Ya napayım sabah da yersem tiksinirim. Hatta oglede de ya activa yoğurt ya da yine kefirle götürürüm akşama hurmalı yoğurt yerimMantıklı sabah yumurta yemek oda proteinkocam unutmazsa getirecek insallab bende bi denerim ins kilo almam
Afiyet olsun canımMenü bildirimiElhan blonde ambition sibel_84
Sabah
1 ev pogacasi
1 yumurtadan omlet
Öğlen 14.00 civarı
300 ml kefir
Birkac tane taze incir wc sorununa çözüm umuduyla
Ara 15.45
Küçük bi elmanın yarısı
Akşam 17.00
Resimde mevcut
İçinde közlenmiş biber 1 domates sarımsak sirke maydanoz dereotu var
1 dilimde peynir koydum yanına
Ama fazlası da zarar inan kiKeşke birazını bana versen 0 hırs bende ki
Yarış kasıma kaddar.Hayıırrrrr buraya gel kaçamazsın
geçen hafta Sibeli yendim Bu hafta da seni yenicem Kız ayrıca ben ne güzel hadi 76ya gidelim diyorum sen 78i pek bir sevdin galiba 77ye bile gelmiyorsun noluyor orda
Nasıl beğeneyim bu lafıBu hafta 77 ye iniceeemmmmgörürsün ama sen niye bana sürekli beğenmedim atıyon yav ?
Oooo ayrı o devam ediyor kuşum.Yarış kasıma kaddar.
Bebeğiiimmmm ben zayıflama konusundan bahsetmiyorum hayatta hiç bi konuda hırslı olmadım olmak isterdim ama yapamıyorum elimde değil ulan ne yapıyımNasıl beğeneyim bu lafıben hırslı olalım, verelim diye uğraşıyorum sen orda kalkmış sıfır hırs duyorsun Muhteşemler falan atıp aaaa ne güzel biz de sıfır hırs olsak, hiç kilo vermesek tontiş tontiş kalsak mı diyim hıhhh beğenmem tabi o lafları
Bu hafta ben de 76'yı hatta 75'i görsem keşke
Ayrıca bu kızın nice ne yazıyorHırslı sarışın yazıyor orda aaa aşk olsun
Ben olayı yanlış anlamışım o zaman. Ben kasıma kadar anladım. Neyse geçen hafta regl le rağmen 1050 vermem bir mucize idiOooo ayrı o devam ediyor kuşum.
Ama haftalık rakiplerden geçen hafta rakibim sendin ve çok da iyi iş çıkardın maşallah sana ama 2.300grm vererek ben kazandım.
Nasıl yarış kasımda bitiyor muYarış kasıma kaddar.
Aman iyi edersin bi dene benimki unutmuşYa napayım sabah da yersem tiksinirim. Hatta oglede de ya activa yoğurt ya da yine kefirle götürürüm akşama hurmalı yoğurt yerim
Afiyet olsun canım
Ama fazlası da zarar inan ki
Çorap müsade etmiyorÜstüne 1 litre su içtim
Aklımda onuda alicam tane şeklinde kullanicam bakalımTatlım chian şifa olsun. Keten tohumu da al . Kullanmadan önce tane şeklinde kullanacaksan islat veya un haline getirip kullan. Omega yönünden çok zengin.
Makyaj yaparızİçimdeki istek birinci olmaya yeter de metabolizma eski kaptanim.
Evetttt aslında yoğurt benimde iştahımı açarr dogru diyosun bütün gün emziriyorum gece bile dahil onları aklima gelmedii faydalı ama emzirdikçe açar beni iyice halsız ve sinirli olurumEvet tatlım her gün yaptım. Ama çok halsizlik yapıyor dikkat et . Bünye durumuna bak ona göre yap. Ben abartmadan ,zorlamadan 30dakika yürüyüş. 30dakikada kondüsyon bisikleti yaptım. Ama senin beben varonu da hesapla peşinde zaten çok harekettesindir. Fena olabilirsin. Benim kız 10 yaş birde çok derli toplu, genelde kitaplarla vakit geçirmeyi seven , hatta bana da bir çok konuda yardımcı bile olan olgun bir çocuk + işim gereği hep bilgisayar başındayım . Spor yapmasam sıfır hareketlilik gibi oluyor kuzum. Ondan detokslarda yapmayın diyorlar olmasına rağmen ben toplam 1 saat ayırdım ve halsizlikte yaptı ama senin spor yapmamış halin benden hareketlidir ondan yapma bence
Durmak yok hocam rakibim dişli rakip çünkü. Ben aslan burcu yenilmeyi hazmedemem.
Valla costuk rakip dişli olunca
Akşama da 3 mil mi yapsam
Yanlış anlaşılmışBebeğiiimmmm ben zayıflama konusundan bahsetmiyorum hayatta hiç bi konuda hırslı olmadım olmak isterdim ama yapamıyorum elimde değil ulan ne yapıyımsen bu gidişle 74ü bile görürsün hırslı sarışıınnn
Ahaaa bir yanlış anlaşılma dahaBen olayı yanlış anlamışım o zaman. Ben kasıma kadar anladım. Neyse geçen hafta regl le rağmen 1050 vermem bir mucize idi
Burda yanlış anlaşılma artık Nirvanasını yaşıyorNasıl yarış kasımda bitiyor mu
Yapsam iyi olur ip atlama düşünüyordum bende
Ahhh Sibel el mi yaman bey mi yaman hadı bakalımDukan birası da içmen lazım
Sibel’e rakip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?