Teşekkür ederim bitanem Başlangıcın hayırlı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bitanem Başlangıcın hayırlı olsun.
Hadi hayırlı olsunSeve seveeee kapıyorum mavi kaptanlığı
İnşallah eriyip gideriz hep beraberTeşekkür ederim bitanem Başlangıcın hayırlı olsun.
Başla cnmEfenin_Annesi başlıyor um seçmelere
önümüzdeki yaza tam gaz ful enerjim daim olsun inşallah kapatanimRica ederim Maviş kaptanım.
Masterfit' e heyecan ve enerji getirdin. Ben de teşekkür ederim.
Balımm benimmJou kırmızı takıma alıyorum
Kaçırdım seniBalımm benimm
Tahmin ettim ama ikinizden biriniz beni alacağıdiii pazartesigunü degişime yarışırsınizzzKaçırdım seni
İnşallah kuzumTahmin ettim ama ikinizden biriniz beni alacağıdiii pazartesigunü degişime yarışırsınizzz
Benim kg da aramızda kalsın 102.8 kg Bu bisey mi utanma bende buraya ilk geldiğimde söylemek istemiyorum dedim amann kimden sağlıcakla dedim
Diyet gruplarına 2017 de katılmaya başladım. Sürekli al ver al ver al ver.. Eski arkadaşlarım görürse ne yaptın kendine diyeceklerdirBenim kg da aramızda kalsın 102.8 kg Bu bisey mi utanma bende buraya ilk geldiğimde söylemek istemiyorum dedim amann kimden sağlıcakla dedim
Hersey insanlar icinDiyet gruplarına 2017 de katılmaya başladım. Sürekli al ver al ver al ver.. Eski arkadaşlarım görürse ne yaptın kendine diyeceklerdir