- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Ya bu yaş konusunda ben kimsenin yaşını bilmiyorum kilo bildiriminde filan listeye yazılsa iyi olmaz mı@HanimKelesimiGetir yaşınız kaç acaba? Hiç çocuklardan bahsetmiyorsunuz da. Böyle olunca hemen abla diyesim geliyor :) eve gelen temizlik yapan ablalara hemen abla derim ben bide benden büyüklere. Bazılarına çok laubali geliyor ama benim böyle söylemek çok hoşuma gidiyor :)
9 Kasım
12.00 Karatay kahvaltısı
13.00 Kahve
17.00 Üç kabak sote üzeri yoğurtlu , on bademli
Yarım litre Dukan
İki litre su
@yazarhanim35
9 kasım perşembe
08.30
americano
bir adet hurma
12.10
bir kase tavuk suyu çorba
shinitzel(yağsız)
salata
14.00
sade soda
Türk kahvesi
19.00
4 adet köfte
3 yk zeytinyağlı barbunya
3 yk patates salatası
Elhan
Kahvaltı 11:30
1 avuç ceviz
Akşam 18:00
Biraz et
Domates, soğan salatası, birazda ceviz vardı
1,5 lt su
Yarım lt dukan
3 kupa kahve
1 kupa apaform
Elhan @yazarhanim35
Tek tek yazmak istemedim herkes çok iyi inşallah yarın çok güzel eksiler gelirMenümü yazayım
Kahvaltı
5 adet hurma+2 kaşık yoğurt
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
Bolca salata
20 civarı hamsi.
Ara öğün
3 kuru erik
1 fincan kayısı çayı
Elhan @yazarhanim35
Kimse yok mu ya? Önceden tartı öncesi burası cümbüş yeri olurdu.
Bu saatteBen bildirimimi yapıp hastaneye kaçacağım kontrolüm var yarın ne zaman gelirim bilemiyorum
Ben 48, geceyi saymazsan 24Ya bu yaş konusunda ben kimsenin yaşını bilmiyorum kilo bildiriminde filan listeye yazılsa iyi olmaz mı
Afiyet olsun güzel safişimmm.Bugünkü menü
Sabah 8.10Eki Görüntüle 3332622
Öğle 12.40
Eki Görüntüle 3332623
Akşam 18.15
Eki Görüntüle 3332624
Su 2 lt den fazla
600 ml bitki çayı
Elhan Beth18
Umdugun sonuca ulasmani dilerim canım.Menülerin çok güzeldi canım. Bence mutlaka güzel bir eksi gelecek . Seni direk 6'lara geçirecek şekilde gelmezse de , bir sonra ki hafta 6'larda olacağını garantileyecek şekilde güzel bir eksi gelecek ben eminim.
Evet önce ki haftalar karbonhidratı hep fazla fazla kıstım. Pirinç ,bulgur vs. Hiç olmadı menülerde hem onların uzun vadede etkisi hem de reglemin yaklaşması beni baya zorladı canım ondan yarın tartı sonrası kendime bulgur için izin vereceğim. Bu cuma , cumartesi biraz karbonhidrata izin verp bir vücüdu rahatlatayım sonra ki cumaya kadar da dengelerim zaten diye düşünüyorum bakalım ne olacak.
27 yaşındayım dünya alem biliyor aaa sen nasıl duymadın inanmıyorumYa bu yaş konusunda ben kimsenin yaşını bilmiyorum kilo bildiriminde filan listeye yazılsa iyi olmaz mı
Pilavin miktarı belli olsaydı bir şey derdim ama
Bezelye ve makarna aciktirir kuzum. Glisemik endeksi yüksek olan gıdalar.
Açim demeye utanıyorum şu anKahvaltı 11:30
1 avuç ceviz
Biraz et
1,5 lt su
Yarım lt dukan
3 kupa kahve
1 kupa apaform
Elhan @yazarhanim35
Umdugun sonuca ulasmani dilerim canım.
Genel anlamda bu hafta güzel menüler vardı. Birbirini dengelemistir inşallahRegl sonrası daha da güzel olur inşallah. Domatesli tereyağlı bol acılı bir bulgur pilavı planım var benim de...midemiz bayram etsin. Sonrasını hallederiz inşallah.
Misafirlikteydim az yedim evde olsa ben de bişi derdimPilavin miktarı belli olsaydı bir şey derdim ama
Afiyet olsun tatlışım
Teşekkür ettimAfiyet olsun güzel safişimmm.
Sağol kaptanımAçim demeye utanıyorum şu an
Afiyet olsun fezocum.
Öyle mi
Abovvvv baya az yemişsin canimKahvaltı 11:30
1 avuç ceviz
Biraz et
1,5 lt su
Yarım lt dukan
3 kupa kahve
1 kupa apaform
Elhan @yazarhanim35
Allaha şükür bugün daha iyiydi canım. Zaten yarında okula gidecekler tatil Allaha şükür anneannelerine gidicez inşallah orada biraz olsun daha iyiye giderTeşekkür ederim kuzum nasıl oldu ufaklık
Benceolur ya.Ya bu yaş konusunda ben kimsenin yaşını bilmiyorum kilo bildiriminde filan listeye yazılsa iyi olmaz mı
Neden öyle oldu ya aslında iyiydin sen. İnşallah eksi gelirsin canım.
Valla tabaklarin ne kadar sağlıklı gozukuyor bunlar dışında hicbirsey yemiyor musun gerçekten hiç kaçamak olmuyor mu?Bugünkü menü
Sabah 8.10Eki Görüntüle 3332622
Öğle 12.40
Eki Görüntüle 3332623
Akşam 18.15
Eki Görüntüle 3332624
Su 2 lt den fazla
600 ml bitki çayı
Elhan Beth18
Kim bu kisi?Beslenmesini yaptığım beyin bağırsaklara yönelik karışık bitki çayı
Eki Görüntüle 3332635
Bu
Düzenli kullananlara baya faydası var, ben düzenli kullanamıyorum
Çok güzel bir güzellemeBen 48, geceyi saymazsan 24
Hocam bu bulgur sevdası nedir? Acaba çok dillendirdigimiz için mi vücut istiyor? Gerçekten bu kadar çok mu seviyorsunuz? Siz diyince benim de canım istiyor özellikle kısırUmdugun sonuca ulasmani dilerim canım.
Genel anlamda bu hafta güzel menüler vardı. Birbirini dengelemistir inşallahRegl sonrası daha da güzel olur inşallah. Domatesli tereyağlı bol acılı bir bulgur pilavı planım var benim de...midemiz bayram etsin. Sonrasını hallederiz inşallah.
Super27 yaşındayım dünya alem biliyor aaa sen nasıl duymadın inanmıyorum
Geçmiş olsun ablaSağol kaptanım
Sabah başağrısı ve baş dönmesiyle uyandım, bir müddet devam etti, canım yemek istemedi
Akşamda yemiş olmak için yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?