- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.393
- 348
- 30
GeldiHahahahahaha bekliiyorum asko
Isteeee sağlam bir kahvaltıı ne deniirrr miisss gibi afiyet olsunn canoommm bende birazdan edeceğummm
Su dikkatimi çekti. Kahramanmaraş'ta mi yaşıyorsunuz?Eki Görüntüle 3306044
İçmez miyim sirkeli suyumuda içtim 1 litree suyumuda birazdan kahvaltı yapicm foto atarimfotoğraflı daha eğlenceli oluyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımGünaydın kızlarsibel_84 bol yeşillikle yumurta salatamı 1 dilim ekmeğimi yedim şimdi şekersiz çay içiyorum
Yok kuzum adanada yaşıyorum burada satılıyor bu markadaSu dikkatimi çekti. Kahramanmaraş'ta mi yaşıyorsunuz?
Hafta içi çok tükettim haşlanmış yumurta hafif olsun dedim eklemedim bugün tabagima aaa ask olsun biber dolmamda peynirim varr elhaniimmmAfiyet olsun canımPeynirsiz , yumurtasız kahvaltı ama ama biber dolmana bayıldım
Anladım canım marsuyu görünce kötü oldumYok kuzum adanada yaşıyorum burada satılıyor bu markada
Hafta içi çok tükettim haşlanmış yumurta hafif olsun dedim eklemedim bugün tabagima aaa ask olsun biber dolmadan peynirim varr elhaniimmmgerçeğini tercih ederim tabi ama renk katsın yerken bıkkınlık gelmesin diye uyarladim
Baya doyurucu oldu öncesinde içtiklerimle şuan çok tokumIsteeee sağlam bir kahvaltıı ne deniirrr miisss gibi afiyet olsunn canoommm bende birazdan edeceğummm
Marastami yaşıyorsun SibelAnladım canım marsuyu görünce kötü oldum
Saat 3 te smoothie yapBaya doyurucu oldu öncesinde içtiklerimle şuan çok tokum
Kahvaltının güzelliği afiyet bal olsun jooumm
Sağoll bebeğim bi acıkmişım haaaKahvaltının güzelliği afiyet bal olsun jooumm
YarasinnnSağoll bebeğim bi acıkmişım haaa
Ben ackarna maydanoz salata limon ediyodum bugün unuttum nasip soguk kahveydi bian elim ona gitti ama 3 te maydanozu etmeyi düşünüyorumNeli yapalım
Gonder tarifi nasıl yapacam 3 de smoothie mi alıp geleyim yamacinaBen ackarna maydanoz salata limon ediyodum bugün unuttum nasip soguk kahveydi bian elim ona gitti ama 3 te maydanozu etmeyi düşünüyorum
Biraz maydanoz limonun suyu ve birazda salata kuzum yeterliGonder tarifi nasıl yapacam 3 de smoothie mi alıp geleyim yamacina
Çok az yiyorum o yüzden dengeliyorumAfiyet olsun. Bisküvi yemenin özel bir sebebi var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?