Yarından itibaren başlıyorum.Aman iyi edersin bi dene benimki unutmuş
Teker teker gelinDukan birası da içmen lazım
Sibel’e rakip
Bende 5 mil yaparım. Üstüne de zumba yaparım.
İyi tamam öyle olsun. Yaşlılık naparsin.Yanlış anlaşılmış
Ahaaa bir yanlış anlaşılma dahaElhan isteyince Bu hafta ki gibi tablonun altına seçtiğmiz rakipleri yazdık ve bende seni saçtim yaaaa... Hatta o zmanda gene karıştırdın diye tekrar tekrar Elhan ile sana hatîrlattik
Sonra sen kasımda memlekete gitmem lazım vs. Diyince ben de şakalasınca o konuda ordan çıktı yanio ekstra olarak, ayrı bir yarış
Burda yanlış anlaşılma artık Nirvanasını yaşıyor
Yaw dedim ya teker teker gelin.Ahhh Sibel el mi yaman bey mi yaman hadı bakalım
Allah'ım Aslan' in içli köfteleri çok lezzetli olsun dayanamasin üç beş yesinAkşama menü içli köfteAllahim nolursun ikiden fazla yemeyeyim.
Yarından itibaren bende yapacağım. Ama sabah yiyemem. Sabah iki yumurta diğer öğünlerde hurma inşallah
Abooo ben nereye düştüm 5 mil ve zumba havlu atarım vallahi ayakta alkışlarımBende 5 mil yaparım. Üstüne de zumba yaparım.
Yaw dedim ya teker teker
Patlat bombayıYarından itibaren başlıyorum.
Teker teker gelin
Bende 5 mil yaparım. Üstüne de zumba yaparım.
İyi tamam öyle olsun. Yaşlılık naparsin.
Yaw dedim ya teker teker gelin.
Sağlık olsun önemli olan omerhaba kızlarrr güzel bir haftasonu diliyorum
dün sabah için kağıt hazırlamamışım, acelem de vardı hızla evden çıktım. tartılamadım. cumartesi sabahı tartılıp listeye gireyim dedim ama işyerinde de bir sorun çıktı canım sıkıldı. ondan hadi kalsın dedim bu hafta
Eki Görüntüle 3313751
Görsel her zamanki gibi şahanemerhaba kızlarrr güzel bir haftasonu diliyorum
dün sabah için kağıt hazırlamamışım, acelem de vardı hızla evden çıktım. tartılamadım. cumartesi sabahı tartılıp listeye gireyim dedim ama işyerinde de bir sorun çıktı canım sıkıldı. ondan hadi kalsın dedim bu hafta
Eki Görüntüle 3313751
Hergün bası kilotlu çorabı giyiyorum yaO nedemek kaptanım anlamadım ha ben
Kolay gelsin kuzum.Dip bucak temizliğe giriştim canım.
Heee anladımm erim erim eriyorsun ablamm iyice girersin içineHergün bası kilotlu çorabı giyiyorum ya
Benim wc ye gitmem biraz meşakkatli oluyor
Ondan dedim
Ölçülü gitsem yeter
Afiyet olsun canımMenü yu yazayım da ağzımı kapatayım.
Sabah 9.30
Yesil içecek yaptım ilk defa
Maydanoz roka salatalık limon yarım elma
12 de
1 haşlanmış yumurta
Domates
Saat 15 de
1 Salatalık 1 havuc
Akşam 17.30
1 tabak bamya yemeği
2 kaşık Bulgur pilavi
3 kaşık puding
Kaç gündür canım tatlı istedi kendi yaptığım ev puding az şekerli 3 kaşık yedim
Telafisi için 100 ip atlicam
Şu 2 litre
Spor 16 bin adım yürüyüş
Elhan gezegenfeza
Ben çağırdım gelmedi tam da bunu isteyecektim rakip kaptanKızlar bir fikrim var
Elhan ile şakalaşıken ordan ilham aldım ve eski takımda benzer bir şey yaptığımız aklıma geldi. Her hafta bireyselde kim birinci olduysabunu bize nasıl başardığını anlatıyordu. Çünkü o kadar yüksek rakamlar gerçekten de genelde sıradan şeylerle gitmiyor. Mutlaka bizlere ilham verecek ve bir kaç taktik öğrenmemizi yada bilmeden yaptığımız minik hatalar varsa fark etmemizi sağlayıp. Güzel katkıları olacaktır.Ayrıcada mutlaka motive edici olacaktır.
@flziso seninle bu gün başlayalım ve bundan sonra her hafta birincimiz devam ettirsin.
Evet Filizcim bu hafta -3 kilovermeni sence neye borçlusun ? Neler yaptın ? Hadi bize bitirdiğin hafta neler yaptığını anlat
Haftaya gel ama bak ben 2. Haftadan kaptan bile oldummerhaba kızlarrr güzel bir haftasonu diliyorum
Eki Görüntüle 3313751
Olmaz havlu atamazsınAbooo ben nereye düştüm 5 mil ve zumba havlu atarım vallahi ayakta alkışlarım
Ayyyy insalahhh ama ip atlicam sozzzOlmaz havlu atamazsın
Zaten az yemişsin kazandın bile
İrademe hakimim hocam. Dün o kadar israr etti yemek icin müdür yardımcımız. Marul aldım bir dal.Allah'ım Aslan' in içli köfteleri çok lezzetli olsun dayanamasin üç beş yesin
Pis bir inadım var.Abooo ben nereye düştüm 5 mil ve zumba havlu atarım vallahi ayakta alkışlarım
Üstüne de ütü yaparımPatlat bombayı
100 ip ben oturduğum yerde atlarımAfiyet olsun canım
Sibeeğğl 100 ip var
Bigüzelde soguk duşİrademe hakimim hocam. Dün o kadar israr etti yemek icin müdür yardımcımız. Marul aldım bir dal.
Pis bir inadım var.
Üstüne de ütü yaparım
100 ip ben oturduğum yerde atlarım
saol tatlım aminGörsel her zamanki gibi şahaneİşlerin yoluna girsin inşallah takıma girersin canım. Migi' nin selamı var. Dün gece Instagram'da konuştuk seni çok özlemiş Fulya napıyor dedi. Bu arada askrhpozitif ve Hedef60kgolmak ya da çok selam söyledi.
Ben eski değelim.bu topiktesaol tatlım amin
aleyküm selam canım. ahahha Fulya yoğunluktan kurtulamamış deseydinben de özledim onu. neden gelmiyor ki o da gelsin artık. eskiler teke tek dökülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?