptanım senin listeden kopya çektim
Geçen hafta cuma tartisini baz aldım fotoğrafli olduğu için.
BenAfiyet olsun canımŞekerpare pek cilveli kim dayanır ona
![]()
eline emeğine sağlık kaptanım![]()
Bazı birliktelikler öyle kuzumBen
Pek sevişemiyoruz, mecburiyetten birbirimizin yüzüne gülüyoruz![]()
Kız kaçgündür farkediyorumEvet ne güzel 5 yıldır K.K ile zayıflama ihtiyacım olmamış . Bu yıl ki Kortizon tedavisine kadar iyi gitmişim.
Kıızzz Maşallah.Jou görmesin seni sinir olur
Böyle hırslı ve bilgili kadınlara çok gıcık oluyor.
![]()
Kiz bende 9.grupta yarismistimO zamanlar cuma gruplarında biri dahil olmuştu kadin doğum kilolarını vermeye gelmisti her hafta 2 -3 kilo veriyordu 1 ayda doğum kilolarını verip bitirmişti o zaman metabolizma ne demek anlamıştım hiç unutmuyorum onu aynı gruptaydik.abla belki sende hatırlarsın
Ben vallahi saldım cumadan sonra sıkı başlayacağım söz =)Kaptanım senin listeden kopya çektim
Geçen hafta cuma tartisini baz aldım fotoğrafli olduğu için.
Bir ses geliyor arkadan ezik misiniz sizBen
Pek sevişemiyoruz, mecburiyetten birbirimizin yüzüne gülüyoruz![]()
Tatlım 17 Kasım Cuma tartıları fotoğrafli olduğu için kaptanimiz onu almış.Cuma hedefim = 72.5
Yılbaşı hedefim = 68.5
Tabloya yazabilirsiniz kaptanım
Bu arada pazartesi kilom 72.8 di yanlş yazyr galiba
Kizzz delirdinmi kendini dahada zarara sokuyorsun hiç iyi değil zayıflayacam diye sağlığından olma kuzum sağlıklı beslenmen daha iyi olur protein alman çok önemli gene geriye alırsın bosuna etmis olursun 40 saati 50 saati falanen son pazar akşam yemiştim yemek ondan sonra yemedim aslında dün akşam yiyecektim serum yeyince uyku bastırdı yattım uyudum kahvaltı yapmayı zaten sevmem bu saate kaldı bianda 40 saat oldu kendi rekorüm 56 saattir bnm ilerleyen zamanlarda kilo durunca falan yada yarışlarda yaparım uzun oruçlar
Ben 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-12-13 hepsinde bulundum galibaKiz bende 9.grupta yarismistim
33 yaşındayım 13 aylik bir kızım varkaç yaşındasın tesnim bebeişde var yeni galiba allah bağışlasın
Hatırlıyorum gidip ismini bulacağım dilimin ucunda ..O zamanlar cuma gruplarında biri dahil olmuştu kadin doğum kilolarını vermeye gelmisti her hafta 2 -3 kilo veriyordu 1 ayda doğum kilolarını verip bitirmişti o zaman metabolizma ne demek anlamıştım hiç unutmuyorum onu aynı gruptaydik.abla belki sende hatırlarsın