Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

YOk biliyorummm kizzz aşiretlerim guzel kilo verdi vallahiiii en cok kilo veren o ya ondan dedim kırmızi sensin diye sende cok guzel başardın vallahaa sen verdin ben aldım
Senin menulerin çok güzeldi aslında sende ben gibi oldun bir ara bende öyle oldum spor yapmama rağmen artı gelmiştim vücut korumaya alıyor kendini bir ara haftaya eksi gelirsin emin ol @j o u

Canım kaptanım Ben de sana çok teşekkür ederim. Verdigimiz her gram yağ için .

Senin menulerin çok güzeldi aslında sende ben gibi oldun bir ara bende öyle oldum spor yapmama rağmen artı gelmiştim vücut korumaya alıyor kendini bir ara haftaya eksi gelirsin emin ol @j o u
Dunden bugüne 200 gram vermişim sanırım kendine geliyo

Teşekkür ederiimm bitanemm seninlede cok guzeldii bende cokcok teşekkür ediyorumm

Sen almadın belkide bu detox çok yaptın diyede olabilir yada bazen insan ödem tutuyor ondan da oluyor birde tartı tam net çıkarmıyor gramları
Evett detoxları bıraktım kuzum daha icmiyorumm belki hamile kalırim.birşey olur düşük olur diye kızıkam çok zor tutundu detox yapmistım o ay dukan birası 15gün içmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…