- 20 Mart 2008
- 141.207
- 212.361
- 60
Taaruza hazırız her daimKeleşinialgel Çetesi
Hazır elin değmişkenb banadaSoğuk kahvemi yapip geleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taaruza hazırız her daimKeleşinialgel Çetesi
Hazır elin değmişkenb banadaSoğuk kahvemi yapip geleyim
Ahhh memnuniyetle ablamm sen rahatsız olmaTaaruza hazırız her daim
Hazır elin değmişkenb banada
Hahaha benim bebe anca uyudu nasıl durdu bukadar ayakta bilmem 7den beri ayaktaydı sıpaYaptımda içtim bile ben
Oyyyy ellerine sağlık olsun çok güzel gözüküyorr,yazın epey yapıp içtik bizdeAhhh memnuniyetle ablamm sen rahatsız olma
Buyurrr afiyet olsun
Evett ufalmıştı ama streçle geçiriyordum ben abla sen denedinmi öyle birazda olsa tabi geliyo icine ama idare ediyorum öyledeŞu maydonoz kürünü bende denemiştim robotta çekipte çok ufalmadı öyle,bunun bir aleti varya ondan daha güzel çekiliyor.
He kızzz yazin çok içildi simdi sıcak çaya geçti millet ama benimki soğuk degil buz koymuyorum ılık içiyorum yoksa bogazım hemen şişOyyyy ellerine sağlık olsun çok güzel gözüküyorr,yazın epey yapıp içtik bizde
Hiç öyle denememiştim birde çok hoşuma gitmemişti belki çok ezilmediği içinde olabilir.Evett ufalmıştı ama streçle geçiriyordum ben abla sen denedinmi öyle birazda olsa tabi geliyo icine ama idare ediyorum öylede
Yazın buz gibi içiyordum,bendeki kahve kakaolu tarifdi bol buz ve sütle güzel oldu içimi.He kızzz yazin çok içildi simdi sıcak çaya geçti millet ama benimki soğuk degil buz koymuyorum ılık içiyorum yoksa bogazım hemen şiş
Olurrr herhalde akşam hiç denemedim bebeğim bilemedim zulalin tarifinden ediyorum 1 su bardağı kadar
Ayy süzgeç yazacağıma streç yazmışım kızzz çokta ezilmemiştir aynen olmuyo zateb ama idare ediyorum istersende bi bezle sık suyunu ozaman olurHiç öyle denememiştim birde çok hoşuma gitmemişti belki çok ezilmediği içinde olabilir.
DoğrudurrYazın buz gibi içiyordum,bendeki kahve kakaolu tarifdi bol buz ve sütle güzel oldu içimi.
Tahmin ettim yanlış yazdığını,olur arada öyle .Ayy süzgeç yazacağıma streç yazmışım kızzz çokta ezilmemiştir aynen olmuyo zateb ama idare ediyorum istersende bi bezle sık suyunu ozaman olur
Doğrudurr
Genç çeteye dahilBen ne anneanne ne babanne ne de gencim. Ben neyim
He vallahi napacaz bilmem ne yiyeceğimizi şasirdıkTahmin ettim yanlış yazdığını,olur arada öyle .
Maydonoz olmuş 10 tl ve üzeri :))
Bundan sonra böyle artık çok amin diyorum..He vallahi napacaz bilmem ne yiyeceğimizi şasirdık
Tebrikler bitanem Çocuklara çok hazırlama kalınca sen yiyorsun . Yasemin mi demişti emin değilim artikla değil de onurumuzla şişseydik bari diye. İşlerin kolaylıkla bitsin.
Ellerinize sağlık olsun,afiyetle tüketin ..Kizlar kizlaaar ugrayamiyom 2 gündür hamaratligim tuttu depresyona girdim kilo konusunda zaar dün çılgınlar gbi temizlik yaptim bgunde erişte yapiyom kışlık felaket yorgunum