İnsanın kendini beğenip sevmesi lazım. Kendini beğenmiş diyenlere tabi ki beğeniyorum derdim. Başkalarını küçümsemek kötü sadece. Yardımsever birinin böyle yapacagini asla düşünmem. Umarım içindeki çıtır hanıma tekrar kavuşursun. Çok uzakta değil seninle yaşıyor.Şu fotoğrafta 92 kiloydum şu halime bile gelsem suanlik şükür ederim.. gerçekten kilo çok çirkin ve ozguven götüren birsey. Yanlış anlamayın kendini beğenmiş demeyin gerçekten yüzü güzel bir kadınım hepte ozguvenliyimdir ama ne zaman 80nin üstüne çıktım sanki 28 değilde 70 80 yaş kadın psikolojisine büründüm.. o yüzden muhtemelen sabahtan beri açlıktan fenalık geçirsem de sabrettim yemek saatine kadar.. inanıyorum ki eski halime dönerim ins..
Tatlım senin kilon beni aşar. Yarış değil de diyet arkadaşı olalım en azından. Tamam demene çok sevindim. Birbirimize destek oluruz. Birebir uymak zaten zordur elimizdeki imkanlarla muadillerle götürürüz. Kaçamak yapmayalım sağlıklı beslenelim yeter ki...zamana uysak tamamdir. Smoothieler çok hoşuma gitti benim damak tadına uyuyor bence yaparız.Vallahi olur diyeyim ama ben liste uyamıyorum ne yalan söyleyeyim bire bir aynı olamaz ama benzer yaparım varım diyeyim senle yarışmak büyük bir onur şeref olur bana
Hayırdır canım benim ne oldu sana nazara mi geldin
Canım menü harika diyemiyorum. Karbonhidrat oranı öyle çok fazla değil ama bu menü eksi getirir mi emin değilim.
Hormonlar yeni vücuda hemen uyum sağlayamıyor sanırım. Nazara da inanırım. Banyo bitiminde beyaz sirkeli su ve kaya tuzu ile durulanmak iyi gelebilir. Tekrar geçmiş olsun.Bugün yesil çay hsric hiç birsey içmedim gerçekten kotuyum midem falan bulaniyor bakalım 2 gün dinlendiriyor vücudumu.. Her gören 20 kg verince fark ediliyor tabi noldu naptin böyle zayıfladın falan diyor nazara geliyorum heralde .d.d.d.dmd
Hoş geldiniz afiyet olsun güzel menü.Merhaba kızlar
59.7 kiloyum
168 boyundayım
52 kilo olmayı hedefliyorum
Endüstri mühendisiyim
Hipotiroidi, ankilozan spondilit hastasıyım bu hastalıklarını yenmek için diyet yapiyorum
Bağırsak temizliği yapmak adına fonksiyonel tıp doktoruyla çalışıyorum. Takviyelerimi alıp glutensiz besleniyorum bir haftadırEki Görüntüle 3337373
18.30- kinoali kısır ve turşu
Anlaştık diyet arkadaşım benim için de çok iyi olur aslında birbirimize bakarak kendimizi kontrol altına alırız smoothieler Bunada uyar severim tamamdir yaşasın diyet kardeşliği o zaman kankişimTatlım senin kilon beni aşar. Yarış değil de diyet arkadaşı olalım en azından. Tamam demene çok sevindim. Birbirimize destek oluruz. Birebir uymak zaten zordur elimizdeki imkanlarla muadillerle götürürüz. Kaçamak yapmayalım sağlıklı beslenelim yeter ki...zamana uysak tamamdir. Smoothieler çok hoşuma gitti benim damak tadına uyuyor bence yaparız.
Ne oldu kiRüya görüyor olabilir miyim biri beni cimdikler mi yavaş olsun ama
Ben çok sevdim kinoalı kisiri bugün bende onu yedimMerhaba kızlar
59.7 kiloyum
168 boyundayım
52 kilo olmayı hedefliyorum
Endüstri mühendisiyim
Hipotiroidi, ankilozan spondilit hastasıyım bu hastalıklarını yenmek için diyet yapiyorum
Bağırsak temizliği yapmak adına fonksiyonel tıp doktoruyla çalışıyorum. Takviyelerimi alıp glutensiz besleniyorum bir haftadırEki Görüntüle 3337373
18.30- kinoali kısır ve turşu
Ben de biraz az verdim ama ondan mıdır ki bilmiyorumBu hafta bizi batıran regl öncesi tutulum oldu. Kendim bile az verdim.
Spor konusunda biraz zorlanıyorum çocuklarla ama gün içinde hareketliyimGünaydın guzellerim. Eskiden burada bı adet vardı. Günlük su ve spor bildirimi. Yanii eski köyün adetini geri getirdim. Tablo işi zor haberiniz olsun hergun paylaşım bekliyorum. Spor konusunda sıkıntısı olan varmı? Hergun 30 dk egzersiz yaptım yada 6000 adım attım diyemeyecek kimse varmı? Su için de 1.5 lt sınırı koyalim
18.11 19.11 20.11 21.11 22.11 23.11 TemelinSafinazi @Ozzybal ZincirKirma Ellssa @Jasminium84 @Ruveyda- @menekse_kokusu Mthn83
Anlaştık diyet arkadaşım benim için de çok iyi olur aslında birbirimize bakarak kendimizi kontrol altına alırız smoothieler Bunada uyar severim tamamdir yaşasın diyet kardeşliği o zaman kankişim
Amiinn lily sabriden sporumu da yaptım saha da kiskaninHoş geldiniz afiyet olsun güzel menü.
Bağırsak temizliği için fonksiyonel tıp doktorunuz neler tavsiye ediyor
Kilonuz benim hedefimden çok aşagilarda boyunuz da çok yukarılarda çok fena kıskandım.Azminiz motivasyonunuz bol olsun ne deyim
Ben de çok sevdim normal kisira benziyor tadı normalde pek benzemiyor sağlıklı tariflerBen çok sevdim kinoalı kisiri bugün bende onu yedim
Yok yok rüya değilmiş mesajıma cevap verildi.Ne oldu ki
Geçmiş olsun canım ya dikkat etBugun çok kotuyum elim titriyor sinirim tepeme çıktı sanırım ya sekerim düştü ya tansiyonum.. biraz ayva yerim ama geçmedi
Mühendis hanimcim kıskandim zaten hem beslenmesine dikkat edip üzerine bir de spor yapan kim olsa onu kıskanırım.Amiinn lily sabriden sporumu da yaptım saha da kiskanin
Süt ürünü, soya, yer fıstığı, gluten, mısır yok. Bir de kan degerlerime göre vitamin takviyelerimi verdi. Ryhson çayı romatizmam için
Afiyet olsun kaptanım. Çok güzel bir menüSabab menemen
3 zeytin
Peynir
1 dilim tb ekmek
Ara
Siirt fıstığı
Yesilcay
( ayva )
Akşam
Karnabahar graten ( patates de var içinde)
1 dilim tb ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?