Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şu ana kadar her hafta çok güzel kilo verdin, vücudun biraz dengelenmesi gerekiyor, haftaya eminim çok güzel bir eksi gelir.
Ne guzel bi yorummm bu cok motive oldu bana cok teşekkür ederim bitanem görende şaşırdı bide verecegimi düşünenler aldığımı görünce şok

Bide okadar yuruyus ettim fayda etmedi biliyomusun çarşamba günü 9bin adim attım ertesi sabaha tarttım bi gramvermemişim bide aksine pek birşeyde yemedim cidden bak dogruya dogru yazıyorum hep sadece bogun dedim saçma sapan birseyler yedim paylaşamadım utancımdan dedim cuma ya kadar veririm gramları yürüyüş bile ettim fayda etmedi şaşırdım bende vücudumu şaşırtmam lazım

Utanılacak bisey yok kaptan haftaya -1.200gr farkı kapatirsin
Motiven için sagol bitanem iyiki varsınızz iyi geldi bu msjlarınız bana toparlarım bugüne
Haftaya fena azimlerimm artık bebişimm bugüne kadar regl dışında bukadar çıkmamıştım ondan sanırım vücudu şaşırtmam lazım

her hafta yüksek kilolar vermemiz mümkün değil zaten, kazanmak önemli değil, birbirimizi olabildiğince motive edelim yeter, değil mi ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. kaptanım.

Aynen cnm devam

Ya ama pazartesi tartı olmasa olmaz mı hafta sonu pikniğe gidelim diyorlar bizimkiler mangal falanda yapılacak illaki pazartesiyi düşününce geri adım atıyorum sonrada diyorum yagsiz et ve salata ile günü idare ettirw bilirim diye

Ne demek canım

Aslında yaşadığın şey tam bir yağ yakımı süreci, tabi hepimiz diyet sürecinde görseldeki durumu yaşıyoruz. Muhtemelen şu an ödemli dönemdesin.

Çok utancımı dile getiriyorumm

asliogretmen ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

GEçen cuma; 67.3
Bugün;67.9
Fark;+600Eki Görüntüle 3297899
Üzüldüm ama senin üzülmene üzüldüm tatlım benim. Bak bu kalıcı bir durum değil. Doğru yoldasin pazartesi tartın müthiş olacak.
Eki Görüntüle 3297889
Geçen.hafta 64.5
Bu hafta 63.4
Eksi . 1.100 grm
Bukadar beklemiyordum ben sokk
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. asliogretmen
Muhteşem bir sonuç sonuç tebrikler canım menopozlular için bunu ikiyle çarp . basarin çok büyük.

Ne demek canım

Aslında yaşadığın şey tam bir yağ yakımı süreci, tabi hepimizin diyet sürecinde görseldeki durumu yaşıyoruz. Muhtemelen şu an ödemli dönemdesin.

Eki Görüntüle 3297924
Aaaa hiç bilmiyodum bunu hiç cıkmadı karşıma demekki normal bu yaşantım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…