- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.399
- 348
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sen kırmızısınnn senden fazla vereni görmedim hheheheheh benim aşiretlerimden biri olacakk oda sennnElhan merakla bekliyoruz kim kazandı kim kaptan kim kim kim
Kiz yok bir kişi vardı 2 kg nün üstünde vermişti kimdi ki yaBence sen kırmızısınnn senden fazla vereni görmedim hheheheheh benim aşiretlerimden biri olacakk oda sennn
Aaaaa kim gııKiz yok bir kişi vardı 2 kg nün üstünde vermişti kimdi ki ya
Çok teşekkür ederimtebrikler
Merhaba, hoş geldin, ben de 3 yıl önce ilk kez bir zayıflama grubuna girdiğimde kızım 4,5 aylıktı. Herkes kendine uygun bir diyet yapıyor, ben şu an aralıklı oruç yapmayı tercih ediyorum. Emzirme döneminde 3 öğün + 1 ara öğün şeklinde beslendim.
Kız ben 1750 verdim unuttun mu bende aşirettenimBence sen kırmızısınnn senden fazla vereni görmedim hheheheheh benim aşiretlerimden biri olacakk oda sennn
YOk biliyorummm kizzz aşiretlerim guzel kilo verdi vallahiiii en cok kilo veren o ya ondan dedim kırmızi sensin diye sende cok guzel başardın vallahaa sen verdin ben aldımKız ben 1750 verdim unuttun mu bende aşirettenim
Kız kesinn tekrar aldım dünya kadar yediöim neyse iki güne toparlarım yapck bişey yokYOk biliyorummm kizzz aşiretlerim guzel kilo verdi vallahiiii en cok kilo veren o ya ondan dedim kırmızi sensin diye sende cok guzel başardın vallahaa sen verdin ben aldım
Sen almadın belkide bu detox çok yaptın diyede olabilir yada bazen insan ödem tutuyor ondan da oluyor birde tartı tam net çıkarmıyor gramlarıYOk biliyorummm kizzz aşiretlerim guzel kilo verdi vallahiiii en cok kilo veren o ya ondan dedim kırmızi sensin diye sende cok guzel başardın vallahaa sen verdin ben aldım
Hah buldum evet lavin 1.Kız ben 1750 verdim unuttun mu bende aşirettenim
tamam cnmBildirimlerimi aldım birazdan tabloya ekleyeceğim az önce girdim eve tatlım