- 5 Haziran 2021
- 4.599
- 19.923
- 158
Sağol canım benimJou kaptanım bu güzel hafta için tekrardan teşekkür ederim.
Lavinia_98 tebrik ederim canım, kırmızı kaptanlığın hayırlı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimJou kaptanım bu güzel hafta için tekrardan teşekkür ederim.
Senin menulerin çok güzeldi aslında sende ben gibi oldun bir ara bende öyle oldum spor yapmama rağmen artı gelmiştim vücut korumaya alıyor kendini bir ara haftaya eksi gelirsin emin ol @j o uYOk biliyorummm kizzz aşiretlerim guzel kilo verdi vallahiiii en cok kilo veren o ya ondan dedim kırmızi sensin diye sende cok guzel başardın vallahaa sen verdin ben aldım
Teşekkür ler canım benimMavi takım tebrikler Lavinia_98 sana ayrıca tebrikler @asliogretmen sanada teşekkürler ayrıca emegi geçen Elhan Kaptan tesekkurler sayenizde inceliyoruz
kilo veren herkesi kutluyorum
Seve seveeee kapıyorum mavi kaptanlığı
Canım kaptanım Ben de sana çok teşekkür ederim. Verdigimiz her gram yağ için .Süperisin canım mavişim Nasıl gurur duydum ki
Tebrikler
azmin daim olsun. Maşallah canım süpersinnnnn
Mavisş Takımılm bugün coşmuş. Bana harika bir kaptanlık yaşattınız. Süpersiniz
canım arada böyle olur, menülerini gördük. Üzme o güzel canını. Haftaya her şey daha güzel olacak. Seninle kaptanlık duygusunu yaşadığım için, bana bu duyguyu yaşattığın için çok çok teşekkür ederim canım Joum
harikasın canımm, tebrik ederim.
Tebrik ederim canım Her bir eksi çok kıymetli
süpersin deryacığım
inşallah canım
kaptaniçemmmmm bu nasıl güzel bir sonuç. Tebrik ediyorum.
Tebrikler canımmm
Gurur duydum efenim
İnşallah deryacım
çok teşekkür ederim canım
estağfurullah kaptaniçem. Emeğine sağlık
yaaaaaaa
Benim Maviş Takımımmmmm
Tüylerim diken diken oldu vallahi
Bana bu gururu yaşattığınız için hepinize çok çokkkk teşekkür ederim.
Azminiz bol olsun.
Hep mutlu olun.
O güzel yüzleriniz hep gülsün.
Sizleri çok seviyor ve tekrardan kutluyorum.
Elhan
@Ozzybal
@Hayalkuran
Nergis 35
@sudansebep
Ellssa
teşekkür ederim canım. Başarı hepimizin
Birlikte olmasaydık yapamazdık canım. Ayrı kaldığım her hafta artı olarak bana dönmüştü. İyi ki beraberiz bitanem.Mavi takım tebrikler Lavinia_98 sana ayrıca tebrikler @asliogretmen sanada teşekkürler ayrıca emegi geçen Elhan Kaptan tesekkurler sayenizde inceliyoruz
kilo veren herkesi kutluyorum
Tamam bitanem düzeltirim listeyiLavinia_98 canımmm tebrik ederim harikasın
Bir minik hatırlatma ben izne ayrıldım Elhan kaptanım
Tebrikler Maviş takııım ve @asliogretmen kaptan
Hayırlı olsun bitanem
Rica ederim ozişimEline sağlık kaptanım, cok teşekkürler. Herkesi çok tebrik ediyorum
Teşekkür ediyorum Elhan üstesinden geleceğiz inşallah bu sefer sistemi anladım çözdüm kaptanlığı devretmeyecegim emeğine desteğine sağlık Elhan tebrik ederim @asliogretmenHayırlı olsun bitanem
Efenin_Annesi maviş kaptanimla takımları kolaylıkla kurmanızı diler ikinize de başarılar dilerim.
Dunden bugüne 200 gram vermişim sanırım kendine geliyoSenin menulerin çok güzeldi aslında sende ben gibi oldun bir ara bende öyle oldum spor yapmama rağmen artı gelmiştim vücut korumaya alıyor kendini bir ara haftaya eksi gelirsin emin ol @j o u
Canımm senin içinde oyle güzel yarıştık bidahakine inşaallahhhJou kaptanım bu güzel hafta için tekrardan teşekkür ederim.
Teşekkür ederiimm bitanemm seninlede cok guzeldii bende cokcok teşekkür ediyorummSüperisin canım mavişim Nasıl gurur duydum ki
Tebrikler
azmin daim olsun. Maşallah canım süpersinnnnn
Mavisş Takımılm bugün coşmuş. Bana harika bir kaptanlık yaşattınız. Süpersiniz
canım arada böyle olur, menülerini gördük. Üzme o güzel canını. Haftaya her şey daha güzel olacak. Seninle kaptanlık duygusunu yaşadığım için, bana bu duyguyu yaşattığın için çok çok teşekkür ederim canım Joum
harikasın canımm, tebrik ederim.
Tebrik ederim canım Her bir eksi çok kıymetli
süpersin deryacığım
inşallah canım
kaptaniçemmmmm bu nasıl güzel bir sonuç. Tebrik ediyorum.
Tebrikler canımmm
Gurur duydum efenim
İnşallah deryacım
çok teşekkür ederim canım
estağfurullah kaptaniçem. Emeğine sağlık
yaaaaaaa
Benim Maviş Takımımmmmm
Tüylerim diken diken oldu vallahi
Bana bu gururu yaşattığınız için hepinize çok çokkkk teşekkür ederim.
Azminiz bol olsun.
Hep mutlu olun.
O güzel yüzleriniz hep gülsün.
Sizleri çok seviyor ve tekrardan kutluyorum.
Elhan
@Ozzybal
@Hayalkuran
Nergis 35
@sudansebep
Ellssa
teşekkür ederim canım. Başarı hepimizin
Evett detoxları bıraktım kuzum daha icmiyorumm belki hamile kalırim.birşey olur düşük olur diye kızıkam çok zor tutundu detox yapmistım o ay dukan birası 15gün içmiştimSen almadın belkide bu detox çok yaptın diyede olabilir yada bazen insan ödem tutuyor ondan da oluyor birde tartı tam net çıkarmıyor gramları
Seni vururummmm yeme yemeeeeKız kesinn tekrar aldım dünya kadar yediöim neyse iki güne toparlarım yapck bişey yok