- 21 Ekim 2019
- 5.224
- 26.088
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az olsun giden olsun dönmeyen olsun insalahh tebrikler@TemelinSafinaziElhan @gezegenfeza
Cuma :81.20
17.11.23 cuma:81.10
Aldığım kiloyu vermişim 1 haftada bu güzel haber üstüne 100 gr daha neyse kilo vermeye devam ediyorum ama yavaş yavaş
Spora devam
Kizlar ben tuvalete gitmeden tatildim çünkü sonuç genelde değişmiyorsun az önce tuvalet sonrasi tartildim sonuç değişmiş@TemelinSafinaziElhan @gezegenfeza
Aldığım kiloyu vermişim 1 haftada bu güzel haber üstüne 100 gr daha neyse kilo vermeye devam ediyorum ama yavaş yavaş
Spora devam
Buyrun benim nasıl yardımcı olabilirimEn hakiki ablalar
@gezegenfeza
Elhan
Nergis 35
HanimKelesimiGetir
Mahşerin Dört Atlısı Ablalar Çetesi
![]()
![]()
![]()
![]()
Hani 28 idim ben, bide 59 yazıyor aldım misketlerimi gidiyorummm bennnn
YAŞ SIRALAMALARIMIZ
Dikkat et kendine çocuklarda olunca zor tabi.Teşekkür ederim ablacım. 2 minnak kuzum var. Yatamıyorum o yüzden![]()
Kimlik bilgileriyle bizim işimiz olmaz ekürim .Hani 28 idim ben, bide 59 yazıyor aldım misketlerimi gidiyorummm bennnn![]()
Rica ederim canım kaptanım.Tabi yazarım canım ne demek
Eline sağlık hocam. Yarın heyecanlı bir gün olacak
İnşallah canım uyuyabilirsem
Liste harika. Ama gerçekle yüzleşmek kötü
Kaç mesela?![]()
Ruhum genç belki ondandır. Yoksa 40 a merdiven dayadım.
![]()
Günaydın ablacımGünaydınlar bol eksili günleriniz olsun fit hatunlar![]()
Tebrikler kayıpdunyam.@TemelinSafinaziElhan @gezegenfeza
Spora devam
Harikasın Nergisim ibre aşağılara iniyor ve mutlu oluyoruz .
Kimlikte neymiş yani çıtırımKimlik bilgileriyle bizim işimiz olmaz ekürim .Sözlü beyan esastır 28 se 28' dir en en çıtırım.
![]()
Günaydın canım şimdi nasılsın iyimisinGünaydın ablacım![]()
Kizlar ben tuvalete gitmeden tatildim çünkü sonuç genelde değişmiyorsun az önce tuvalet sonrasi tartildim sonuç değişmiş
Cuma 81.20
17.11.2023 Cuma 80.90
Fark -300