- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Bende de 3'ü bir arada comboSpor sonrası ödem kaçınılmaz. Regl de varsa o da etki eder. Geç de yattiysan bomba etkisi olmuştur.
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de 3'ü bir arada comboSpor sonrası ödem kaçınılmaz. Regl de varsa o da etki eder. Geç de yattiysan bomba etkisi olmuştur.
Diren kaptanımmmAkşam aynısını ben yaptım
Sabah bende kahvaltı vardı. Yumusta pişirdim 6 tane xl boyutta bir çatal düştü banasofradaki tüm peynirler den yedim yoksa çeşit çoktu sofrada. Şuan aklımda deli düşünceler
Cuma geleydi arkadaş kaptanlık psikolojimi bozdu![]()
Ben de et hariç tatlı çok istiyorum.evet nedense regl öncesi ve reglde ilk 3 gün sadece tatlı, karbonhidrat ve et istiyorum. ilk ikisi de kilo aldırıyor.
Sagolasin ellerine saglikGelmene çok sevindim. Hepimiz için hayırlı olsun.Kaptanin
diyetkolikmom .
Menulerinde onu etiketlemeyi unutma canım, beni unutmazsin zaten
Tabloyu yarın guncelleyip paylaşacağım hem pazartesi tartisini hatırlatmış olurum.
Olur kaptanım sagolAfiyet olsun özel gün kaçamakları olur bence yarın karbonhidratlar 1 tik kisabilirsin :*
Acını paylaşıyorum. Ankara da kar başladı bide okula kim gidip gelecek.. yıkılmadım ayaktayımYarın okul var. Evde iyiydik![]()
Kaptanlık insanı geriyor. Düşünsene senin mutlaka vermen gerekiyor.Akşam aynısını ben yaptım
Sabah bende kahvaltı vardı. Yumusta pişirdim 6 tane xl boyutta bir çatal düştü banasofradaki tüm peynirler den yedim yoksa çeşit çoktu sofrada. Şuan aklımda deli düşünceler
Cuma geleydi arkadaş kaptanlık psikolojimi bozdu![]()
Bende de durum aynı. Bugün bekliyorum teşrif ederler inşallah.Bende de 3'ü bir arada combo![]()
Bana kar demeyinAcını paylaşıyorum. Ankara da kar başladı bide okula kim gidip gelecek.. yıkılmadım ayaktayım
ben de şimdi kahvemi içtimGünayyyydııınnnnnnn kahvesi :*
Kahveler içilsin 20dk sonra sporlar yapılsın yağlar cayır cayır yansın taş olma yolunda ilerleyen bebeklerim![]()
Afiyettt şekerimben de şimdi kahvemi içtim![]()
Canımmmm kıyamamTartilmadim çünkü regl günüm ve aşırı şiş hissediyorum =( şimdi artı gorursem motivasyonum düşer yarın bakicam
Şifa olsun inşallah canım. İmkanın olursa yat. Bazılarında ter söktürüyor
Hahahahaha cumaya kadar siskinligim gider erken sevinme derimCanımmmm kıyamam
(Ufukta zafer piriltilari görüyorum)
Şifa olsun inşallah canım. İmkanın olursa yat. Bazılarında ter söktürüyor
Canım yapma bu halinle sıcak çikolatan battaniyen ve dizi ni aç oturKahve içildi
Leslie
Kol ve
Karın antrenmanı yapıldı.
Kahvaltım gece kaldı aç karna spor yapmak istediğim için. Şimdi kuru mu içip kahvaltı yapacağım. Sizde spor yapmadan 15 dk önce kahve için yağları daha fazla yaktığı biliniyorr
Ayy dışımdan mı söyledim ben onuHahahahaha cumaya kadar siskinligim gider erken sevinme derim![]()
Hahahahaha evet kar yağıyor iyi giderdi ama ben kar eşliğinde sporumu yaptimCanım yapma bu halinle sıcak çikolatan battaniyen ve dizi ni aç otur![]()
Ben Bi ödem atıcı çay içeyim böyle olmayacakAyy dışımdan mı söyledim ben onu![]()
Amin kaptanım, sağolŞifa olsun inşallah canım. İmkanın olursa yat. Bazılarında ter söktürüyor
Çok geçmiş olsunAmin kaptanım, sağol
Ama yatma şansım yok, büyük kızın binlerce ödevi var küçük kızım da hasta bi yandan onunla ilgileniyorum![]()
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Sen öğretmenmiydin?