- 4 Eylül 2011
- 19.393
- 69.090
- 798
Bacı nördünEvet bence bize yakışır olmayacak şey değil 79 çok güzel bir rakam ama kendimi biliyorum 80.0 olsam havalara uçarım bu bana yeterli bu hafta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacı nördünEvet bence bize yakışır olmayacak şey değil 79 çok güzel bir rakam ama kendimi biliyorum 80.0 olsam havalara uçarım bu bana yeterli bu hafta
Çok geçmiş olsun canımHocam çocukları uyuyunca yapsam olur mu oğlum hastaydı da hastahanedeydik bugun
Sagol hocamEki Görüntüle 3330658
yazarhanim35
Cuma : 77.3
Pzt: 78.9
Fark: +1600
Eki Görüntüle 3330659
Beth18
Cuma: 66.3
Pzt: 65.5
Fark: -800
Pazartesi avantajını maviş kaptanım Beth aldı. Transferini gerçekleştirebilirsin hocam.![]()
Geçmiş olsun afiyet olsun
Sagokasin hocam aminÇok geçmiş olsun canım.
Bu esnada ben de tablomu hazirlarim. Uygun olduğun zamanda yaparsın. Allah şifa versin çocuğuna.
Canim senin menunu gördüm yorun yaptım di mi? Yapmadıysan ağzıma acı biber surcem
Afiyet olsun canim
Canim neyin var inşallah iyisindir
Evet halledilirkaptanının yolundan gidenlerolsun hallederiz canom
Afiyet olsun rakibem6 kasım pazartesi
8.30
Sade Amerikano
10.30
Amerikano
12.10
Gürcü kebabı ( köz topan patlıcan içine mantarlı et ve üzerinde beşamel sosu vardı)
4-5 yk havuç tarator
14.00
Sade Türk kahvesi
19.10
2 kepçe domatesli şehriye çorbası
5 yk tavuklu taze fasülye
2 yk yoğurt
20.40
1 yk yoğurt üzerine 2 çay kaşığı keten tohumu
Su:2 lt
Beth18
Elhan
Geçmiş olsun hocamAllah tüm gönüllere maddi manevi şifa versin. Gecen sene mide rahatsızlığı yaşıyordum arkadaşların ısrarıyla randevu aldım. Endoskopi sonucu yara bulundu. Bizim sayfamizin böyle bir işlevi de var.Gidelim bakalım neler oluyor
Hiçbir şey olmasa ekşın olur
![]()
SagolasinHayırlı olsun hocam.![]()
Afiyet olsun6 Kasım Menüsü
10.30 Bir buçuk haş yumurta, bir tutam taze
nane, domates, salatalik, ceviz klasik Karatay kahvaltısı
13.00 Kahve
16.00 Tavuk ızgara, salata , ayran , çeyrek yufka
Bir portakal
2 litre su
yazarhanim35
Ay seni vermeye kıyamadım ama zalım hayatBu hafta gözden çıkartılan da ben oldum![]()
Amin canım çok şükür bir devası var ama işte bazen fazla gün geçince doktorlar başka şeyden supheleniyor. 8 gündür agri çekiyor oglumRabbim yardımcıniz olsun dermansız dert çok zor. İnşallah kolaylaştırıcı yardımcı etmenler takviyeler vardır
Çocuğun nazi anneye gerçekten ama bazen dayanma gücüm tükeniyor
SagolasinÇok geçmiş olsun canım![]()
Öyle oldu ya telafi ederim ama :)
Afiyet olsun sanki biraz fazla mi kaçmış?
