- 13 Ağustos 2022
- 6.501
- 27.270
- 478
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok utancımı dile getiriyorumm
asliogretmen Elhan
GEçen cuma; 67.3
Bugün;67.9
Fark;+600Eki Görüntüle 3297899
Ne guzel bi yorummm bu cok motive oldu bana cok teşekkür ederim bitanem görende şaşırdı bide verecegimi düşünenler aldığımı görünce şokŞu ana kadar her hafta çok güzel kilo verdin, vücudun biraz dengelenmesi gerekiyor, haftaya eminim çok güzel bir eksi gelir.
Motiven için sagol bitanem iyiki varsınızz iyi geldi bu msjlarınız bana toparlarım bugüneUtanılacak bisey yok kaptan haftaya -1.200gr farkı kapatirsin
Elhan abla beni hazırlık bölümüne alsan olur mu ? Çok az verdim takımda arkadaşlar benim yüzümden kaybetsin istemiyorum. Zaten çok yoğun bi zamandan geçiyorum kendimi veremiyorum. Tam adapte olamadım diyet yapmaya suanda.
Aynen cnm devamMotiven için sagol bitanem iyiki varsınızz iyi geldi bu msjlarınız bana toparlarım bugüne
Haftaya fena azimlerimm artık bebişimm bugüne kadar regl dışında bukadar çıkmamıştım ondan sanırım vücudu şaşırtmam lazım
Sende devam et haaa bozmaaa 12 de bol kıvırcıklı salata yapacam yumurta falanAynen cnm devam
Ya ama pazartesi tartı olmasa olmaz mı hafta sonu pikniğe gidelim diyorlar bizimkiler mangal falanda yapılacak illaki pazartesiyi düşününce geri adım atıyorum sonrada diyorum yagsiz et ve salata ile günü idare ettirw bilirim diyeAynen cnm devam
Benim devam etmeme gibi bir lüksüm yok kaptanım biliyorsun ki koskoca 102.8 kg yumSende devam et haaa bozmaaa 12 de bol kıvırcıklı salata yapacam yumurta falan
Ne guzel bi yorummm bu cok motive oldu bana cok teşekkür ederim bitanem görende şaşırdı bide verecegimi düşünenler aldığımı görünce şok
Bide okadar yuruyus ettim fayda etmedi biliyomusun çarşamba günü 9bin adim attım ertesi sabaha tarttım bi gramvermemişim bide aksine pek birşeyde yemedim cidden bak dogruya dogru yazıyorum hep sadece bogun dedim saçma sapan birseyler yedim paylaşamadım utancımdan dedim cuma ya kadar veririm gramları yürüyüş bile ettim fayda etmedi şaşırdım bende vücudumu şaşırtmam lazım
Üzüldüm ama senin üzülmene üzüldüm tatlım benim. Bak bu kalıcı bir durum değil. Doğru yoldasin pazartesi tartın müthiş olacak.Çok utancımı dile getiriyorumm
asliogretmen Elhan
GEçen cuma; 67.3
Bugün;67.9
Fark;+600Eki Görüntüle 3297899
Muhteşem bir sonuç sonuç tebrikler canım menopozlular için bunu ikiyle çarp . basarin çok büyük.Eki Görüntüle 3297889
Geçen.hafta 64.5
Bu hafta 63.4
Eksi . 1.100 grm
Bukadar beklemiyordum ben sokk
Elhan asliogretmen
OLsunnn azimli olman önemli zaten o olmayınca zor ediyoruz diyettBenim devam etmeme gibi bir lüksüm yok kaptanım biliyorsun ki koskoca 102.8 kg yum
Aaaa hiç bilmiyodum bunu hiç cıkmadı karşıma demekki normal bu yaşantımNe demek canım
Aslında yaşadığın şey tam bir yağ yakımı süreci, tabi hepimizin diyet sürecinde görseldeki durumu yaşıyoruz. Muhtemelen şu an ödemli dönemdesin.
Eki Görüntüle 3297924
-Murphy-Ne demek canım
Aslında yaşadığın şey tam bir yağ yakımı süreci, tabi hepimizin diyet sürecinde görseldeki durumu yaşıyoruz. Muhtemelen şu an ödemli dönemdesin.
Eki Görüntüle 3297924