- Emoji Skoru
- 40.288
- Puanlar
- 598
Çok iyi bence sütlü tatlılar diyete engel değil diye düşünüyorum akşam da karbonhidrat eklemeyerek dengelemissin superKahvaltı: 1yumurta, 3dilim sucuk, 4zeytin, kaşar, 2dilim tambuğday ekmeği
Öğlen: 1 porsiyon kazandibi, kahve
Akşam: ıspanak yemeği, yoğurt
Sporlar
30 dakika koşu bandında yürüyüş
1saat kondisyon bisikleti
30 dakika plates
1,5 lt su ( ama yatana kadar en az 2lt olur)
1 kayısılı form çay
diyetkolikmom Elhan
Biraz daha sabır aklını başka şeylerle oyala =) :*Menüm
Sabah
1 haşlanmış patates
1 haşlanmış yumurta
Ogle
1 elma
1.mandalin
Akşam
Kinoalı kısır
2.dilim ekmek
7 adet zeytin
Bugünlerde doymak bilmiyorum çok zor tutuyorum kendimi
Şu 2 litre
Spor 12.bin adım yürüyüş
Elhan diyetkolikmom
Çok iyi bence sütlü tatlılar diyete engel değil diye düşünüyorum akşam da karbonhidrat eklemeyerek dengelemissin super
Sutlu tatlı çok severim ama ben de 1 ay kadar yemegi düşünmüyorum eşim gelene kadar zayiflamaliyim çok hırs yaptımUzun zamandır canım sütlü tatlı çok istiyordu valla reglemde bari yiyim dedim. Sağol canım. Arkasından da sağlam spor yaptım eritmişimdir diye düşünüyorum.
Bir daha yine 1 yada 1,5 aydan önce yemem zaten. ❤
Bugün yesil çay hsric hiç birsey içmedim gerçekten kotuyum midem falan bulaniyor bakalım 2 gün dinlendiriyor vücudumu.. Her gören 20 kg verince fark ediliyor tabi noldu naptin böyle zayıfladın falan diyor nazara geliyorum heralde .d.d.d.dmdGeçmiş olsun kaptanım.Papatya çayın varsa bir fincan iç . Umarım duzelirsin.
Bu fotoğrafta 92 kilo durmuyorsan en fazla 80 derdim ben maşallah çok güzelsinŞu fotoğrafta 92 kiloydum şu halime bile gelsem suanlik şükür ederim.. gerçekten kilo çok çirkin ve ozguven götüren birsey. Yanlış anlamayın kendini beğenmiş demeyin gerçekten yüzü güzel bir kadınım hepte ozguvenliyimdir ama ne zaman 80nin üstüne çıktım sanki 28 değilde 70 80 yaş kadın psikolojisine büründüm.. o yüzden muhtemelen sabahtan beri açlıktan fenalık geçirsem de sabrettim yemek saatine kadar.. inanıyorum ki eski halime dönerim ins..
Kuzum boyum uzun ya ondan kaldırıyor birde o dönem zumba pilates falan yapıyordum sıkılaşmştm bayaBu fotoğrafta 92 kilo durmuyorsan en fazla 80 derdim ben maşallah çok güzelsin
Vallahi olur diyeyim ama ben liste uyamıyorum ne yalan söyleyeyim bire bir aynı olamaz ama benzer yaparım varım diyeyim senle yarışmak büyük bir onur şeref olur banaKankişin özlemle öper gül yüzünden.İhraç ederiz tabi ki Cuma gunu beraber başlayalım mı kaptanın diyet listesini..
Hayırdır canım benim ne oldu sana nazara mi geldinAy valla çok kotuyum
Bilmiyorum ki bugün baya kotuyum spor falan da yapmayi düşünmüyorum ama diyeti asla bozmam merak etmeyin =)Vallahi olur diyeyim ama ben liste uyamıyorum ne yalan söyleyeyim bire bir aynı olamaz ama benzer yaparım varım diyeyim senle yarışmak büyük bir onur şeref olur bana
Hayırdır canım benim ne oldu sana nazara mi geldin
Evet sıkısın 92 asla göstermiyorsun boyun kaç ?Kuzum boyum uzun ya ondan kaldırıyor birde o dönem zumba pilates falan yapıyordum sıkılaşmştm baya
Baya uzunmuşsun bende 175172 üstü ama tam emin değilim =)-Hayal
valla ben de aslında doğru düzgün diyet yapamıyorum. ama en azından sabitlemeyi başardım daha yukarı çıkmıyorum en azından.Bende akşam yemeklerini kesince zayıfladım
O süreçte gündüz yedim herseyden önce
Akşam 8den sonra yemedim
1 2 ay sonra 7dem sonra yemedim
Gün içinde hersey yedim
2 3 ay sonra gün içinde yediklerime dikkat edim adim adim böyle böyle kestim akşam yemeleri
listeni paylaşır mısın benimle de kaptanımEvet memnunum ben daha önce bu listeyle çok kilo vermistim sonra bıraktım devam edemedim. Şuan ben yeniden aynı listeye başladım
Ben de ordan tutardım şimdi indircem tekrarBöyle bir günlük tutuyorum kalori hesabı yapabilmek adına indirmek isteyenler için adı fatsecret
Ay güzel hatunsun Maşallah dediğin gibi istediğin kilolara da inersen mükemmel olursunŞu fotoğrafta 92 kiloydum şu halime bile gelsem suanlik şükür ederim.. gerçekten kilo çok çirkin ve ozguven götüren birsey. Yanlış anlamayın kendini beğenmiş demeyin gerçekten yüzü güzel bir kadınım hepte ozguvenliyimdir ama ne zaman 80nin üstüne çıktım sanki 28 değilde 70 80 yaş kadın psikolojisine büründüm.. o yüzden muhtemelen sabahtan beri açlıktan fenalık geçirsem de sabrettim yemek saatine kadar.. inanıyorum ki eski halime dönerim ins..
Tansiyon na bi bak tatlimBilmiyorum ki bugün baya kotuyum spor falan da yapmayi düşünmüyorum ama diyeti asla bozmam merak etmeyin =)
ben şu an 91 kiloyumŞu fotoğrafta 92 kiloydum şu halime bile gelsem suanlik şükür ederim.. gerçekten kilo çok çirkin ve ozguven götüren birsey. Yanlış anlamayın kendini beğenmiş demeyin gerçekten yüzü güzel bir kadınım hepte ozguvenliyimdir ama ne zaman 80nin üstüne çıktım sanki 28 değilde 70 80 yaş kadın psikolojisine büründüm.. o yüzden muhtemelen sabahtan beri açlıktan fenalık geçirsem de sabrettim yemek saatine kadar.. inanıyorum ki eski halime dönerim ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?