- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.393
- 348
- 30
Engel baş her yerden pislik şey kendini hint kumaşı sanıyor sanirimSabah göreceğiz canım :) evet gerçekten kalıbının adamı değilmiş hiç bir şey demeden instagramdan sildi direkt adam
Sabah görüciiiiz canım
BendeAfiyet olsun yarın kaç kilo vereceksin çok merak ediyorum
34 yaşında ama tam ergen öyle bir umursamazı oynarım ki aklı çıkarKesin açar ergen. Bosveriyor havasında ol için içini yiyecek ama gerçekten öyle düşünsün sipa
Kuzum gün içinin ağırlığı basmıştır her daim gece daha + çıkar insan uyuyup uyanmaya göre. Düzenli uzun uyuduğun bir gece ile 2-3 saat uyuduğun bir gece ile bile arada + - de fark olur moral bozmaAy açlıktan ölcem hala tartıda artidayim
Bari bu açlığa eksi geleyim daha rahat uyurdum
Hem de 1 kg artidayim
Erken uyusam belki 1kg gider ve sabit kalmış olurum en azından ama essek ben yemek yerken tutmiyorum ki boğazımı olacağı bu
Tahmin ettim
Essek bakma sen ona34 yaşında ama tam ergen öyle bir umursamazı oynarım ki aklı çıkar
Kuzum gün içinin ağırlığı basmıştır her daim gece daha + çıkar insan uyuyup uyanmaya göre. Düzenli uzun uyuduğun bir gece ile 2-3 saat uyuduğun bir gece ile bile arada + - de fark olur moral bozma
Ay bana da atsaydın da öyle gitseydin yazarciiim
Akşam nutella ve ekmeğin ne işi var fındığım
Sağol canımpankreasta iltihap oluşmuş maalesef yaşlı birazda
Ay niye ya ne güzel menulesiyorduk yarışma heyecanı da oluyorBu hafta bende mi hazırlığa geçsem
Kız ne bilim dinlenmeye mi çeksem kendimi dedim diAy niye ya ne güzel menulesiyorduk yarışma heyecanı da oluyor
Geçmiş olsun tatlım.Elhan abla bende bu hafta hazırlık bölümüne geçmek istiyorum izin verirsen
Kayınbabamı hastaneye aldılar biraz düzenim bozulacak gibisürekli gel git yapıcaz nasıl beslenirim bilmiyorum
Dinlenmek yok bir ikiz annesinun asla dinlenmeye hakkı yokturKız ne bilim dinlenmeye mi çeksem kendimi dedim di
Hayır ya....hazırlıkta dikkat edilmiyor.Bu hafta bende mi hazırlığa geçsem
Az kaldı zaten. Hurmayla yatıp hurma ile kalkacagim.Biz uyursak zaten rüyadada hurma görücez
İkiz çocuğu olan anneler kahramandır benim gözümdeDinlenmek yok bir ikiz annesinun asla dinlenmeye hakkı yoktur
Dua edelim iyi huylu hurmalar olsun. Tirmalayanlardan Allah korusun biziAz kaldı zaten. Hurmayla yatıp hurma ile kalkacagim.
Eşim dedi 360 TL dedi kilosunaAy buraya ekliyorum diye farklı Bi gruba eklemişim ya ben bu menüyürezillik
Elhan Ellssa
Canim uyumaya odaklanmasan mesela uyku zamanında Bi dizi açsan onu seyrederken belki uykun gelir
Ya canim sonrakilere de okudum bu adam zaten seni haketmiyor muş O ne öyle ya Instagram'dan silmek ne demek
Kek mi poğaça mıYarın cuma aşko
Ay çok az yemişsin canim ya takma kafana bi seyler mi takiyosun
Uyumak kilo vermekte çok etkili ben 10 saat uyuduğumda gece uykusu olacak ama eğer akşam yemek yemediysem -1 kg geliyorum canım uykun düzene girince inşallah daha çok eksi olur
Ay gerçekten sinir olduk adama
Şaka değil ya 360 TL den aldım
Nutella ekmek
Benim sabah ile akşam arasinda bir kilodan fazla farkediyor canım. Sen akşam ki kilona bakma.Ay açlıktan ölcem hala tartıda artidayim
Bari bu açlığa eksi geleyim daha rahat uyurdum
Hem de 1 kg artidayim
Erken uyusam belki 1kg gider ve sabit kalmış olurum en azından ama essek ben yemek yerken tutmiyorum ki boğazımı olacağı bu
Seni yalnız bırakmayacağım tatlım...iki gün karbonlu affetmedi beni.Elhan ben yarın tartı bildirimi yapıp bu hafta hazırlık listesine geçeyim. menülerimi istediğim gibi diyete uygun toparlayamadım. o yüzden mutsuzum. takımlardaki arkadaşların menüleri güzel, benim ki bol karbolu. yarın da kaç çıkarım hiç bilmiyorum tartıya çıkmadım.
İnşallah yoruldum valla. Neyse borekden yırttım. Yapma biz getireceğiz dediler.Dua edelim iyi huylu hurmalar olsun. Tirmalayanlardan Allah korusun bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?