Coookk sevinirimmmUmarım sağlıklı şeyler de olur aminn
Evet ablacım sizi ve takımımı unutmayacağım hafta sonu yaptım ama artik olmaz. Zararın neresinden dönersek kâr
Kaptanım sana güzel bir gün menüsüyle geleceğim Çarşamba akşamı
Hoşgeldin canımSelamlaaarduydum buralar degerlenecekmis hemen bi yer kapayim dedim saka bi yana tavsiyede uyup geldim bende takılayım biraz buralarda
Sevgili arkadaşlar pazartesi kontrol bildirimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Kaptanlar arası yarismada Mavi Takım KaptanıOzzybal 100 gr farkla transfer hakkını kazanmıştır. Tebrikler kaptanım. Kirmizi takımdan bir yarışmacıyı kendi takımına dahil edip kendi takımından bir yarışmacıyi da rakip takıma transfer edebilirsin.
Masterfit Yarışması 84. Etap 15.09 18.09 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou KAPTAN 66.5 66.8 +0.3 -Murphy- 67.2 67.6 +0.4 @Zeytur 95.2 X DeryaOnDiet 77.35 77.35 0 @zeyneppk 78.4 78.5 +0.1 @Tempus 87.6 88.1 +0.5 @s i d e l y a 68.6 70.0 +1.6 @Lavinia_98 68.2 X Mavi Takim Ozzybal KAPTAN 73.3 73.2 -0.1 @Efenin_Annesii 102.4 izinli Mthn83 81.8 81.4 -0.4 sibel_84 76.95 76.7 -0.25 -Hayal 78.9 79.3 +0.4 @1artiikizanasi 82.8 X @TemelinSafinazi 70.65 70.6 -0.05 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @gezegenfeza 87.7 87.6 -0.1 Lonely single girl 65.45 66.25 +0.8 @60kiloyum 82.8 X
Hosbuldum sibosumHoşgeldin canım
Vaktim varken menumu yazayım üzerine devam ederim bugün 12 saat çalışıyorum
3 salam
Cacık
6 küp patates fırında
Patlıcan kızartması gibi bir şey soslu otelde kahvaltıda verilen 5 kaşığ a tekamül ediyor
Yok ablam reklam bunlarCumaya kadar toparlaniriz inşallahMaşallah tatlım cumaya kırmızı kaptanlığı alırsın böyle devam edersen
Silkelen kendine gelHosbuldum sibosum
Afiyet olsun canımSabah kahvaltı yapamadım. İki çatal yağda yumurta aldım. Çayımı bile icemedim.
Hastanede işlerim vardı. Okula ugrayipp bir derse girdikten sonra hastaneye geçtik. Açlıktan midem kötü oldu. Okula dönerken eşim etli kır pidesi almış kucuklerinden.Bir tane ondan yedim bir bardak çay ile.
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
Acem pilavı var 2-3 kaşık alırım.
Cacık
Ekşili havuç turşusu
Uykusuzum dün gece 2 saat uyumuşum. Ayakta uyuyorum resmen. Ara öğün detoks çayı içerim.
Spor bugün yapamadım. Ama epey adım attım.
Elhan Ozzybal
Olsun zumbayla kapatırsınn yediğin erir mis gibibugun de gunumu erkenden kapattim, birazdn kizlarimla anne-kiz zumbasina gidecegiz yazayim hemen menumu
Bugunku menum
sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
ara: 1 kase kakaolu chiali puding, 1 erik, 1 elma, 1 kivi
15:30 - 2 dilim borek
cok karbonhidrat oldu farkindayim
spor: 45 dk zumba
su: 2lt
Jou Elhan
Yeni tarzına alisamadim
Karbonhidrati telafi edelim bitanembugun de gunumu erkenden kapattim, birazdn kizlarimla anne-kiz zumbasina gidecegiz yazayim hemen menumu
Bugunku menum
sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
ara: 1 kase kakaolu chiali puding, 1 erik, 1 elma, 1 kivi
15:30 - 2 dilim borek
cok karbonhidrat oldu farkindayim
spor: 45 dk zumba
su: 2lt
Jou Elhan
Ablamm yaaa şu sıra hamilelik düşünüyorumm oyüzden maydanoz türlü şeylerde içemiyorumm ya hamileysem diyeYeni tarzına alisamadim
Afiyet olsun canım
Yaaa inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı nasip eder rabbimAblamm yaaa şu sıra hamilelik düşünüyorumm oyüzden maydanoz türlü şeylerde içemiyorumm ya hamileysem diyeyoksa tok tutan şeyler hep içiyordum yememek için ya bebek varsa diye korkuyorum hamilelik için akışına bıraktım hanii ya varsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?