- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekur ederim ablamCanım hep aynı yerde tartil.
Sonuç çok çok güzel. Tebrikler
Aynı durumdayımYa kilo vermek istiyorum ama bi motive olamadım anlamadım 1 gün iyiysem 2. Gün saçma sapan seyler yerken buluyorum kendimi
Daha niceee 50 lereBu gözler 68 gördü hala şaşkınım
Alışkanlıklardan kurtulmak kolay değil hayalcim zamanla alisacaksin hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.Ya kilo vermek istiyorum ama bi motive olamadım anlamadım 1 gün iyiysem 2. Gün saçma sapan seyler yerken buluyorum kendimi
Sidoşum kısa sürede halledecegine inanıyorum.Hayırlı cumalar
Bu hafta çok istediğim gibi bir hafta geçiremedim. Spor yapamadım. Diyete sadık kalsam da zaman zaman nefsime hakim olamadığım zamanlar oldu. Hâl böyle olunca buraya da uğrayamadimSonuç tartıda artı olarak bana döndü. Jou kaptanım çok üzgünüm
Eki Görüntüle 3297940
Geçen hafta 69.05
Bu hafta 69.40
Fark +350 Gr
Elhan
Nerdee 50 lerDaha niceee 50 lere
Tebrik ederim
Oooo öylee bi geleceekkkiiiNerdee 50 ler
Umudumuz baki tatlım. Dikkat ettiğinde nasılsa gidecek bu artı
Ben de ablacım ben de.Sidoşum kısa sürede halledecegine inanıyorum.
Kizzz yok bugüne kadar 350 gram alman çok iyii yanii 2 güne şipşak verirsin gramı hiç bozma moraliniiHayırlı cumalar
Bu hafta çok istediğim gibi bir hafta geçiremedim. Spor yapamadım. Diyete sadık kalsam da zaman zaman nefsime hakim olamadığım zamanlar oldu. Hâl böyle olunca buraya da uğrayamadimSonuç tartıda artı olarak bana döndü. Jou kaptanım çok üzgünüm
Eki Görüntüle 3297940
Geçen hafta 69.05
Bu hafta 69.40
Fark +350 Gr
Elhan
Sağol canım. Bencede gidecekKizzz yok bugüne kadar 350 gram alman çok iyii yanii 2 güne şipşak verirsin gramı hiç bozma moralinii
Güzel rakip oluruz birbirimize o haldeSeni hedefliyorum rakip olarak kg olarak ikimizde yüksek rakamlardan ya ondan
İnşaAllahUmudumuz baki tatlım. Dikkat ettiğinde nasılsa gidecek bu artı
Diş çıkarıyor abla gündüzleri bi şekil geçiyor ama geceleri çok zorlanıyorumOğlunun bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim canım. Odemleri çabuk atarsın hiç dert etme.
TArtının anasını ağlatacazzzzSağol canım. Bencede gidecek
Senle ben bu hafta artıları göndereceğiz fazlasıyla inşallah
Kaptanım tebrikler. Kilomuz çok yakın