sen de eskirsin zamanla merak etmeBen eski değelim.bu topikte
Kız gene ne etttinnn11:00
1 yumurta
1 dilim ekmek
Salatalık
Zeytin
Şekersiz çay
Ara öğün
Şekersiz tarcınlı kahve
1 diyet çikolata
19:00
3 dilim pizza
1 büyük bardak ayran
2 lt su
Elhan gezegenfeza
3 dilim ince hamur pizza yedim ya vicdan azabı mısın kızım senKız gene ne etttinnn3dilim pizza ne akşam akşam diyet menüsünde .
Jou Senin menü ve spor harika bu arada ama şu 3 dilim pizzaya muhteşem atman daha harika demek ki gizli gizli sende beni destekliyorsun ki rakibim pizza yiyince sevindin
Evetttttt seni3 dilim ince hamur pizza yedim ya vicdan azabı mısın kızım senSenden korkuyorum ben haaa
Hahahahahahab amann kuzum moralini bozmasın diye kızmadım onaKız gene ne etttinnn3dilim pizza ne akşam akşam diyet menüsünde .
Jou Senin menü ve spor harika bu arada ama şu 3 dilim pizzaya muhteşem atman daha harika demek ki gizli gizli sende beni destekliyorsun ki rakibim pizza yiyince sevindin
GEldigimden berii iyiki tanıdığım hiç ablam yok ama ablam olan sen oldun bitanemAma benim eskimeyen arkadaşimsin.
TEşekkürler canooAfiyet olsun canımMenun sporun çok güzel.
Hayali ipiyle hahahahaha ip atliyor gibi ip atlamak ne verecem ona para işim oyduHadi inşallah
1500 ip gerçek ip mi hayali ip mi
Aleykümselam canım benden de selamlarGörsel her zamanki gibi şahaneİşlerin yoluna girsin inşallah takıma girersin canım. Migi' nin selamı var. Dün gece Instagram'da konuştuk seni çok özlemiş Fulya napıyor dedi. Bu arada @askrhpozitif ve Hedef60kgolmak ya da çok selam söyledi.
Bu haftanın rakiplerinin bir listesi var mı kaptanımGeçen hafta senin rakibin ben , benim ki sendin.
Bu hafta benim rakibim hayalkuran, senin ki Elhan
Her hafta yeni bir rakip seçiliyor canım.
Haftalık seçtiklerimiz öyle devam edecek .
Amaaaaaa Kasıma kadar senle bir birimizi motive edeceğiz o sözümüz ve yarışımız ayrıKasıma 6 ile başlayacak bu iki kız
Evett diyet cok ağır oluyo haftasonuSelam kızlar hayırlı geceler kocalar evde olunca biraz daha yoğun geçiyor günler Allah yokluklarını göstermesin biraz da diyet ağır bir sınav oluyor
Iple farkediyomukiO şekilde ben de 1500 atlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?