- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo bilgilerini yazarken mesela 56.0 degil de 56,0 olarak yazıyorsun ( nokta yerine, virgül) acaba ondan olabilir mi...Sıfırladım tekrar yazdım olmadı işte,
Tebrikler bitanem
İnşallah ablacımTebrikler bitanem![]()
![]()
Çitirlik yolunda emin adımlarla ilerliyorsun![]()
Tartı bulduğumuzu şükrediyoruz kuzum.Abla bu arada geçen hafta annemde idim. Ama onun tartısı ile benimki aynı çıkıyor kilo. Görüntü farklı diye kafanız karışmasın
Elhan
Nokta olarak yaptım şimdi çıkacakmı acaba.Kilo bilgilerini yazarken mesela 56.0 degil de 56,0 olarak yazıyorsun ( nokta yerine, virgül) acaba ondan olabilir mi...
Virgül koyacağız nokta değilNokta olarak yaptım şimdi çıkacakmı acaba.
Günaydınlar senin kilo çizelgenin altındada yazılar yok bendede yok düzenledim sildim tekrar yazdım gene çıkmadı.günaydınnnn
Şahane, güzelliklerle dolu bir cuma olsun![]()
Çıtırıcım öncekide virgüldü gene çıkmamıştıVirgül koyacağız nokta değil![]()
Tatlişim ibreniz yeşil olduğundan olabilir. Açiklayacak bir şey yok diyor tabloGünaydınlar senin kilo çizelgenin altındada yazılar yok bendede yok düzenledim sildim tekrar yazdım gene çıkmadı.
ellerine sağlık cancağızım
YAŞ SIRALAMALARIMIZ
canım ablamm, ideal kiloda olanların yazısı olmuyormuş diye birşey duymuştum, daha doğrusu birisi de bana öyle söylemiştiGünaydınlar senin kilo çizelgenin altındada yazılar yok bendede yok düzenledim sildim tekrar yazdım gene çıkmadı.
Dikkat etmen gereken bir durum olmadığı için olabilir ekürim. Casmin de yeşildeydi baktım tıpkı senin gibi onun da açıklama bölümü yok...Çıtırıcım öncekide virgüldü gene çıkmamıştı
Anaaaa doğru valla filşiz vardıya oda demişti hatta yeşil olunca yazmaz diye şimdiçaktım durumuTatlişim ibreniz yeşil olduğundan olabilir. Açiklayacak bir şey yok diyor tablo
Siz olmuşsunuz![]()
Hemde ne mutlu vallahide bu kadar uğraşamam rağmen gram.gram gidiyor aslında 1.5 kilo verilecek kadar zahmet varHarikasın Nergisim ibre aşağılara iniyor ve mutlu oluyoruz .![]()
![]()
Ayy canım benim sagolasinTekrar yaparım ablacım aşkolsun️
️ geçmiş olsun bu arada
![]()
Geçmiş olsun canımEki Görüntüle 3336473 cuma: 59.8
Pazartesi : 60.4
Bugün: 59.6
Fark:-200
Dün 2 kere acile gittim. Çok hastaydım. Akşam serum takıldı ilaçlarımı da geç içtim. Kimse hasta olmasın özellikle anneler. Bir an önce iyileşip çocuklarla ilgilenmek için çabam. Onlarda hasta çünkü. Dün de ağlayıp durdum bu yüzden.
Elhan
TemelinSafinazi
Anaaaa doğru valla filşiz vardıya oda demişti hatta yeşil olunca yazmaz diye şimdiçaktım durumu![]()
![]()
![]()
Jasminium84 'de yeşil ibrede ondada yok çünkü
Ay nasıl ferahladımm ay nasıl ferahladım şimdi![]()
Kurtardık desene şimdi aklıma geldi benimde buradan bir üyede öyle söylemiştiellerine sağlık cancağızım
canım ablamm, ideal kiloda olanların yazısı olmuyormuş diye birşey duymuştum, daha doğrusu birisi de bana öyle söylemişti
Evet yaa onunda aynı,meğerse normal kiloda olduğumuz içinmişDikkat etmen gereken bir durum olmadığı için olabilir ekürim. Casmin de yeşildeydi baktım tıpkı senin gibi onun da açıklama bölümü yok...![]()
Unuttum ben onu varya filizde demişti onu,nasıl rahatladık demi bir serinlik geldi hemen sjksjksjk darısı hepinize olsun cancağızım
Ben de rahatladım , her yolu denedik varmış sebebi![]()