Ben de çok sert çıktım neyse oldu bir kere inşallah bir daha olmaz. Opuyorum
Aslında güzel başlamış, bana da öyle oldu akşam usustuler başıma hastalık Bi yandan yani oğlumun hastalığı çocukların nazi i yandan saldıracaklar gittim şu içtim dukan birası ictim geçti çok şükür olsun sakin ol canım
Genetik hastalığı var canim o nuksetti yarında gondermeyecegim okula. Bugün kan aldirdik yarın sonuç için gidicem
Sagolasin rakibem seni geçemem diyordum ama sen kafayı taktın biraz öyle hissediyorum bazı seyleri bırak bosver ya giden gitsin sen önüne bak
Ellerine sağlık hocam
Tebrikler canım baya güzel kilo vermissin
Evet canım ben de akşam kaçırdım biraz yarın telafi etmeyi dusunuyorumÖyle oldu ya telafi ederim ama :)
kaptanının yolundan gidenlerolsun hallederiz canom
İyiyim kuzum genel olarak ama burda bazen bazı zaman ve durumlarda geride kalmayı seçiyorum yoksa üzülür ve üzerim diye modumu düşüren bazı şeyler oluyor . Geride kalmayı tercih edebiliyorumSagol hocam
Geçmiş olsun afiyet olsun
Sagokasin hocam amin
Canim senin menunu gördüm yorun yaptım di mi? Yapmadıysan ağzıma acı biber surcem
Afiyet olsun canim
Canim neyin var inşallah iyisindir
Evet halledilir
Afiyet olsun rakibem
Geçmiş olsun hocam
Sagolasin
Afiyet olsun
Ay seni vermeye kıyamadım ama zalım hayat
Amin canım çok şükür bir devası var ama işte bazen fazla gün geçince doktorlar başka şeyden supheleniyor. 8 gündür agri çekiyor oglum
Sagolasin![]()
Afiyet olsun kaptanım. İnşallah etkilemez.Bugünkü menume ek olarak akşam mantar almıştım dunde mantar istediğiniz kadar yiyebilirsiniz diye bir diyetisyenden duymuştum ve canım çok mantar çekti Ben de köri ekleyerek sote yaptım Bir avuç kadar olmuştur Yanına iki tane haşlanmış karnabahar koydum 1 kaşık da çocuklarin makarnasından koydum yedim akşam geç saatte yedim ama az kalorili olduğu için inşallah çok etkilemez yalnız biraz mideme oturdu
Elhan
yazarhanim35
Bugün elinde olmayan sebepten oldu kuzum. Tablo delik desikti zaten. Canın sağ olsun. Eksi geldigin için tebrik ederim.Ben bugun kilo bildirimini yapamadım bir türlü:
Cuma: 74.75 kg
Pazartesi: 74.55 kg
Fark: -200 gram
yazarhanim35
Elhan
blonde ambition
Sağol kaptanımBugün elinde olmayan sebepten oldu kuzum. Tablo delik desikti zaten. Canın sağ olsun. Eksi geldigin için tebrik ederim.![]()
Afiyet olsun Hazal hocam.Menümü paylaşayım ben de
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, beyaz-kaşar peynir, domates, 5 zeytin, 1 dilim hindi füme, krem peynir, 1 çk incir reçeli, yarım simit, papatya çayı
Ara
Sütlü filtre kahve, meyveli bar
Akşam
1 kase mercimek çorbası,zeytinyağlı pırasa, 1 yk makarna, yoğurt
Afiyet olsun canımBir de menü yazayim:
10:30
1 kupa sütlü kahve
12:30
1 kase mercimek çorbası
16:00
1 kupa sıcak çikolata
19:30
3 kasik pırasa yemeği
2 dilim karnabahar böreği
20:00
1 adet elma
8.000 adim
2 litre su
yazarhanim35
Elhan
blonde ambition
Sorun yok canım geçti gitti
Afiyet olsun sanki biraz fazla mi kaçmış?
Ben de çok sert çıktım neyse oldu bir kere inşallah bir daha olmaz. Opuyorum
Aslında güzel başlamış, bana da öyle oldu akşam usustuler başıma hastalık Bi yandan yani oğlumun hastalığı çocukların nazi i yandan saldıracaklar gittim şu içtim dukan birası ictim geçti çok şükür olsun sakin ol canım
Genetik hastalığı var canim o nuksetti yarında gondermeyecegim okula. Bugün kan aldirdik yarın sonuç için gidicem
Sagolasin rakibem seni geçemem diyordum ama sen kafayı taktın biraz öyle hissediyorum bazı seyleri bırak bosver ya giden gitsin sen önüne bak
Ellerine sağlık hocam
Tebrikler canım baya güzel kilo vermissin
Afiyet olsun ablacım6 Kasım Menüsü
10.30 Bir buçuk haş yumurta, bir tutam taze
nane, domates, salatalik, ceviz klasik Karatay kahvaltısı
13.00 Kahve
16.00 Tavuk ızgara, salata , ayran , çeyrek yufka
Bir portakal
2 litre su
yazarhanim35