Allah kolaylık versinSağol canım
Yok ben muhasebeciyim canım
Amin kaptanım, hepimize inşallahAllah kolaylık versin
Akşam değil gün içinde yemek listeme yaptığım Eklemeler sabahtan akşama kadar atistirmaliklarimAt cano at kopya çekerim
Canım dil altı fıs fıs var o da çok etkili tavsiye ederim
Tuzlu bişiler alsaydın yaa. Seni bu halde yenemem
Afiyet olsun
Aşkımız buradan kaynaklı demekki
Bugün hafta sonu deyip tek gözümü kapattım ama diğeri hala görüyor
Yav bırak bozsun sen kimden yanasın aaa
Maşallah taş taş. Ben 70 kg ile böyle görünmüyorum. Totom sağolsun çok yer kaplıyor
Afiyet olsun canım
Adım sayını bilirmisin peki
Akşam çok mu karışmış sanki
Boğazın için bı karisim vardı paylaşmıştım. Tavsiye ederim
Evet evet onu bildim kızkardeş deyince emin olamadim
Afiyet olsun canım yarasın
Canım geçmiş olsun, Allah şifa versin3 yaşındaki kızım daha önce 1 ay hastanede kalmıştı keratitten tekrarlamis yine acildeyiz yatisimizi yapabilirler eğer yatış yapılırsa kaptanlığı devretmek zorunda kalırım kusura bakmayın 1 2 saate haber veririm şuan uzmanı bekliyoruz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin3 yaşındaki kızım daha önce 1 ay hastanede kalmıştı keratitten tekrarlamis yine acildeyiz yatisimizi yapabilirler eğer yatış yapılırsa kaptanlığı devretmek zorunda kalırım kusura bakmayın 1 2 saate haber veririm şuan uzmanı bekliyoruz
Cok gecmis olsun3 yaşındaki kızım daha önce 1 ay hastanede kalmıştı keratitten tekrarlamis yine acildeyiz yatisimizi yapabilirler eğer yatış yapılırsa kaptanlığı devretmek zorunda kalırım kusura bakmayın 1 2 saate haber veririm şuan uzmanı bekliyoruz
Patlamış mısır hepsi 1 er tabakCanım eriştenin miktarı ne kadar ?
Mısır kaynamış mı ? Patlamış mı ? Miktarı nedir?
Geçmiş olsun canım3 yaşındaki kızım daha önce 1 ay hastanede kalmıştı keratitten tekrarlamis yine acildeyiz yatisimizi yapabilirler eğer yatış yapılırsa kaptanlığı devretmek zorunda kalırım kusura bakmayın 1 2 saate haber veririm şuan uzmanı bekliyoruz
Allah şifa versin3 yaşındaki kızım daha önce 1 ay hastanede kalmıştı keratitten tekrarlamis yine acildeyiz yatisimizi yapabilirler eğer yatış yapılırsa kaptanlığı devretmek zorunda kalırım kusura bakmayın 1 2 saate haber veririm şuan uzmanı bekliyoruz
Çok geçmiş olsun3 yaşındaki kızım daha önce 1 ay hastanede kalmıştı keratitten tekrarlamis yine acildeyiz yatisimizi yapabilirler eğer yatış yapılırsa kaptanlığı devretmek zorunda kalırım kusura bakmayın 1 2 saate haber veririm şuan uzmanı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?