- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi gününün cizelgesiSevgili arkadaşlar pazartesi kontrol bildirimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Kaptanlar arası yarismada Mavi Takım KaptanıOzzybal 100 gr farkla transfer hakkını kazanmıştır. Tebrikler kaptanım.
Kirmizi takımdan bir yarışmacıyı kendi takımına dahil edip kendi takımından bir yarışmacıyi da rakip takıma transfer edebilirsin.
Masterfit Yarışması 84. Etap 15.09 18.09 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou KAPTAN
66.5 66.8 +0.3 @Bls61 67.2 67.6 +0.4 Zeytur
95.2 X DeryaOnDiet
77.35 77.35 0 zeyneppk
78.4 78.5 +0.1 Tempus
87.6 88.1 +0.5 s i d e l y a
68.6 70.0 +1.6 Lavinia_98
68.2 X Mavi Takim Ozzybal KAPTAN
73.3 73.2 -0.1 @Efenin_Annesii 102.4 izinli Mthn83
81.8 81.4 -0.4 sibel_84
76.95 76.7 -0.25 -Hayal
78.9 79.3 +0.4 1 1artiikizanasi 82.8 X TemelinSafinazi
70.65 70.6 -0.05 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @ gezegenfeza
87.7 87.6 -0.1 Lonely single girl
65.45 66.25 +0.8 60kiloyum
82.8 X
uzun zamandir aklimdaydi yeme bozuklugu uzmaniyla konusmak.
Simdi soyle onerilerde bulundu. Oncelikle fazla yemenin stresten kaynakligini kabul etmemiz lazim dedi. Ve ilk adim olarak stresi azaltmak icin vucudumuzdeki kaslari duzenli olarak gevsetmemiz lazimmis.
asagdaki videoyu gunde bir kez ama gun icerisinde hava kararmadan yapmamiz lazim, hergun en az 3 ay boyunca:
ve hergun gece uyumadan once su video yapilacak: (bunun turkcesini bulamadim, autogenny schultza teknigi diye aratabilirsiniz.
Bu videolarin yani sira, diyetisyen listesi veya herhangi bir saglikli yeme listesine adim adim basliyoruz. Mesela ilk 3 gun sadece kahvaltimizi olmasi gerektigi gibi(listeye uygun veya bize uygun ama saglikli olarak) yiyyoruz. sonra buna ogle yemegini ekliyoruz, sonra aksam yemegini ama adim adim.
Kızlar rica etsem cuma günü kilo tablosunu biti benim için paylaşabilir mi kaç kiloydum unuttum da işteyim bakamıyorum da![]()
Simdi soyle onerilerde bulundu. Oncelikle fazla yemenin stresten kaynakligini kabul etmemiz lazim dedi. Ve ilk adim olarak stresi azaltmak icin vucudumuzdeki kaslari duzenli olarak gevsetmemiz lazimmis.
asagdaki videoyu gunde bir kez ama gun icerisinde hava kararmadan yapmamiz lazim, hergun en az 3 ay boyunca:
ve hergun gece uyumadan once su video yapilacak: (bunun turkcesini bulamadim, autogenny schultza teknigi diye aratabilirsiniz.
Bu videolarin yani sira, diyetisyen listesi veya herhangi bir saglikli yeme listesine adim adim basliyoruz. Mesela ilk 3 gun sadece kahvaltimizi olmasi gerektigi gibi(listeye uygun veya bize uygun ama saglikli olarak) yiyyoruz. sonra buna ogle yemegini ekliyoruz, sonra aksam yemegini ama adim adim.
Çok yememişsindir umarımKurabiye yedim![]()
Kaçamak yok canım aynen devam :))Aşiretlerimmm hersey yolundamıhicbiriniz ses seda olmuyo heleki
Zeytur göremedim seni hiç menüleriniz paylaşın lütfen cekinmeyin ne yediklerinize hepimiz yapıyoruz kaçamakları
@bls61(geçmiş olsun canım)
Lavinia_98
s i d e l y a
Zeytur
DeryaOnDiet
zeyneppk
Tempus
Leblebi kurabiyeÇok yememişsindir umarım![]()
Masterfit Yarışması 84. Etap | 15.09 | 22.09 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
![]() | 66.5 | |||
@Bls61 | 67.2 | |||
![]() | 95.2 | |||
![]() | 77.35 | |||
![]() | 78.4 | |||
![]() | 87.6 | |||
![]() | 68.6 | |||
![]() | 68.2 | |||
Mavi Takim | ||||
![]() | 73.3 | |||
@Efenin_Annesii | 102.4 | |||
![]() | 81.8 | |||
![]() | 76.95 | |||
![]() | 78.9 | |||
1 1artiikizanasi | 82.8 | |||
![]() | 70.65 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
@
![]() | 87.7 | |||
![]() | 65.45 | |||
![]() | 82.8 | |||
![]() | 88.6 | |||
Ben de ilk kez Bursa' da tatmıştim. Çok güzel tadı birazcık şeker içeriyor.Leblebi kurabiye
Şok markette böyle bişi olacağını düşünmezdim
Misafir için çok güzel tavsiye ederim
Ben ettim siz etmeyin
Bırakın misafir etsin ne edecekse![]()
Hoş geldin minik . Zipzip çalışıyor fırsat bulduğunda geliyor. Gayet iyi.Selamlar arkadaşlar bol eksilerSelam vermeye geldim ama
Zipzip- uzun zamandır yok sanırım şimdi onu farkettim umarim iyidir haberi olan var mı
![]()
Hangi gruptaPaylaşım yapsam bunu diğer grupta sıkıntı olurmu?
Allah kolaylık versin işi gücü rast gitsin bol eksiler hepinizeHoş geldin minik . Zipzip çalışıyor fırsat bulduğunda geliyor. Gayet iyi.![]()
Rica ederim canımAllah kolaylık versin işi gücü rast gitsin bol eksiler hepinizeteşekkürler ablacım
![]()
Leblebi diyarında yaşadığım için hazırını alamam leblebi alır kendim yaparımLeblebi kurabiye
Şok markette böyle bişi olacağını düşünmezdim
Misafir için çok güzel tavsiye ederim
Ben ettim siz etmeyin
Bırakın misafir etsin ne edecekse![]()