- 18 Mart 2018
- 30.694
- 122.054
- 598
- 35
Ben şimdi yatacağım, kuru fasülye pişirdim, oğlumun beslenmesini hazırladım, eşiminkini 4:30 da kalkıp hazırlayıp tekrar yatacağım, sabah kalkıp dr gideceğimTürkiye uyudu biz daha yeni oturduk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şimdi yatacağım, kuru fasülye pişirdim, oğlumun beslenmesini hazırladım, eşiminkini 4:30 da kalkıp hazırlayıp tekrar yatacağım, sabah kalkıp dr gideceğimTürkiye uyudu biz daha yeni oturduk![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Şifa olsunMenümü yazayım
Sabah
10 tane zeytin
Bir küp peynir
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Beş kaşık basmati pirinç pilavı
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Salata
Ara
Bir fincan sade Türk kahvesi
Akşam
Beş kaşık basmati pirinç pilavı
Bir tabak etli sebze yemeği
Salata
Şu 1.5 litre
Spor yok
Elhan
Afiyet olsun ablacımKahvaltı 11:30
Küflü, tel peynir
Ceviz, domates, marul
Akşam 17:30
4 y.k. Bulgur pilavı
2 tüm kanat
Brokoli, karnabahar (bol) ( tavukların altında, çok lezzetli pişti)
Domatesli soğan salatası
Ceviz
2 lt ye yakın su
3 kupa kahve
Elhan
yazarhanim35
Hadı Allah rast getirsin hayırlı haberler alGünaydınlar şekerlerim hastane randevum var bugün ona gideceğim 11'de randevum mr sonuçlarına bakılacak.
Hayırdır kız ne olduNe dengesiz vücudum var benim![]()
Dün artı çıkan bu bedenim bugün eksi çıkıyor.Hadı Allah rast getirsin hayırlı haberler al
Hayırdır kız ne oldu
Umarım öyle olur bişi çıkmayacağından eminimde fıtıktan şüphelendi dr.Hadı Allah rast getirsin hayırlı haberler al
Hayırdır kız ne oldu
Öyle olur tatlım neyse cumaya eksi gelirsin silma caniniDün artı çıkan bu bedenim bugün eksi çıkıyor.
5 yıl sonra ilk defa 71 i zorluyorum.![]()
Insalh yoktur canım olsada korkma basit artık fitikdan kurtulmak daUmarım öyle olur bişi çıkmayacağından eminimde fıtıktan şüphelendi dr.
İyi yaptın canım hosgeldin bombaBuguneee söz vererek güzel bir enerjiyle uyandım buralar bensiz ıssız bir ada gibi
![]()
baktım neden boyleee aaa dedim ben aktif değilim Dobaaarlandim geldim helloooo
![]()
Çok ta takmam zaten bişi olduğunuda pek zannetmiyorum kireçlenme zaten vardı uun süredir.Öyle olur tatlım neyse cumaya eksi gelirsin silma canini
Insalh yoktur canım olsada korkma basit artık fitikdan kurtulmak da
İyi yaptın canım hosgeldin bomba![]()