1.5 yaşında canım öyle şey etmiyorum akışına bıraktım zaten hemen hamile kalacağım gibi değil almirada 2.5 senede oldu hayırlısı her ihtimale karşı diyorum sadece almirada da detokslar içmekten düsüyodu hele yeşilçay detoksundaYaaa inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı nasip eder rabbimalmira kaç yaşında ?
Hahahahahahah ne yapıyon yemahhhh geç oldu geeeççCanımın içi çarşıya çıkmıştım 18.00 da eve geldim yemek yapıyorum daha yeni yer gördü
Tost , çikolata pek yemezdin...Ablamm yaaa şu sıra hamilelik düşünüyorumm oyüzden maydanoz türlü şeylerde içemiyorumm ya hamileysem diyeyoksa tok tutan şeyler hep içiyordum yememek için ya bebek varsa diye korkuyorum hamilelik için akışına bıraktım hanii ya varsa diye
Evett birşey kalmadı eve ondanTost , çikolata pek yemezdin...
Tabi ki gebelik için bitkisel çay ve kürlere mesafeli olmalısın canım.
Dikkat et canım aman sakıncalı şeyler tüketme o zaman1.5 yaşında canım öyle şey etmiyorum akışına bıraktım zaten hemen hamile kalacağım gibi değil almirada 2.5 senede oldu hayırlısı her ihtimale karşı diyorum sadece almirada da detokslar içmekten düsüyodu hele yeşilçay detoksunda
Anaaammm sarma en sevdiğim şey benim asla dayanamamHahahahahahah ne yapıyon yemahhhh geç oldu geeeççben daha oruca başladım siniden ağzıma bi lokma koymayem koca bi tencere kocama sarma sardım 1 tane yiyemedim
Yok canım . Bugün benim ufaklığin hastane işi vardı. Eeg cekilecekti. Saat 5 de uyandırın dediler. Çekilirken uyuması gerekiyormuş. Randevusu 10 da idi. Onun stresinden de ben gece uyuyamadım. Sabah da alarm çaldı. Saat 5 den sonra Yağız'i uyutmamak için uyanık kaldım.Afiyet olsun canımUykusuz kalmana üzüldüm. Hasta mıydın geçmiş olsun .
bugün 92.1 çıktım canımSevgili arkadaşlar pazartesi kontrol bildirimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Kaptanlar arası yarismada Mavi Takım KaptanıOzzybal 100 gr farkla transfer hakkını kazanmıştır. Tebrikler kaptanım. Kirmizi takımdan bir yarışmacıyı kendi takımına dahil edip kendi takımından bir yarışmacıyi da rakip takıma transfer edebilirsin.
Masterfit Yarışması 84. Etap 15.09 18.09 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou KAPTAN 66.5 66.8 +0.3 @Bls61 67.2 67.6 +0.4 @Zeytur 95.2 X @DeryaOnDiet 77.35 77.35 0 @zeyneppk 78.4 78.5 +0.1 Tempus 87.6 88.1 +0.5 @s i d e l y a 68.6 70.0 +1.6 @Lavinia_98 68.2 X Mavi Takim Ozzybal KAPTAN 73.3 73.2 -0.1 @Efenin_Annesii 102.4 izinli @Mthn83 81.8 81.4 -0.4 sibel_84 76.95 76.7 -0.25 -Hayal 78.9 79.3 +0.4 @1artiikizanasi 82.8 X TemelinSafinazi 70.65 70.6 -0.05 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @gezegenfeza 87.7 87.6 -0.1 @Lonely single girl 65.45 66.25 +0.8 60kiloyum 82.8 X
Silkele beni kendime getirSilkelen kendine gel
Verip verip sonradan geri alanlardan arkadaşSilkele beni kendime getir
20 daha alırsam basa donuyom sibos ha gayretVerip verip sonradan geri alanlardan arkadaş
Heee akıllı olllAnaaammm sarma en sevdiğim şey benim asla dayanamamkız ben 5 te yemeyi bıraktım kocama yaptım
Aynen canım.bakalım regl olursam başlarım gene yoksa tok duramıyorum oyleDikkat et canım aman sakıncalı şeyler tüketme o zaman
Aşağı doğru gayret et. Yukarı doğru degil20 daha alırsam basa donuyom sibos ha gayret
HosbulduuumGeleceğe yatırımlık çok güzel buraları hoş geldinYsmnondr
Bizimle kilo vermek istiyorsan tartini görmemiz lazım. Bir de ilk sayfada katılım formumuz var. Detayları içine sinince konuşuruz.
Yok yok asagi artık karar verdim kıracam direncleriAşağı doğru gayret et. Yukarı doğru degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?