Sen nasil bir guzelliksin
Tebrikler sözcüğü yetmez
Azmin , gayretin daim olsun efenin annesi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasil bir guzelliksin
Teşekkür ediyorum cnm benim duygulandım kiz niyeyse bak bu mesajınaSen nasil bir guzelliksin
Tebrikler sözcüğü yetmez
Azmin , gayretin daim olsun efenin annesi .
hazırlandım kaptanım, birazdan tartı bilgilerimi ekliyorum.
tebrikler
tebriklerGeçen cuma 104.8 dim pazartesi 104.3 oldum bu cumada 102.8 totalde baya kg vermisim bu hafta ben yaa
Çok güzell yaa cok sevindimm bundan sonrası daha güzel olcaakkk
Çok guzel başardın vallahiiTeşekkür ediyorum cnm benim duygulandım kiz niyeyse bak bu mesajına
Teşekkür ediyorum cnmhazırlandım kaptanım, birazdan tartı bilgilerimi ekliyorum.
tebrikler
tebrikler
TebriklerrEki Görüntüle 3297889
Geçen.hafta 64.5
Bu hafta 63.4
Eksi . 1.100 grm
Bukadar beklemiyordum ben sokk
Elhan asliogretmen
Devamına inşallah daha uzun bir yolum var seneye haziran ayına kadar kaç kg ya geleceğim bakalimÇok guzel başardın vallahii
Allah rahmet eylesin hepsine bugün cumaYaaa benimki 15
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBenim de babam ben çok küççüken öldü
Tebrikler canım.
Yürekten kopup gelen sözcükler duygulandirirTeşekkür ediyorum cnm benim duygulandım kiz niyeyse bak bu mesajına
Yürekten gelen takdir ve desteğin için teşekkürler ElhanYürekten kopup gelen sözcükler duygulandirir
Emeğin de beni duygulandırdı.
Utanılacak bisey yok kaptan haftaya -1.200gr farkı kapatirsinÇok utancımı dile getiriyorumm
asliogretmen Elhan
GEçen cuma; 67.3
Bugün;67.9
Fark;+600Eki Görüntüle 3297899
tebriklerEki Görüntüle 3297889
Geçen.hafta 64.5
Bu hafta 63.4
Eksi . 1.100 grm
Bukadar beklemiyordum ben sokk
Elhan asliogretmen
Merhaba, hoş geldin, ben de 3 yıl önce ilk kez bir zayıflama grubuna girdiğimde kızım 4,5 aylıktı. Herkes kendine uygun bir diyet yapıyor, ben şu an aralıklı oruç yapmayı tercih ediyorum. Emzirme döneminde 3 öğün + 1 ara öğün şeklinde beslendim.Merhaba arkadaşlar. 8 Ay önce doğum yaptım :) acaba emziren anneler için bir zayıflama grubu var mı ya da bu grup bana uygun mu? Teşekkür ederim :)