Boyunu girdin mi canım? Hesap detaylarındaki üç bilgiyi girmen lazim. Başlangıç, şimdiki kilon ve boy olarak...Elhan bişi sorcam bu kilo çizelgesinin altında yazılar varya bende çıkmıyor niyekine,diğer arkadaşlarınkini görüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyunu girdin mi canım? Hesap detaylarındaki üç bilgiyi girmen lazim. Başlangıç, şimdiki kilon ve boy olarak...Elhan bişi sorcam bu kilo çizelgesinin altında yazılar varya bende çıkmıyor niyekine,diğer arkadaşlarınkini görüyorum.
Dört yüz gram bir günlük sağlıklı beslenmeye , su miktarını artırmaya bir de hafif yürümeye bakar Ankacim. Endişelenme önlemini al kuzum.Elhan ben 76,9 geldim. Kuruyemiş abarttım sanırım sabahları 400 Gr almışım
Pazartesiden itibaren daha aktif olurum inşallah tatil olduğu için evde durmuyoruz pek.
30 35Kaç mesela?![]()
Ruhum genç belki ondandır. Yoksa 40 a merdiven dayadım.
![]()
Hepsini yazdım ilk başladığım zaman,hiç çıkmadı sayfada.Boyunu girdin mi canım? Hesap detaylarındaki üç bilgiyi girmen lazim. Başlangıç, şimdiki kilon ve boy olarak...
Tekrar yaparım ablacım aşkolsun
Evet kaptanim, disaridaydik, ama artık evdeyiz. Cocuklara ufak bir tatil yaptırdım.Ohhh Allah ne verdiyse
Afiyet olsun tatlım.Belki ki disardayiz
Sabah kahvaltina
![]()
Evet umarım, bir an önce toparlarımEvet kuzum hemen fark oluyor ama başlayıncada iyi yönde hemen yine fark oluyor. Uzun zamndr düzenli gittiğin için alt yapın olmuş oluyor.O alttaki kaslarımiz kalıcı ve hızla hemen geri gelisiyor ondan hep yapanlar bıraksakda çok şanslıyız çünkü basladğı an vücut hızla çok güzel oluyor.
![]()
Bu tablo çok güzel eline sağlık
YAŞ SIRALAMALARIMIZ
Hepsini silip tekrar girer misin canım. Olması gerekiyor aslındaHepsini yazdım ilk başladığım zaman,hiç çıkmadı sayfada.
Amin hocam hepimiz hissettiğimiz yaşta olalım inşallah.Rica ederim canım kaptanım.Ruhun her daim genç kalsın.
![]()
Waaawww 30 lu yaşların başı. Keşke oralarda olsaydım
Deneyim şimdi.Hepsini silip tekrar girer misin canım. Olması gerekiyor aslında![]()
Ruhun genç senin sayının önemi yokWaaawww 30 lu yaşların başı. Keşke oralarda olsaydım
Canım çok geçmiş olsun.Eki Görüntüle 3336473 cuma: 59.8
Pazartesi : 60.4
Bugün: 59.6
Fark:-200
Dün 2 kere acile gittim. Çok hastaydım. Akşam serum takıldı ilaçlarımı da geç içtim. Kimse hasta olmasın özellikle anneler. Bir an önce iyileşip çocuklarla ilgilenmek için çabam. Onlarda hasta çünkü. Dün de ağlayıp durdum bu yüzden.
Elhan
TemelinSafinazi
Dört yüz gram bir günlük sağlıklı beslenmeye , su miktarını artırmaya bir de hafif yürümeye bakar Ankacim. Endişelenme önlemini al kuzum.![]()
Profil etiketi isteğine bağlı canım. O profil sayfanda seni tanıtan detaylar. Ben bütün bilgilerimi sildim tekrar kontrol edeceğim bakalım seninki neden oluyorOlmadıElhan bide orada profil etiketi diye bişi var ona bişi yazılacakmı
Daha iyiyim abla, teşekkür ederimKimlikte neymiş yani çıtırımaynen sen 27 ben 28 ortak noktada buluşuyoruz her zaman
Günaydın canım şimdi nasılsın iyimisin![]()
İnşallah çok teşekkür ederim ablacımCanım çok geçmiş olsun.Annelerin en büyük kaygısı çocuklarına bakamamak
Bir an önce iyilesmeni dilerim.
![]()
Sıfırladım tekrar yazdım olmadı işte,Profil etiketi isteğine bağlı canım. O profil sayfanda seni tanıtan detaylar. Ben bütün bilgilerimi sildim tekrar kontrol edeceğim bakalım seninki neden oluyor![]()
İyiolmana çok sevindim@
Daha iyiyim abla, teşekkür ederim![]()