- 31 Ekim 2013
- 21.336
- 71.526
- 798
- 40
selam canımm
Vallahaa böyle biyere gitmekten hep bunlarrYiyemedim yaaa, offff, dün misafirlikteydik, geç saatte yedimBugün de bir doğum günü kutlaması var akşam, ama olabildiğince yemeyeceğim. Zaten pastadan asla yemem.
@asliogretmen bugün maksimum düzeyde dikkat edeceğim
Vallahaa böyle biyere gitmekten hep bunlarr
Buyur ablacim
Casminimmmmselam canımm
Inşallah bi gün o da olacakGünaydın tatlım. Darısı hepimizin başına inşallah. Birlikten kuvvet doğar demişlerHazır olduğun zaman haber et
Aynen ama çok mutluyummmm .İnsanın ülkesi gibisi yok ama hayat telaşı seni güzel biyere sürüklemiş
InaniyorumÇitirdan çitira selamlar sevgiler
Bugün bedenimiz çıtır olmayabilir amma ruhumuz çok çıtırcok yakında her bir şeyimiz çıtır olacak bizi takip edin organik şekerler
Canım benim biz iyiyiz.Buyur ablacim
Nasilsiniz herkes iyimi
Benim doguma 1 ay kaldi yuvarlanip gidiyorum cok sukur iyiyim
Bu aradaTutku44 dogum yapti
Ozim afiyet olsun.6 eylül menüm:
13:00
1 kase şehriye çorbası
2 adet etli kabak dolması
1 kase yoğurt
2 dilim kavun
16:00
1 adet züber
19:30
6 kaşık et kavurması
5 adet sarma
1 tabak patlıcan yemeği
3 tane biber turşusu
2 litre su
Elhan @asliogretmen
hoşbuldum canımmCasminimmmmhoş geldin. Selamlar sevgiler kuzum.
Tmm canım benim çok teşekkür ederim ama midem kaldırı rmı bilmiyorum ben biraz hassasım sadce semiz otu sütle yapsam olur muSemizotu smoothie si değil kizLavinia_98 salatası yoğurtlusu falan uyarla kendine göre içinde ne olmasını istersen salatanın. Smoothie 1 orta boy olgunlaşmış muz (ben hep olgunlaşmış mumları alıp doğrayıp buzluğa atıyor kıvamını yoğunlaştırılmış onu seviyorum o yüzden direk tazede kullana bilirsin sana kalmis) 2 yemek kaşığı yulaf biraz tarcin istersen ceviz Medine hurması da ekleye bilirsin ama muz olgunlaşmış olduğu için ekstra tatlandiriciyq ihtiyaç kalmıyor bide sut ekle 1 bardak bizitlaa Smoothien hazır
Afiyet olsun canım
İçebilirsen dene cnmTmm canım benim çok teşekkür ederim ama midem kaldırı rmı bilmiyorum ben biraz hassasım sadce semiz otu sütle yapsam olur mu
Sen varyaaa adamın hasısinn beeee yürü
Tmm yaparım bugün canımİçebilirsen dene cnm
Bende simdi maydanoz smoothie yapıcamyesss babyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?