- 13 Ağustos 2022
- 7.156
- 32.053
- 478
Yav sen niye benle dalga geciyonBurda yanlış anlaşılma artık Nirvanasını yaşıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav sen niye benle dalga geciyonBurda yanlış anlaşılma artık Nirvanasını yaşıyor![]()
Yanlış anlaşılma nedirYav sen niye benle dalga geciyon![]()
![]()
Sibel kasımda yarışma bitiyor gibi bi şey yazmış bende kasımda bitiyor mu dedim buYanlış anlaşılma nedir![]()
Gel dedim ama böyle rahatım diyor.saol tatlım amin![]()
aleyküm selam canım. ahahha Fulya yoğunluktan kurtulamamış deseydinben de özledim onu. neden gelmiyor ki o da gelsin artık. eskiler teke tek dökülüyor
![]()
Yok canım. BizSibel kasımda yarışma bitiyor gibi bi şey yazmış bende kasımda bitiyor mu dedim bu![]()
Soğuk duş kan dolaşimi hizlandırır daha iyi kalori yakarYok sıcak olsun. Yaw aklıma getirdin. Boş vaktim olsa da kaplıcaya gitsem de kemiklerim yumuşasa
Kendi yarışması bitiyoreeeSibel kasımda yarışma bitiyor gibi bi şey yazmış bende kasımda bitiyor mu dedim bu![]()
Teşekkür ederim ablacım :) mis gibi koktu valla evKolay gelsin kuzum.Miss gibi tertemiz olsun her tarafın.
![]()
Yarın bende yaparım.Kızlar kahvaltımı yulaftan yapılmış tost ile yaptım ve bayıldım.kahvaltım şu
Eki Görüntüle 3313775
Ara: 1kupa süt eklenmiş kahve ile 1muz
Akşam: 3 köfte , salata, 1 dilim tambuğday ekmğ
1 saat kondüsyon bisikleti , 30dk. yürüyüş
Suyumu hesaplayamadım ama dukanı yine içtim.
Geçen hafta senin rakibin ben , benim ki sendin.Yok canım. Bizblonde ambition ile yarışa girdik. Kasım ara tatile kadar . Memlekete bu kilo ile gitmek istiyorum deyince. O da haftalık yarış yaptık diyor. Anlaşılma bu .
Tamam şimdi olduYok canım. Bizblonde ambition ile yarışa girdik. Kasım ara tatile kadar . Memlekete bu kilo ile gitmek istiyorum deyince. O da haftalık yarış yaptık diyor. Anlaşılma bu .
Canım jouuu beni anladığın için tişikkirlerKendi yarışması bitiyoreeeolur oylee bende olsam topikte bitiyor anlardım çok bilmeseydim burayı
![]()
Eyvallahh pampaaaCanım jouuu beni anladığın için tişikkirler![]()
Hadi inşallahGeçen hafta senin rakibin ben , benim ki sendin.
Bu hafta benim rakibim hayalkuran, senin ki Elhan
Her hafta yeni bir rakip seçiliyor canım.
Haftalık seçtiklerimiz öyle devam edecek .
Amaaaaaa Kasıma kadar senle bir birimizi motive edeceğiz o sözümüz ve yarışımız ayrıKasıma 6 ile başlayacak bu iki kız
![]()
Tamam şimdi oldu![]()
1500 ip gerçek ip mi hayali ip miElhan
gezegenfeza
Açkarna ; dukan birası ve ardından 1litre su
10.00
Kıymalı mantıdan kıyma kalmıştı yemeği gibi salçalı falan etmistim dün onu kahvaltı 2 yumurtalı omlet olarak değerlendirdim
2 kuçük dilim çavdar
Kıyma et olduğu içinde baya tok tuttu
13.00
Tarçıınlı türk kahve
18.00
Patlıcan yemeği
1 küçük çavdar
1 zerdeçallı limon yoğurt
1litre su da yemekten önce
1.500 kez ip zipladim
Alın 1.500 ip atlama var varmı beni geçen
lesliede neymiş 2 milmişte 4milmişte falann
Afiyet olsun canımElhan
gezegenfeza
Açkarna ; dukan birası ve ardından 1litre su
10.00
Kıymalı mantıdan kıyma kalmıştı yemeği gibi salçalı falan etmistim dün onu kahvaltı 2 yumurtalı omlet olarak değerlendirdim
2 kuçük dilim çavdar
Kıyma et olduğu içinde baya tok tuttu
13.00
Tarçıınlı türk kahve
18.00
Patlıcan yemeği
1 küçük çavdar
1 zerdeçallı limon yoğurt
1litre su da yemekten önce
1.500 kez ip zipladim
Alın 1.500 ip atlama var varmı beni geçen
lesliede neymiş 2 milmişte 4milmişte falann