Herkese çok teşekkür ederim, çocuğa yapıyorum da kendim içemiyorm onuCanim öksüruğün varsa hemen tereyağinda pekmez yap ye iyi gelir gecmiş olsun
Az önce temizlik için biriyle görüştüm ev temiz ve düzenli mi diye sordu... bin lira yaptım fiyatı dedi... eşek değilim dağınık eve getirmem ama temiz mi diye sorması burun kıvırarak konuşması beni benden aldıBugün çok iş yaptım
Aslında ortalık toparlicaktim ama temizlikçi abla gelecek yarın o yapar ben onun ve eşimin yapmadığı işleri yaptım yani tamirat. Çok seviyorum bir şeyler tamir etmeyi. Herhalde muhendisligimin verdiği bir durum bozuk Bir şey olursa hemen yapmak istiyorum
Ay nefret ediyorum öyle kadınlardanHerkese çok teşekkür ederim, çocuğa yapıyorum da kendim içemiyorm onu
Az önce temizlik için biriyle görüştüm ev temiz ve düzenli mi diye sordu... bin lira yaptım fiyatı dedi... eşek değilim dağınık eve getirmem ama temiz mi diye sorması burun kıvırarak konuşması beni benden aldı
Yat uyu işte iş yok güç yok deseneHahaha benim bebe anca uyudu nasıl durdu bukadar ayakta bilmem 7den beri ayaktaydı sıpa
Ev temiz olsa seni niye çağırayım deseydin keşke. Bu ne saçma bir soru yavAz önce temizlik için biriyle görüştüm ev temiz ve düzenli mi diye sordu... bin lira yaptım fiyatı dedi... eşek değilim dağınık eve getirmem ama temiz mi diye sorması burun kıvırarak konuşması beni benden aldı
Elinden her iş geliyor maşallahÖnce banyonun tavanı kararmisti sildim ve 1 kat boyadım
Sonra arıtma musluğu bozuktu ve damlatiyordu onu tamir ettim Bi parçası eksikti gidip aldım ve isim bitti
En sonunda klozetin kapağı kırılmıştı onu çıkarıp yerine yenisini almıştım onu taktım ama neredeyse 1.5 saat uğraştım eski parçayı çıkarabilmek için
En sonunda tavana 1 kat daha boya attım. Bezdim vallahi
Çarpıntı yaptı bir anda o kdar yükleme
Cokkötü yaa mideyide yakar fazla şekeride
Teşekkür ederim hanım ablaOluyor böyle şeyler gayet normal.
sol bacağım çekmeye başladı kasığada kramplar filan giriyordu,dr fıtıktan şüphelendi mr çekildi sonuç bekliyorum.
Cidden 55 yaşındamısın ilk defa duydum bunu
Geçmiş olsun dikakt et kendine.
Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsunGeçmiş olsun canımyazarhanim35 Geçmiş olsun canım. Sanada
Süper MarioBugün çok iş yaptım
Aslında ortalık toparlicaktim ama temizlikçi abla gelecek yarın o yapar ben onun ve eşimin yapmadığı işleri yaptım yani tamirat. Çok seviyorum bir şeyler tamir etmeyi. Herhalde muhendisligimin verdiği bir durum bozuk Bir şey olursa hemen yapmak istiyorum
Sağlığından önemli değil takma kafana. Neden şeker yüklemesi yaptılar ki ?Çok moralimi bozdu bu şeker yüklemesi kızlar o kadar uğraştım didindim kg almış gibi hissediyorumO şekeri vücuttan atayım diye sıvı şeyler içiyorum habire bugün .
Bir de patron gelmişti bu akşam yemeğe gidecekmişiz alkollü falan
Atom çayı var baharatlı bişey,bebek mevlütlerinde yaparlrya onun gibi,bende farnjit var sigarada olunca başlıyor,1 kupaya sıcak suyun içine 2 tane atıp içiyorsun biraz ılınsın 2-3 güne kadar kesiyor tavsiye ederim.Herkese çok teşekkür ederim, çocuğa yapıyorum da kendim içemiyorm onu
Az önce temizlik için biriyle görüştüm ev temiz ve düzenli mi diye sordu... bin lira yaptım fiyatı dedi... eşek değilim dağınık eve getirmem ama temiz mi diye sorması burun kıvırarak konuşması beni benden aldı
Rica ederim çok geçmiş olsun.Teşekkür ederim hanım abla
Çok teşekkğrler sağol.Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsunHanimKelesimiGetir abla
Sağlık için yapmislar yapacak bir şey yok kuzum. Stres yapma yağ hücrelerin olumsuz etkilenmesin. Normale dönersin zamanla.Çok moralimi bozdu bu şeker yüklemesi kızlar o kadar uğraştım didindim kg almış gibi hissediyorumO şekeri vücuttan atayım diye sıvı şeyler içiyorum habire bugün .
Bir de patron gelmişti bu akşam yemeğe gidecekmişiz alkollü falan
Bide 1000 liramı oldu artık,pes yanii.Herkese çok teşekkür ederim, çocuğa yapıyorum da kendim içemiyorm onu
1000 lira miHerkese çok teşekkür ederim, çocuğa yapıyorum da kendim içemiyorm onu
Evett yaaa uyuyunca bende uyumuşum o ara kızz başım çatlayYat uyu işte iş yok güç yok desene
Içmen lazım sağlığın boğazın için kapa burnunu hüple kaşığıHerkese çok teşekkür ederim, çocuğa yapıyorum da kendim içemiyorm onu
Teşekkür ederim canimElinden her iş geliyor maşallah
Süper Mario