Hahahaben kucuk tencere orta tencere aslinda yarısına kadar doldurdum kocama yeter zatenEvimde yok zaten yaprak var bir sürü ama sarılı yok tek başıma küçük boy tencereyi 4 saatte sarmıştım bir daha girmedim o işe
İnşallah canım. Bugun iş yerimdeyim sandviçlerimi de hazırladım. Umarım daha saglıklı bşr gun olacakOlsun zumbayla kapatırsınn yediğin erir mis gibi
Inşaallah canımmİnşallah canım. Bugun iş yerimdeyim sandviçlerimi de hazırladım. Umarım daha saglıklı bşr gun olacak
Günaydınlar bitanemGünaydınlarr
Günaydın canısıGünaydınlar bitanem
Saat beşte oğlumu havaalanına bıraktım.
Evim bomboş kalmış gibi hissediyorum. 26 yaşinda bile olsa evlat her zaman minik bir bebek gibi kalıyor ana yüreğinde.Çocuklariniza bol bol sarılın, öpün diye bağırasim var bizim kızlara.
Çok sağ ol bitanem. Allah canlarına sağlık versin .Günaydın canısı
Güle güle gitsin yolu açık olsun,nasıl şimdi ağrısı filn yoktur umarım,evlat böyle birşey işte canları acımasın isteriz hayatta hep mutlu sağlıklı ve başarılı olsunlar yeter ki.
Yaşı kaç olursa olsun canlarımız o lar bizim .
Amin inşallah canımcım,hepsi çıkmış şimdi çok daha rahat eder artık yeni burnunu beğendiyse çok mutludır şimdi.Çok sağ ol bitanem. Allah canlarına sağlık versin .
Dün tamponlar çıkarıldı , alçı , dikişleri alındı. Nefes alabilir hâle geldi. Ağrılari yok denecek kadar azaldı. Çok güzel bir burnu oldu kendisi de çok beğendi. Doktorumuz çok iyiydi. Allah razı olsun.
Afiyet olsun, hafif dengeli bir gün olmuş
makarnayı dengelemişsin, afiyet olsun
ADINIZ: Yasemin
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:174
KİLONUZ:88.6
HEDEF KİLONUZ:75
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: tıbbi laborant
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebelik + genetik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: troit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : kendimi sevmek
Benim burun ameliyatımi da o yapmıştı. Çok estetik yok bende ( olsa iyi olurdu da) kemik büyümesi vardı burnun bir tarafında nefes almamı engelliyordu, onu aldı birazcık da üzerini törpülemiş sağ olsun.Amin inşallah canımcım,hepsi çıkmış şimdi çok daha rahat eder artık yeni burnunu beğendiyse çok mutludır şimdi.
Doktor çok önemli iyi işini bilen birine denk gelmişsiniz
Hhahaahha bugünlük yok ablammGünaydın kaptanım .elinde limonlu sirkeli suyun var mı
Cok tatlısıno kadar mesaj yazdıktan sonra aklıma geldi
GÜNAYDINNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?