Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun canımCok sağol canim, bugun akşamı oldukça sade geçirmeye çalışacağım
Oğlumun doğumgünü vardı, akşama kadar hazırlık yaptım. Bugün daha iyi olacak![]()
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun canımCok sağol canim, bugun akşamı oldukça sade geçirmeye çalışacağım
Oğlumun doğumgünü vardı, akşama kadar hazırlık yaptım. Bugün daha iyi olacak![]()
Özel bir menü müydü diye sormamin sebebi akşama kadar meyve vardı . Bazen direnç kırmak icin doktor farklı listeler verebiliyor bilmeden yorum yapmak istemedim casminim.Amin canım ablacım, sağolasın
Sağol canım kaptanım
Yok aslında özel bir menü değildi sadece kaşık hesabını yapamadım, tahmini dedim bir kase kadardır diye öyle yazdım
Evet biraz daha azaltabilsem şahane olacak, pilav oldu mu gözüm dönüyor resmen![]()
Önümüzdeki cuma takımlara girebilirsin. Pazartesi fotoğraf şartımız yok, aç karnına tartılır paylaşırsan sevinirim. Hazırlık bölümüne aldım.Günaydın kızlar. Dün ev rüzgardan öyle uguldadi ki uykuya dalamadim. Baya fırtına vardı bulunduğum bölgede.
Ben haftaya mi girecegim takımlara?
Bir de tartı fotosunu mu atiyorsunuz yoksa sadece yazılı mi bildiriyorsunuz
Çok şükür evine gelmişsin canımNasilsinz hanımlar annemdeydim yağmur çamura rağmen evime gecebildim yarından itibaren menulere basliycam insallah
Ne güzel kısacık bir menüdiyetkolikmom
Bugün menüm
kahvaltıda 2 pişi biraz tulum peynir bol yeşillik,çay
Öğle yok
Akşam fırında balık, salata
Elhan ım yarın tartı var diye şalgam içmedim ama nasıl zor duruyorum anlatamamNe güzel kısacık bir menü
Afiyet olsun canım![]()
Elhan ım yarın tartı var diye şalgam içmedim ama nasıl zor duruyorum anlatamam![]()
Çok azdıeti daha fazla yeseydin keşke tok tutardı.
Evetsen apanın sitesine üye misin?
Allah şifa versinFitoterapi..
Hoşgeldin canımDemek bildiğim hiçbirşeyi uygulayamamışım ya da yanlış biliyormuşum.
Hiçbirşey bilmiyor gibi öneriler istiyorum sizden lütfen.
Yaşım 38
Boy 1.58
Kilo 74.5
Biri 7 bşrş 10 yaşında 2 çocuklu ev hanımıyım. ..
Hosgeldin canımDemek bildiğim hiçbirşeyi uygulayamamışım ya da yanlış biliyormuşum.
Hiçbirşey bilmiyor gibi öneriler istiyorum sizden lütfen.
Yaşım 38
Boy 1.58
Kilo 74.5
Biri 7 bşrş 10 yaşında 2 çocuklu ev hanımıyım. ..
Overlokçu geldi haniiiiiiiiiimSelam kızlar
Fit olmak istiyorum ...olamıyorum... Bi on kilo bilemedin 15 versem çok çok çok mutlu olucam. Olmuyor . Napabilirim yardım istiyorum![]()
İstikrarlı gidiyorsun kankacim.Günaydın mutlu haftalar kizlar malum pazartesi benim artı günüm zaten iki gün haraketsizlik ve dünkü karbonhidrat lar
Biliyorum suçumu cuma ya insalah yine eksideyim
Cuma.63.5
Bugün 64.1
Artı + 600 grm
Elhan
diyetkolikmom